Racebets BONUS

Hämta bonus

100% upp till 500 SEK

Just nu får nya medlemmar hos Racebets en välkomstbonus på 100% upp till hela 500 SEK på sin första insättning.

För att ta del av bonusen följer du dessa steg:

1) Klicka på ”Hämta bonus” ovanför.
2) Skapa konto hos Racebets
3) Gör en första insättning på
4) Ange bonuskod: WELCOME

Villkor och regler för Racebets bonus

- Din insättning måste omsättas en (1) gång innan du får tillgång till din bonus
- Din bonus måste sedan omsättas fem (5) gånger på spel med minst 1.50 i odds

Racebets kan komma att ändra deras villkor och regler för bonusen. Så det är viktigt att du alltid läser igenom fullständiga regler och villkor på deras hemsida. Läs mer här

Racebets RECENSION

Kort om Racebets

Racebets är ett spelbolag som riktat in sig på att erbjuda odds på trav, galopp och hinderlöpning från runt om i världen. Racebets – med sin spellicens på Malta – är ett av få europeiska bolag att enbart rikta in sig på hästkapplöpning. Hos Racebets hittar du som sagt odds på hästkapplöpning från hela världen, men mest intressant för svenska kunder är kanske deras avdelning för svenskt trav.

Det finns mycket att hämta hos Racebets för den som är intresserad av hästkapplöpning, här hittar du t.ex. speltips, statistik och formguide, ett stort utbud av kampanjer och erbjudanden samt ett stort utbud av livestreaming.

Racebets spelutbud

Hos Racebets finns det tre kategorier att spela på; trav, galopp och hinderlöpning. Under kategorin galopp hittar du det största utbudet, här finns det odds dygnet runt från tävlingar runt om i hela världen. Under kategorin hinderlöpning är utbudet snålare, här finner du främst odds från tävlingar i Storbritannien och Irland. Under kategorin trav (trot på engelska) hittar vi odds från travbanor i Sverige, Norge, Finland, Spanien, Italien, Australien, Frankrike. Racebets erbjuder alltså ett komplett utbud av odds på hästkapplöpning från runt om hela världen.

Racebets support

Det finns fyra olika metoder att söka hjälp hos Racebets. Innan du kontaktar supporten bör du ta en titt i deras FAQ för att se om du kan hitta svaret på din fråga. Hittar du inte vad du söker i deras FAQ kan du välja att kontakta dem på e-post, telefon eller live-chatt. Du kan skicka e-post till dem via deras kontaktformulär eller direkt till support.se@racebets.com, de utlovar svar inom 24 timmar. Deras live-chatt och telefonsupport är öppen mellan 10:00 - 21:45, telefonnumren är 0808 238 0022 (gratis från UK) och +44 203 747 6778.

Racebets finans

Hos Racebets hittar du de allra flesta metoder för insättningar och uttag, notera dock att du måste göra dina uttag med samma metod som du satte in pengar med. Du kan göra insättningar med alla större kreditkort (förutom American Express), Neteller, Moneybookers, PayPal, Ukash, Paysafecard, banköverföringar och många fler sätt. Racebets tar ingen avgift för insättningar.

Vår kommentar

Om du spelar mycket på hästar är Racebets det självklara valet för dig. Här hittar du inte bara odds på så gott som alla tävlingar från hela världen, du hittar även mycket användbar statistik och speltips för att hjälpa dig på traven. Men de två kanske bästa sakerna hos Racebets är deras stora utbud av kampanjer och generösa erbjudanden samt deras stora utbud av livestreaming. Med andra ord, om du är intresserad av att spela på hästar är Racebets ditt stall i cyberrymden. 

Racebets MOBIL

Racebets mobil

Racebets erbjuder en mobilversion av sin webbsida som du omdirigeras till om du går in på deras hemsida via din mobiltelefon. Racebets erbjuder ingen mobilapp men om du lägger till deras hemsida som bokmärkesikon kommer du snabbt åt hemsidan. 

På den mobilanpassade hemsidan hittar du samma stora utbud  och så gott som alla funktioner som på vanliga hemsidan, t.om. livestreaming. Det ända du inte kan göra via mobilen är att ta ut pengar.

Racebets Bonuskod

Racebets bonusFör att ta del av välkomstbonusen hos Racebets måste du ange bonuskoden "ELIT2017" under fliken för bonusar när du är inloggad på ditt konto. Du ska ange bonuskoden efter det att du gjort en kvalificerande insättning samt omsatt insättningen en gång.

Racebets Snabbfakta
 • Livestreaming RacebetsLivestreaming
 • Racebets LiveoddsLiveodds
 • Racebets MobilbettingMobilbetting
 • Experttips RacebetsExperttips

Racebets LIVESTREAM

Man vill ju naturligtvis följa loppen man spelat på och det gör man med fördel via Racebets livestreaming. Racebets erbjuder ett stort utbud av livestreams i hög kvalité från hela världen. Om du inte har tillgång till din dator funkar det utmärkt att logga in på Racebets på din mobil och kolla på livestreaming via den.

Racebets stream

SKAPA KONTO PÅ Racebets

Vi rekommenderar dig att följa anvisningarna nedanför innan du hämtar en bonus hos spelbolagen. Om du inte följer anvisningarna finns det en risk att du inte kan ta del av unika bonusar och kampanjer.

 • Tbort eventuella mjukvaror från din dator som kan sammankopplas med spelbolaget i fråga.

  Ta bort eventuella mjukvaror från din dator som kan sammankopplas med spelbolaget i fråga.

 • Rensa din dator på cookies.

  Rensa datorn på cookies.

 • Klicka på

  Klicka på "Hämtas bonus".

Racebets INSÄTTNINGSBONUS

Hämta bonus

100% upp till 500 SEK

Bonusinformation