Mobil Bonus - Bonusar för betting i mobilen

Att spela på odds i mobilen har blivit allt vanligare i och med att spelbolagen har utvecklat appar och mobilanpassade hemsidor. Vi har därför listat vilka spelbolag som erbjuder bonusar för betting i mobilen. Vanligtvis kan du kombinera en mobilbonus med ordinarie välkomstbonus och den gäller oftast för såväl existerande som nya spelare. Det skiljer sig mot välkomstbonusar som endast riktar sig mot nya kunder. Du kan ta tal av en mobilbonus oavsett vilken smartphone du använder dig av. Det spelar det vill säga ingen roll om du innehar en iPhone eller Android. Det är även vanligt att du kan använda bonusen för spel på surfplattor såsom iPad.

Vi arbetar ständigt med att hålla våra bonuslistor uppdaterade så att du som besökare ska kunna ta del av de bästa bonusarna för odds och betting hos ledande spelbolag och bettingsajter. Om du som besökare har ett bra tips på ett spelbolag som erbjuder en bra mobilbonus får du gärna höra dig till oss så ska vi se till att den hamnar på vår lista.

1 100% upp till 500 SEK Ingen kod 6x bonusbeloppet 1.50 Bet365 bettingbonus Hämta Bonus
2 100 SEK Riskfritt Ingen kod 6x bonusbeloppet 1.50 Expekt bettingbonus Hämta Bonus
3 100 SEK Riskfritt Ingen kod 6x bonusbeloppet 1.50 Betclic bettingbonus Hämta Bonus
4 €10 Riskfritt Ingen kod 8x bonusbeloppet 1.60 NetBet bettingbonus Hämta Bonus
5 €25 Riskfritt Ingen kod Inget krav - Interwetten bettingbonus Hämta Bonus

Mer om mobilbonusar

Regler och villkor för mobilbonusar är oftast uppbyggda på samma sätt som för ordinarie insättningsbonusar och välkomstbonusar. Omsättningskrav innebär att bonusen måste omsättas ett antal gånger innan uttag av bonusen kan genomföras. Oftast måste du även spela till ett minimum odds vilket innebär att spel under detta odds inte räknas in i omsättningskravet.

Vanliga frågor om betting i mobilen

Fler och fler väljer att betta via mobil eller surfplatta såsom ipad. Det är ett lättillgängligt sätt att spela, speciellt eftersom de flesta väljer att streama matcher på sin dator, antingen fristående eller kopplad till TV. Det finns ett antal vanligt förekommande frågor angående spel i mobilen som vi försöker svara på nedanför.

Vilka spelbolag erbjuder betting i mobilen?

Idag erbjuder de flesta etablerade spelbolag spel i mobilen. Bland de som befinner sig i framkanten när det gäller sportsbetting i mobilen finner vi spelbolag som Bet365, Unibet, Betsson, Betsafe, Bwin och Betfair. Många av dessa spelbolag har tagit fram appar som du kan söka efter och ladda hem i App Store.

Behöver jag sätta in pengar via mobilen för att betta med mobilen?

Du har ett spelkonto som används för samtliga enheter; dator, mobil, surfplatta och så vidare. Sätter du in pengar via mobilen eller vice versa kan du använda dessa pengar på vilken enhet du vill.

Jag har redan ett konto hos spelbolaget i fråga, kan jag fortfarande ta del av bonusen i mobilen?

Mobilbonusar skiljer sig från de flesta insättningsbonusar på så sätt att du vanligtvis kan ta del av bonusen för mobilen även fast du redan har ett existerande konto hos spelbolaget.