• Hem
  • Australiska öppna

Betting & Spel på Australiska öppna

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Australiska öppna

Kampanjer och nyheter för Australiska öppna

Spela på Australian Open och få sex gratisspel!

Riskfritt spel Australiska öppna 15 januari 2018 - 28 januari 2018

Årets första Grand Slam-turnering, Australiska öppna, start den 15/1. Roger Federer är favorit till titeln, tätt följd av Rafael Nadal. Hos Betfair kan alla kunder, både nya och ... Läs mer

Australiska öppna betting och spel

Australian Open, eller Australiska Öppna, har dubbats som "The Friendly Open" för den varma och vänskapliga stämningen som ofta infinner sig på tenniskomplexet i Melbourne där den klassiska tävlingen utspelas och inför 2017 års upplaga tog Australiska Öppna krafttag för att göra tävlingen ännu mer familjevänlig, genom att erbjuda billiga biljetter för att locka dit fler barn och yngre supportrar. Även om Australiska Öppna också är en turnering med en stor historia så är den långt ifrån lika traditionell och konservativ som andra Grand Slam-turneringar som Franska Öppna eller Wimbledon.

Australian Open betting och spel

Australiska öppna spelas på hardcourt.

Precis som alla Grand Slam-turneringar är Australiska Öppna oerhört populär att betta på och under tvåveckorsperioden i slutet av januari, när turneringen spelas i Melbourne, erbjuder spelbolagen ofta flera kampanjer på allt från gratisspel och boostade odds till insättningsbonusar. Det är vanligast att spela på vilken spelare som vinner en viss match under den intensiva turneringen. Det är också populärt att spela handikappspel, särskilt i de tidiga rundorna när spelare från vitt skilda platser i ATP- och WTA-rankinglistorna ställs mot varandra. Det är också vanligt att spela på resultat i olika set, samt att spela live. Några spelbolag som lägger stort fokus på Australiska Öppna är:

  1. 500% upp till 500 SEK

  2. 100% upp till 1000 SEK

  3. 1000 SEK Gratisspel

Om Australiska öppna

Australiska Öppna kickstartar tennisåret och är säsongens första Grand Slam-turnering när den spelas under de två sista veckorna i januari. Australiska Öppna har spelats som en internationell turnering sedan 1905, då under namnet Australasiska Öppna, och formatet har förändrats en hel del under åren. Från början spelades den i Melbourne i november, men har flyttats runt till orter som Perth, Brisbane, Adelaide och till och med Christchurch och Hastings i Nya Zeeland innan den fann en fast plats i Melbourne än en gång. 1927 döptes den om till Australiska Öppna.

Precis som de tre övriga Grand Slam-turneringarna har Australiska Öppna 128 spelare på herr- och damsidan när lottningen inleds, där lottningssystemet ser till att de högst rankade spelarna inte stöter på varandra förrän i turneringens slutskede. Australiska Öppna var från början en grästurnering, men sedan 1988 spelas den på hardcourt, och turneringen i Melbourne lockar vanligtvis en oerhört stor publik som i Grand Slam-sammanhang endast överträffas av US Open. Roy Emerson och Novak Djokovic är de mest framgångsrika spelarna på herrsidan med sex titlar vardera och på damsidan har nyazeeländskan Margaret Court, som dominerade på 1960- och 70-talet, rekordet med hela elva Australiska Öppna-triumfer.

Dela post