Legolas.bet RECENSION

Legolas.bet

Under första hälften av 2017 förväntas finansmannen och travfantasten Rune Anderssons lansera Legolas.bet. Spelbolaget kommer ha sitt säte i Malta och ses som en riktig utmanare till ATG:s monopol. Legolas.bet kommer erbjuda flera former av spel på trav och hästsport, bland annat pool-spel som alternativ till t.ex ATG:s V75.

Legolas.bet har även lovat att man ska ge tillbaka pengar till travsporten. Rune Andersson har i en intervju till Dagens Industri sagt:

”För mig är hela tanken bakom spelsajten att ge tillbaka till hästbranschen. Tack vare den lägre skatten har vi utrymme för högre ersättning till sporten och vi kan ändå dela ut mer till spelarna och få mer vinst till bolaget. Vi har inte bara vinstmaximering som många andra bolag”.

Vi är väldigt förväntasfulla när det gäller Legolas.bet, det är spännande med en ny aktör som utmnar ATG på riktigt. Vi hoppas självklart på att Legolas.bet kommer erbjuda nya kunder ett välkomsterbjudande i form av en attraktiv bonus. Samt att de även kommer erbjuda attraktiva kampanjer och tävlingar som tilltalar travfantaster. 

Eftersom Legolas.bet är ett nytt spelbolag så förväntar vi oss även att de kommer hålla toppklass när det gäller deras mjukvara och användarvänlighet. En mobil app är något som spelare kräver idag så vi hoppas på att de även lanserar en applikation som fyller de behov som en spelare efterfrågar. 

Legolas.bet Bonuskod

SKAPA KONTO PÅ Legolas.bet

Vi rekommenderar dig att följa anvisningarna nedanför innan du hämtar en bonus hos spelbolagen. Om du inte följer anvisningarna finns det en risk att du inte kan ta del av unika bonusar och kampanjer.

  • Tbort eventuella mjukvaror från din dator som kan sammankopplas med spelbolaget i fråga.

    Ta bort eventuella mjukvaror från din dator som kan sammankopplas med spelbolaget i fråga.

  • Rensa din dator på cookies.

    Rensa datorn på cookies.

  • Klicka på

    Klicka på "Hämtas bonus".

Legolas.bet INSÄTTNINGSBONUS

Hämta bonus

Bonusinformation