SHL betting & spel

SHL

Svensk hockey är mycket bra, det vet vi. SHL är en av de absolut bästa hockeyligorna i Europa, om inte den bästa efter KHL. Därför är det underhållande att spela på SHL, eftersom hockeyn håller högsta klass. Att det dessutom spelas fartfylld hockey, den stora rinken till trots, försämrar inte underhållningsvärdet. Hos spelbolagen kan du spela vinnarspel, på matchvinnare och över/under antal mål i matchen. Utöver detta finns även andra spelalternativ som exempelvis målskyttar i matchen. 

De största spelbolagen erbjuder ett stort och varierat utbud av marknader på SHL. Och det är tydligt att spelbolagen älskar hockey lika mycket som oss. Några spelbolag, exempelvis NordicBet, har särskilt specialiserat sig på skandinaviska sporter och erbjuder därför odds långt ner i seriesystemet. Du som gillar hockey på mer lokal nivå kan därför hitta odds på dina favoritlag hos dem. 

Eftersom svensk hockey ligger oss varmt om hjärtat har vi skapat en sida endast för SHL. Vi vill helt enkelt att du inte ska missa något av intresse. Här kommer du hitta artiklar och nyheter, men framför allt kampanjer och erbjudanden som spelbolagen erbjuder för spel på SHL.

KAMPANJER - SHL

Gratisspel på SHL varje månad - hos NordicBet

SHL2017-09-19

Nytt gratisspel på SHL varje månad hos NordicBet Läs mer

Få en månad C More Premium med Redbet

Specialerbjudande2017-07-04

Gör en insättning och omsätt 200 kronor hos Redbet och få en månads tillgång till C More Premium. Läs mer

Fakta om SHL

SHL hette tidigare Elitserien och har spelats sedan 1975/1976. Serien spelas över 52 omgångar. De främsta lagen får därefter spela slutspel. Klubben som tar sig längst igenom slutspelet koras till svenska mästare och får lyfta Le Mat-pokalen. Den mest framgångsrika klubben sedan 1975 är Färjestads BK som blivit svenska mästare nio gånger. Djurgårdens IF är dock det lag med flest titlar totalt, 16 stycken. Lasse Björn och Tord Lundström är i sin tur de spelare som vunnit flest SM-guld – nio stycken vardera. 

C More har visat SHL sedan slutet av 1990-talet. De visar samtliga grundseriematcher, men delar slutspelet med både Kanal 5 och Kanal 9. De äger rättigheter att visa SHL fram till 2017/2018. Sveriges Radio sänder också SHL via Radiosporten. 

Publicerad: 2015-11-10

NYHETER - SHL

Odds på returen i playoff mellan Leksand och Tingsryd

Ishockey2016-03-13

Leksand och Tingsryd gör upp om vem som får spela mot Modo i SHL-kvalet. Med en match spelad är det fördel Leksand. Hos Nordicbet har du möjlighet att spela på returen 15 mars - läs om vilka odds Nordicbet erbjuder. Läs mer

Spelschema och odds inför SHL (Svenska Hockey Ligan) säsongen 2013/2014

Spelschema och odds inför SHL (Svenska Hockey Ligan) säsongen 2013/2014

2013-09-10

Lördagen den 14:e september spelas första omgången av Svenska Hockey Ligan (f.d. Elitserien). Favoriter till titeln är förra säsongens vinnare Skellefteå. Läs mer

Spela på SM-slutspelet i ishockey

Spela på SM-slutspelet i ishockey

Ishockey2013-03-11

Imorgon drar SM-slutspelet i ishockey igång, vi tar en titt på oddsen för slutspelet. Läs mer