Europa League Spel & Betting → Bästa Bonus & Spelbolag för Europa…
  • Hem
  • Europa League

Betting och spel på Europa League

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Europa League

Kampanjer och nyheter för Europa League

18 gånger pengarna på Malmö mot Genk

Förhöjda odds Europa League 28 november 2018 - 29 november 2018

Malmö tar emot Genk i Europa League under torsdagskvällen. Alla nya kunder hos Betfair kan ta del av ett fint erbjudande på Malmö. 18 gånger pengarna. Vinsten betalas ut som ... Läs mer

5.00 gånger pengarna på Arsenal-seger mot Östersund

Förhöjda odds Europa League 22 februari 2018 - 22 februari 2018

Arsenal avfärdade enkelt Östersund under förra veckans match lagen emellan. 3-0 blev slutresultatet. I returen på Emirates Stadium räknar Arsenal med att avfärda svenska laget ... Läs mer

Gör 50 SEK till 1000 om Arsenal vinner mot Östersund

Bonus utan omsättning Europa League 15 februari 2018 - 15 februari 2018

Du läste rätt. Ett sånt här erbjudande kommer sällan. Hela 20 gånger pengarna på Arsenal, som är storfavorit mot Östersund. Helt utan omsättningskrav på vinsten! Läs mer

20 gånger pengarna på Östersund

Förhöjda odds Europa League 13 februari 2018 - 15 februari 2018

Östersund har gjort en fantastisk säsong i Europa League och tagit sig till slutspel. Här väntar svåra Arsenal och Betfair ger alla er som tror att Östersund kan skrälla hela 20 ... Läs mer

Odds inför slutspelet av Europa League

Europa League 8 december 2017

Sista omgången av Champions Leagues gruppspel såg flera favoriter lämna turneringen. Bland dessa Atletico Madrid, Napoli och Dortmund som alla får ta sig an Östersund i Europa ... Läs mer

Europa League betting och spel

Europa League får finna sig i rollen som lillebror till Champions League och att stå i skuggan av den mest förnäma av internationella klubblagsturneringar, men även om de främsta lagen i världen inte siktar på att triumfera i Europa League är den näst största UEFA-turneringen väldigt populär när ambitiösa lag från hela Europa möts på torsdagskvällarna.

Spelbolagen och marknaden har förstås främst fokus på Champions League-fotbollen, men i Europa League möts mer eller mindre kända lag i betydligt mer oförutsägbara matcher, vilket gör turneringen mycket populär att betta på. För den påläste finns det helt enkelt fynd att göra i Europa League gällande betting.

Europa League betting och spel

Mourinhos Manchester United vann Europa League 2017.

Det finns flera spelbolag som erbjuder unika kampanjer inför Europa League-omgångarna. Populära spelformer är raka 1X2-spel, över- och underspel och olika former av handikappsspel. När det närmar sig slutspel är det också hett med mer långsiktiga spel på exempelvis slutsegrare och finallag. Några spelbolag med bra koll på Europa League är listade nedanför.

Spelbolag för Europa League

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. 100% upp till 2000 SEK

  2. 100% upp till 1000 SEK

  3. 100% upp till 500 SEK

Hur bettar man på Europa League?

För gemene man kan Europa League inte mäta sig med storebror Champions League men ur när det gäller betting är Europa League en oerhört populär turnering med lika stort utbud som CL sett till långtidsspel, individuella matcher och livebetting men där marknaden inte är riktigt lika påläst och matcherna ofta lite lurigare att förutse, vilket gör att möjligheterna till att finna trevliga spel är större.

Att spela långtidsspel på Europa League kan vara klurigt, åtminstone redan i gruppspelet, eftersom grupptreorna från Champions League ansluter till slutspelet vilket har en tendens att förändra förutsättningarna rejält, vilket man bör ha i åtanke. När det gäller odds och utbud inför varje individuell match finns det dock en stor mängd spelformer att välja och vraka mellan. Utbud och odds kan förstås skilja spelbolagen emellan så se till att titta runt ordentligt innan ni skaffar ett konto, så att spelbolaget erbjuder just det som passar ditt spelande.

  1. Välj ett spelbolag som passar dina behov och skapa ett konto.
  2. Hitta en match eller ett långtidsspel du vill spela på.
  3. Välj speltyp (Exempelvis 1X2, Över-/Underspel, Asian Handicap, Draw no Bet)
  4. När du funnit ett bra spel och ett bra odds, klicka på oddset och välj insats. Acceptera sedan spelet.

I Europa League möts lag från de större ligorna, som inte kvalificerat för Champions League, mot mästarna i lite mindre ligor och lagens motivation till att mönstra sitt starkaste lag kan skilja sig stort, så det är alltid en god idé att göra ett grundligt förarbete innan man lägger varje spel. Asian Handicap är dock en spelform som lämpar sig ypperligt för spel på Europa League, särskilt om man känner att den oddsmässiga skillnaden lagen emellan inte riktigt speglar verkligheten.

Om Europa League

Turneringen har bara gått under namnet Europa League sedan säsongen 2009/10 när UEFA-cupen, som på 1970-talet ersatte Mässcupen, genomgick en liten ansiktslyftning och rebranding. Kvalspelet till Europa League inleds redan i slutet av juni och precis som till Champions League tilldelas UEFA-länderna olika antal platser till Europa League beroende på ländernas position på UEFA-koefficienten. När gruppspelet sparkar igång i september har klubbarna gallrats ner till 48 lag, som fördelas på tolv grupper med fyra lag i varje där varje lag möter varandra två gånger om - en gång på hemmaplan och en gång på bortaplan.

Ettan och tvåan i grupperna avancerar till slutspel, där lagen som slutade på tredje plats i sina respektive Champions League-grupper ansluter. I slutspelet möts lagen i dubbelmöten fram till finalen, som avgörs över ett möte. Segraren i Europa League får inte bara lyfta en europeisk pokal, laget tilldelas också en automatisk plats till kommande års Champions League samt får möta Champions League-mästaren i UEFA Supercup-final, som brukar spelas innan nästa säsong sparkar igång.