VM-Guiden 2014

Fotbolls-VM 2014 spelas i Brasilien, en av de absolut största fotbollsnationerna genom tiderna. Värdlandet är de mesta mästarna med sina fem vunna VM-guld. Allt pekar helt enkelt på att att mästerskapet kommer bli en folkfest fylld med fotboll och samba.

Turneringen inleds den 12 juni och pågår fram till den 13 juli 2014 då finalen spelas. Vilket lag som kommer lyfta bucklan får tiden utvisa men bland favoriterna finner vi självklart värdlandet själva. De visade upp sin kapacitet genom att vinna FIFA Confederation Cup och den starkast lysande stjärnan var unga Neymar. Mästerskapet kommer spela på hela 12 olika arenor runt om i Brasilien. Bland värdorterna finner vi bland annat Rio de Janeiro, São Paulo och Brasília.

Tanken med vår VM-guide är att du som besökare ska kunna ta del av information inför och under fotbolls-VM. Inför VM guidar vi dig med information om kvalmatcher samt listar heta bonusar och kampanjer. Under turneringen kommer du utöver det förgående nämnda även kunna följa spelschemat, resultat, tabeller, skytteligan, tv-tider med mera.

Våra tidigare guider