Betting & Spel på Allsvenskan

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Allsvenskan

Kampanjer och nyheter för Allsvenskan

6 gånger pengarna på Malmö-vinst mot AIK

Förhöjda odds Fotboll 19 oktober 2017 - 22 oktober 2017

På måndag ställs redan klara mästarna Malmö mot Allsvenskans tvåa, AIK. Malmö är favoriter, men står i ungefär dubbla pengarna hos de flesta spelbolag. Betfair erbjuder nya kunder ... Läs mer

8.00 gånger pengarna på att Malmö vinner

Förhöjda odds Fotboll 13 oktober 2017 - 15 oktober 2017

Malmö FF kan säkra den allsvenska slutsegern när de åker till Norrköping för match mot IFK under måndagen. Betfair erbjuder alla nya kunder hela 8.00 gånger pengarna på ... Läs mer

Allsvenskan betting och spel

Fotbollen är inte den vackraste eller mest högkvalitativa; läktarna fylls inte av 80 000 fans och toppmatcherna följs inte av miljontals framför tv-apparater världen över. Men Allsvenskan är vår. Och intresset, stoltheten och passionen för svensk fotbolls högsta serie är enormt.

Allsvenskan betting

AIK och Djurgården är klassiska rivaler i Allsvenskan.

Kärleken till Allsvenskan är stor över hela landet och det finns förstås även ett oerhört stort intresse för betting på den högsta inhemska ligan i landets mest populära sport. Trots att Allsvenskan är en väldigt liten liga ur internationell synvinkel så finns det många spelbolag som erbjuder en god variation av spelformer inför varje omgång. Exempelvis Nordicbet, som är särskilt inriktat på nordisk sport, lägger stort fokus på Allsvenskan och det finns ofta kampanjer kopplade till matcherna. Några spelbolag att titta extra på när det gäller betting på allsvensk fotboll är:

Spelbolag för Allsvenskan

  1. 100% upp till 1000 SEK
    + 250 SEK Riskfritt spel

  2. 200% upp till 1000 SEK

  3. 100% upp till 2000 SEK

  4. 125% upp till 1250 SEK

Hur bettar man på Allsvenskan?

Allsvenskan kan inte mäta sig med Premier League, La Liga eller Champions League kvalitetsmässigt, men när det kommer till betting är utbudet nästintill lika bra och det finns mängder av spelformer att välja på såväl inför säsong och inför varje omgång som live. Många spelbolag erbjuder ett brett och varierat utbud på allsvenska matcher där de allra vanligaste spelformerna inte är några problem att finna.

De vanligaste spelformerna på Allsvenskan är raka 1X2-spel, Över/Under, Asian Handicap samt Draw no Bet (Oavgjort inget spel). Vissa spelbolag, så som exempelvis Nordicbet och Unibet, satsar dock betydligt mer på Allsvenskan och har ett bredare utbud. Om du vill spela på allsvenska matcher är det viktigt att jämföra de olika spelbolagen och säkerställa att du får tillgång till spelformer som passar dina personliga preferenser.

  1. Välj ett spelbolag som faller dig och dina spelpreferenser i smaken och skapa ett konto.
  2. Hitta en match eller ett långtidsspel du vill spela på.
  3. Välj speltyp (Exempelvis 1X2, Över-/Underspel, Asian Handicap, Draw no Bet)
  4. När du funnit ett bra spel och ett bra odds, klicka på oddset och välj insats. Acceptera spelet.

Precis som för alla fotbollsligor är det kunskap och analysförmåga som är nyckeln till framgångsrik betting även när det gäller Allsvenskan. Håll dig uppdaterad om alla nyheter som kan tänkas påverka en matchbild, se så många matcher som möjligt och jämför olika spelbolag och odds för att skapa bästa möjligheterna till ett välgrundat spel.

Om Allsvenskan

I Allsvenskan, den högsta ligan inom svensk fotboll, tampas 16 lag om att få lyfta Lennart Johanssons pokal där Malmö FF genom historien varit det mest framgångsrika laget. Den första allsvenska säsongen spelades 1924 när serien ersatte svenska mästerskapet i fotboll, utslagsturneringen som funnits sedan 1896, och gick inledningsvis under namnet Storserien. Formatet har förändrats flera gånger genom åren men sedan 2008 består Allsvenskan av 16 lag som möts i dubbelmöten, med en match hemma och en match borta mot varje seriemotståndare, under den 30 matcher långa säsongen.

Till skillnad från många andra ligor i Europa, där säsongen oftast inleds i augusti, spelas Allsvenskan sedan 1959 Vår/Höst, där säsongen sparkar igång i början av april och pågår fram till början av november. Även om formatet är annorlunda mot majoriteten av de europeiska ligorna är förutsättningarna identiska - nämligen att flest poäng vinner. Segraren får en kvalplats till Champions League, samtidigt som tvåan och trean får kvala till Europa League. De två sista lagen åker direkt ur till den svenska andradivisionen, Superettan, och laget som slutar på 14:e plats får genomgå ett kval mot tabelltrean i Superettan.

Dela post