Poker kampanjer

På denna undersida lista vi kampanjer som är relaterade till poker på nätet. Det kan till exempel vara gratisturneringar, cash backs eller olika slags tävlingar. Vi listar främsta poker kampanjer från de största pokersidorna och spelbolagen på den svenska marknaden. Men ni kan även ta del olika uppstickare. På vissa pokersajter kan du kombinbera kampanjerbjudanden med din insättningsbonus för nya spelare, på andra inte. Bäst är om du klickar på kampanjen och läser mer.

Aktuella kampanjer

Arkiv kampanjer >>
HETA KAMPANJER

Kampanjer - Ta chansen och vinn fina priser

Spelbolag erbjuder inte bara insättningsbonusar, du kan även ta del av deras kampanjer för odds och betting. Kampanjer är något som de flesta spelbolag erbjuder och de är ofta anslutna till en speciell match eller evenemang. Det kan vara allt ifrån tävlingar till individuella prestationer. För tävlingar har spelbolagen vanligtvis en prisstruktur där du kan vinna allt från resor till kontantpriser. Individuella prestationer består vanligtvis av att du ska omsätta en viss summa och när du har nått denna summa erhåller du ett pris. De absolut bästa kampanjerna erbjuds under större sportevenemang så som Fotbolls-VM, Fotbolls-EM, Sommar-OS, Vinter-OS, Champions League och liga-slutspel.

För att du som spelare ska kunna ta del av spelbolagens bästa erbjudanden listar vi deras aktuella kampanjer. På oddsbonusar.se erbjuder vi även unika kampanjer för endast våra besökare. Dessa kampanjer är vanligtvis framtagna tillsammans med spelbolagen. Det lönar sig att hålla utkik efter våra erbjudanden då de kan vara fördelaktiga för dig som spelare.