Riskfritt spel - Riskfria spel för betting

Riskfria spel en populär kategori av insättningsbonus. Ett riskfritt spel innebär oftast att du som spelare gör en insättning hos ett spelbolag och lägger sedan ett vad. Förlorar du vadet förs din satsade summa tillbaka till ditt spelbolagskonto. Vissa spelbolag ställer inga krav utan du kan göra vad du vill med pengarna som har förts tillbaka till ditt spelkonto. Antingen kan du ta ut dem eller fortsätta spela för dem. Andra bettingsidor för tillbaka det förlorade vadet i form av en bonussumma. Bonusbeloppet behöver då omsättas ett antal gånger innan du kan ta ut bonusen från ditt spelkonto. Detta kallas för omsättningskrav. Förutom omsättningskravet bör du även undersöka om du behöver spela på ett minsta odds för att ditt spel ska räknas in i omsättningskravet. Vissa riskfria spel har även en giltighetstid, då måste du genomföra omsättningskravet inom en viss tidsfrist för att du ska kunna ta del av bonusen.

För att du som spelare ska kunna välja vilket riskfritt spel som passar dig bäst presenterar vi omsättningskraven och till vilket minsta odds du måste spela för att vadet ska kvalificera sig som omsättning. Nedanför ser du en lista över riskfria insättningsbonusar. Vissa av dem är standarsbonusar som spelbolagen erbjuder alla sina nya kunder medan andra kan vara unika för endast oddsbonusar.se. Notera att du även borde besöka vår startsida där du finner alla våra listade bonusar inom odds och betting.

  • SPELBOLAG
  • RISKFRIA SPEL
  • BONUSKOD
  • OMSÄTTNINGSKRAV
  • MIN.ODDS
1 100% upp till 1000 SEK ZSKACJ 8x bonusbeloppet 1.60 Hämta bonus Betfair bettingbonus Hämta Bonus
2 4 x 50 SEK Gratisspel Ingen kod Inget krav - Hämta bonus PAF bettingbonus Hämta Bonus
3 1000 SEK Riskfritt spel Ingen kod 1x bonusbeloppet 1.50 Hämta bonus Betsson bettingbonus Hämta Bonus
4 100% upp till 1000 SEK + 250 SEK Riskfritt spel Ingen kod 6x bonusbeloppet 1.80 Hämta bonus Nordicbet bettingbonus Hämta Bonus
5 100% upp till 1000 SEK + 200 SEK Gratisspel Ingen kod 5x bonusbeloppet 1.50 Hämta bonus Leo Vegas bettingbonus Hämta Bonus
6 500 SEK Riskfria spel Ingen kod Inget krav 1.80 Hämta bonus Mr Green bettingbonus Hämta Bonus

Exempel på ett riskfritt spel

Ett exempel på en riskfri bonus kan vara att du får ett 100 % riskfritt spel upp till 350 SEK. Regler och villkor för denna bonus är att du behöver omsätta bonusbeloppet tre (3) gånger till ett odds på minst 1.50 innan uttag kan genomföras. Det innebär att om du lägger ett vad på 350 SEK och förlorar vadet så återbetalar bettingsidan 350 SEK i bonus till ditt konto. Innan du kan genomföra uttag av bonussumman måste du omsätta den tre (3) gånger, du behöver det vill säga spela för 1050 SEK. För att uppnå omsättningskravet behöver du även spela på odds på minst 1.50.

För att underlätta ditt val av riskfritt spel har vi skrivit ut de viktigaste villkoren så att du på ett enkelt sätt kan jämföra vilken riskfri bonus som är bäst. De bonusar som vi listar är välkomstbonusar eller så kallade insättningsbonusar. Men många spelbolag erbjuder även kampanjer där du kan ta del av riskfria spel för speciella matcher och sportevenemang. Det är vanligt under större sportevenemang så som Fotbolls-VM, Fotbolls-EM, Champions League, Sommar-OS och Vinter-OS.