Streama sport - Livestreaming hos spelbolag

Livestreaming2015-12-16

I den här artikeln tar vi en titt på vilka alternativ spelbolagen har för att streama sport. När matchen du har spelat på inte går på TV kan livestreaming vara din räddning.

Allt fler spelbolag erbjuder numera livestreaming av sport på sin hemsida. Utbudet av sporter och ligor varierar mellan spelbolagen. Utbudet ser även olika ut beroende på vilket land du kommer från eftersom rättigheterna för olika ligor ser annorlunda ut i olika länder. För det mesta räcker det att vara kund hos spelbolaget och ha lite pengar på sitt konto för att man ska få tillgång till deras livestreamingtjänst. Har du inte pengar på ditt konto brukar det även räcka med att du lagt in ett spel de senaste 24 timmarna. Numera är det även vanligt att spelbolagen erbjuder sin livestreaming via mobil och surfplatta när du är på resande fot.

Nedan har vi gjort en sammanställning av de största spelbolagens livestreamingtjänster för svenska kunder.

 

Unibet

Med Unibets livestreamingtjänst Unibet TV kan du gratis kolla på hundratals sportevenemang varje månad. Allt som krävs är att du har ett konto med lite kontanter hos Unibet eller att du har lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna. Alla livestreamade matcher är markerade med Unibet TV loggan på följande vis:

Du kan se alla schemalagda livestreamade events genom att gå in på Unibets  live-kalender och kryssa i Unibet TV-rutan.

Unibet TV visar mängder av sporter och ligor, är du ute efter fotboll har du kommit helt rätt, här kan du kolla på tyska Bundesliga, engelska Championship, spanska La Liga, italienska Serie A, holländska Eredivisie för att bara nämna några. Andra stora sporter och ligor som visas innefattar världens bästa basketliga NBA, världens bästa tennis från ATP- och WTA-touren samt världens bästa ishockey från NHL. Utöver de ovan nämnda ligorna hittar du som sagt mycket mer, besök Unibet för att utforska hela deras utbud av livestreamad sport.

 

Betsson

Betsson har satsat hårt på sin livestreaming och här kan du kolla på mängder av ligor och sporter från hela världen. Absolut störst utbud har de på fotboll, här hittar du en stor del av alla ligor och cuper från jordens alla hörn. Alla matcher som livestreamas hos Betsson är markerade med en gul TV-ikon som ser ut såhär:

Du hittar alla schemalagda livestreaming-events om du går in på Betssons kalender och kryssar i Livestreaming.  Hos Betsson kan du bl.a. kolla på La Liga, Serie A, Ligue 1, Championship, ATP-tennis, NBA-basket och mycket annat.

 

NordicBet

I och med att NordicBet uppdaterade sin sida för inte så länge sedan utökade de även sitt utbud av livestreaming. Här hittar man nu samma  stora utbud som hos sina systersidor Betsson och Betsafe. Här kan du alltså njuta av den bästa fotbollen från Spanien, Frankrike,  Italien, Holland,  Turkiet och Portugal för att nämna några länder. Livestreamade matcher är markerade med en liten lila TV-ikon:

För att kunna utnyttja NordicBets livestreaming krävs att du har pengar på ditt NordicBet konto eller att du lagt ett spel inom det senaste dygnet.

 

Betsafe

Betsafe är precis som NordicBet en del av Betsson Group, här hittar du således samma breda utbud av livestreaming som hos både Betsson och NordicBet. För att kunna kolla på sport hos Betafe gäller samma regler som hos Betsson och NordicBet, du måste ha ett konto hos Betsafe med kontanter på eller ha lagt ett spel inom det senaste dygnet. Hos Betsafe är streambara matcher markerade med samma gula ikon som hos Betsson.

 

Bet365

Givetvis erbjuder världens största spelbolag, bet365 livestreaming av sport. Bet365 sänder över 70.000 evenemang varje år direkt till din dator, mobil eller surfplatta. Utbudet av streamad sport hos bet365 liknar det hos de tidigare nämnda bolagen väldigt mycket, inom fotboll hittar du bl.a. Bundesliga, Championship, La Liga, Serie A och Eredivisie. De sänder även NBA, NHL samt ATP- och WTA-tennis från hela världen. Utöver dessa stora events sänder de även mängder av mindre sporter  så som bordtennis, handboll, volleyboll, cricket, snooker och dart.
Hos bet365 gäller samma regler som hos de andra sidorna, du måste ha ett konto med kontanter på eller ha lagt ett spel inom de senaste 24 timmarna för att kunna se på deras livestreaming. Matcher som livestreamas hos bet365 är markerade med en liten grå TV-ikon, såhär:

 

Bwin

Hos Bwin kan du kolla på runt 2000 events i månaden på över 20 olika sporter. Om du är intresserad av att livestreama tyska Bundesliga är Bwin rätt ställe att göra det. De livestreamar nämligen samtliga Bundesligamatcher i hög kvalité med antingen engelsk eller tysk kommentator.

Livesteamade events hos bwin är markerade med en videoikon på följande sätt: