Bundesliga Spel & Betting → Bästa Bonus & Spelbolag för Bundesliga

Betting och spel på Bundesliga

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Bundesliga

Kampanjer och nyheter för Bundesliga

Exklusivt odds på Bayern München - Omsättningsfritt!

Bonus utan omsättning Bundesliga 16 februari 2018 - 17 februari 2018

Tyska jätten Bayern München åker till Wolfsburg för ligamatch under lördagen. Mr Green har ett kanonerbjudande på Bayern-seger till alla nya kunder. Hela 7.00 gånger insatsen, ... Läs mer

Försäkrat livespel hos Unibet under lördagens stormatcher

Försäkring Serie A 28 oktober 2017 - 28 oktober 2017

Unibet-TV sänder en hel del av helgens stormatcher i bland annat Serie A, La Liga och Bundesliga. I samband med dessa erbjuder de ett försäkrat livespel på 100 SEK. Läs mer

Helgens stormatcher i Europa

Serie A 26 oktober 2017

Lördagen bjuder på tre riktigt intressanta toppmatcher i Premier League, Serie A och Bundesliga. På Old Trafford tar Manchester United emot Tottenham. Två lag som är på samma ... Läs mer

Flervalsbonus på europeisk fotboll hos Bet365

Förhöjda odds Champions League 22 september 2017 - 31 december 2017

Tack vare Europafotbollsbonusen kan du vara säker på att du kan dra största möjliga nytta av allt det roliga. Du kan få en bonus på upp till 100% då du placerar flervalsspel på ... Läs mer

Bundesliga betting och spel

Vill man se fartfylld och högklassig fotboll inför fullsatta läktare är det till Tyskland och Bundesliga man ska vända blicken. Die Nationalmannschaft, det tyska fotbollslandslaget, är ett av världens absolut främsta landslag och är regerande världsmästare efter VM-guldet i Brasilien, men även på klubblagsnivå har Tyskland tagit stora kliv framåt. Det finns ingen fotbollsliga i världen med så högt publiksnitt som Bundesliga och stämningen på de tyska läktarna är något alldeles extra.

Bundesliga betting och spel

Robert Lewandowski och Bayern München har länge varit en maktfaktor inom tysk fotboll.

I takt med att Bundesligas popularitet ökat rent generellt har också bettingvärldens fått upp ögonen för den tyska fotbollen och Bundesliga har tagit klivet upp bland de allra mest spelade ligorna hos de bettingintresserade. Inför varje Bundesligaomgång är utbudet stort hos alla de större spelbolagen som erbjuder ett stadigt grundutbud med det mesta som kan tänkas intressera gemene spelare, inklusive livebetting. Det går även att livestreama Bundesliga-matcher via Unibet Stream. Flera spelbolag erbjuder även kampanjer kopplade till den tyska högstadivisionen. Spelbolag som är bra för betting på Bundesliga är:

Spelbolag för Bundesliga

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 2000 SEK

  2. 100% upp till 1000 SEK

  3. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  4. Bra fotbollsbetting

Hur bettar man på Bundesliga?

Det ökade intresset för Bundesliga har förstås inte gått bettingmarknaden förbi och i dag erbjuder alla spelbolag ett brett utbud från den tyska fotbollsmarknaden. Populära spelformer som vinnarspel, över- och underspel, Draw no Bet och dylikt finns att tillgå på alla spelsidor, men för spelaren som är på jakt efter en större bredd än så kan det vara en bra idé att jämföra olika spelbolag för att hitta ett utbud som passar in i just din bettingprofil.

  1. Välj ett spelbolag vars utbud och odds faller dig i smaken och skapa ett konto.
  2. Hitta en match eller ett långtidsspel du vill spela på.
  3. Välj speltyp (Exempelvis 1X2, Över-/Underspel, Asian Handicap, Draw no Bet)
  4. När du funnit ett bra spel och ett bra odds, klicka på oddset och välj insats. Acceptera sedan spelet.

Livebetting är en spelform som ökat explosionsartat de senaste åren och när det kommer till Bundesliga går det att spela live på matcherna från varje omgång. För en uppmärksam och analytisk spelare som följer matchen minut för minut och kan uttyda mönster och tänkbara scenarior finns det fynd att finna på livebettingmarknaden.

Om Bundesliga

Med 27 ligatitlar på 53 säsonger har Bayern München vunnit exakt hälften av alla tyska ligatitlar, vilket förstås är ett tydligt bevis om Bayerns ställning i Tyskland. Bundesliga är i jämförelse med övriga toppligor i Europa en relativt ung fotbollsliga. Den första säsongen spelades så sent som 1963, när Bundesliga ersatte de regionala divisioner som tidigare funnits landet över. Till skillnad från Premier League, La Liga och Serie A har Bundesliga dessutom bara 18 deltagande lag, som möts två gånger om under säsongen som pågår mellan augusti och maj, med ett rejält vinteruppehåll under några veckor vid årsskiftet. Det lag som inkasserat flest poäng efter 34 omgångar får lyfta Deutsche Meisterschale, den runda vandringspokalen. Bundesliga är av UEFA rankat som den näst bästa fotbollsligan och de fyra främst placerade lagen får spela Champions League, samtidigt som femman och sexan får kasta sig ut i Europa League. Lag 16 i tabellen får spela kvalspel mot trean i 2. Bundesliga i kamp om att hänga kvar, samtidigt som de två sämst placerade lagen skickas ner i andradivisionen.