Betting & Spel på Formel 1

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Formel 1

Formel 1 betting och spel

Världens främsta förare, världens snabbaste bilar och exotiska destinationer över hela jordklotet. Formel 1 är den mest glamorösa av alla motorsporter och intresset för sporten är enormt när fartfantomer från hela planeten tävlar mot varandra i högteknologiska bilar i hisnande hastigheter.

Formel 1 betting och spel

Den snabba motorsporten Formel 1 lockar många fans.

Formel 1 är också oerhört populärt ur bettingsynpunkt och det är en sport som spelbolagen satsar hårt på och erbjuder ofta erbjuder kampanjer i samband med de 20 Grand Prix som pågår under säsongen. De vanligaste spelformerna är att spela på vilken förare som vinner ett visst Grand Prix, eller huruvida en viss förare tar sig upp på podiumet och placerar sig bland de tre främsta i ett race. Några spelbolag som är bra för betting på Formel 1 är:

  1. 100% upp till 1000 SEK

  2. 100% upp till 2000 SEK

  3. 100% upp till 1000 SEK

Hur bettar man på formel 1?

Formel 1 är en kolossal cirkus som turnerar världen över, från klassiska banor som Monte Carlo och Monza till fjärran platser som Abu Dhabi, Australien och Brasilien och attraherar enorm uppståndelse och uppmärksamhet vart än tävlingarna hålls.

Alla spelbolag erbjuder betting på Formel 1 i någon form, men utbudet på mer specialiserade spel kan variera kraftigt så det är viktigt att göra en grundlig undersökning innan man börjar spela på racen, för att finna ett spelbolag som passar just dina spelpreferenser. Vissa spelbolag erbjuder också kampanjer kopplat till Formel 1.

  1. Välj ett spelbolag som passar dina behov och skapa ett konto.
  2. Hitta ett race eller ett långtidsspel du vill spela på.
  3. Välj speltyp (Exempelvis segrare i Konstruktörsmästerskapet, segrare i ett visst Grand Prix eller Head-to-Head)
  4. När du funnit ett bra spel och ett bra odds, klicka på oddset och välj insats. Acceptera sedan spelet.

När det kommer till Formel 1 är det allra vanligast att spela på utgången av ett visst Grand Prix. Du kan spela på vem som vinner racet, vilka som placerar sig bland de tre främsta och får kliva upp på prispallen eller huruvida en viss förare plockar poäng i racet. Det finns också mängder av Head-to-Head-spel där du helt sonika spelar på vilken av två förare som passerar mållinjen först. Alla Formel 1-race följs av en miljonpublik och sporten är också populär att spela live på. Eftersom en Formel 1-tävling pågår under en hel helg, med tidsträningar och kval innan själva racet på söndagen, kan man spela på allt från vem som tar pole position och har snabbast varvtid till huruvida säkerhetsbilen kommer att behöva göra entré under ett race.

Om formel 1

Formel 1 är den mest glimrande av alla bilsporter, där bilarna är snabbast och publiken störst och det är här världens främsta förare tävlar mot varandra i hastigheter som kan uppgå till 370 kilometer i timmen. Formel 1 härstammar från den europeiska Grand Prix-racingen sin pågick under den första halvan av 1900-talet. 1948, i Pau i Frankrike, kördes det första loppet som benämndes just Formel 1 och 1950 började tävlingen räknas som ett Världsmästerskap. Mästerskapets format och bilarna har förändrats otaliga gånger under årets lopp och inför varje säsong brukar det ske någon förändring, i mindre eller större skala. I dagsläget körs Formel 1 i 20 olika deltävlingar på lika många olika orter under säsongen som pågår mellan mars och november.

Formel 1 består av tio olika stall, som vardera har två olika förare. I Sverige har vi haft en särskild koppling till Formel 1 sedan Ronnie Peterson skördade så stora framgångar under 1970-talet, innan han tragiskt omkom efter en krasch på Monza i Italiens Grand Prix. I dag finns också svensk representation i Formel 1 i form av Marcus Ericsson.

En Formel 1-helg pågår från fredag till söndag, där förarna och stallen får genomföra fria tidsträningar på fredag och lördag förmiddag, innan kvalet som brukar genomföras under lördagseftermiddagen lokal tid. Kvalet är indelat i tre utslagssystem (Q1, Q2 och Q3) där de 20 bilarnas startposition i söndagens Grand Prix avgörs. Själva racet pågår sedan under max två timmar där segraren får kliva högst upp på prispallen. De tio främsta förarna plockar poäng till såväl förar- som konstruktörsmästerskapet som räknas ihop under årets 20 deltävlingar. Segraren får 25 poäng och den som placerar sig på tionde plats tilldelas en poäng. Den förare och det stall som inkasserar flest poäng vid säsongens slut kammar hem det prestigefyllda mästerskapet.

Dela post