Bundesliga betting & spel

Bundesliga

Bundesliga har fler åskådare per match än någon annan liga. De har en positiv läktarkultur de ska vara stolta över. Tysk fotboll är mycket offensiv och underhållande att se. Bayern München har tillsammans med Borussia Dortmund dominerat Bundesliga och dessutom nått stora framgångar ute i Europa. Den som älskar betting vet vad som väntar när han eller hon spelar på Bundesliga – attraktiv fotboll och många mål. 

Det är populärt att kolla och spela på Bundesliga. Den tyska fotbollen har en offensiv grundfilosofi. Mest populärt är att spela vinnarspel, det vill säga vem som vinner matchen – eller om det blir oavgjort. Det är bortsett från vinnarspelet även populärt att spela på över/under antal mål i matchen. Du kan också spela på målskyttar i matchen och flera andra spännande marknader. 

Intresset för den tyska fotbollen är mycket stort. Både landslaget och lagen i Bundesliga håller absolut världsklass. Med anledning av det stora intresse som finns för tysk fotboll har Oddsbonusar.se samlat all information om Bundesliga på samma sida. Här hittar du nyheter och artiklar om Bundesliga och dessutom kampanjer och erbjudanden som spelbolagen erbjuder för spel på Bundesliga. 

KAMPANJER - Bundesliga

Flervalsbonus på europeisk fotboll hos Bet365 - upp till 100%

Europeisk fotboll2017-09-22

Bet365 har lanserat en kampanj som ger mellan 5-100% bonus vid flervalsmatcher. Fler spel på kupongen ger högre bonus. Den gäller endast europeisk fotboll och marknaderna 1X2 eller resultat/båda lagen gör mål. Läs mer

88:e minuten special

Återbetalning2016-12-16

Få upp till 250 SEK i återbetalning i form av ett gratisspel om ett mål som görs i den 88:e minuten eller senare fäller ditt spel!
Läs mer

Fakta om Bundesliga

Den första säsongen av Bundesliga spelades så sent som 1963/1964 och dessförinnan spelades endast regionala ligor i Tyskland. Borussia Mönchengladbach och Bayern München anslöt till Bundesliga säsongen därpå, 1964/1965 och ytterligare ett år senare vann Borussia Mönchengladbach Cupvinnarcupen. 

Många brukar nämna Bundesliga som ett föredöme. Bundesliga mår bra och har det högsta publiksnittet i Europa. Tyskland är ett stort land med många talangfulla spelare. Tyska landslagsspelare väljer ofta att stanna i Bundesliga vilket naturligtvis stärker ligan och höjer dess status i Europa och världen. Stommen i det framgångsfulla landslaget spelar i den inhemska ligan. Fotbollen som spelas är frejdig, anfallsorienterad och mycket underhållande att titta på. 

Bayern München och Borussia Mönchengladbach är de mest framgångsrika av de tyska klubblagen. Bayern München har vunnit Bundesliga 25 gånger och Borussia Mönchengladbach har vunnit åtta gånger. FC Nürnberg har dock vunnit nio gånger, men senast var 1967/1968 – deras storhetstid var istället under 20-talet. Säsongen 2012/2013 är en av höjdpunkterna i den tyska ligafotbollen. Då spelade Bayern München och Borussia Dortmund i finalen av Champions League på Wembley i London. Bayern München lyckades vinna med 2-1 och har totalt vunnit Europacupen/Champions League fem gånger, varav två segrar tagits under 2000-talet. 

Publicerad: 2015-11-10