• Hem
  • Franska öppna

Betting & Spel på Franska öppna

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Franska öppna

Franska öppna betting och spel

Sett till betting är det bara fotbollen som överträffar tennisen i popularitet och Franska Öppna tillhör sportens absolut största turneringar. Franska Öppna, eller Roland Garros som den vanligtvis kallas, är en av tennisens fyra Grand Slam-turneringar tillsammans med Wimbledon, US Open och Australian Open. Att triumfera på gruset i Paris är en av de största bravaderna en tennisspelare kan uppnå.

Franska Öppna betting och spel

Rafael Nadal har många gånger dominerat på Roland Garros.

Franska Öppna spelas i slutet av maj och början på juni varje år och attraherar tennissportens allra största namn, både på herr- och damsidan, och matcherna följs av storpublik världen över. Inför Franska Öppna är det vanligast att spela på slutsegrare i herrsingel, damsingel, herrdubbel, damdubbel eller mixdubbel. Det är också vanligt att spela på hur långt en viss spelare tar sig. Till de enskilda matcherna är det mest populärt att spela på segrare men handikappmarknaden har också ökat rejält i popularitet de senaste åren, särskilt i turneringens tidiga omgångar där storfavoriter ställs mot sämre rankade spelare. Eftersom Franska Öppna är den enda Grand Slam-turneringen att spelas på grus, det långsammaste underlaget i tennis, passar underlaget vissa spelare bättre än andra så det är alltid en god idé att gå tillbaka och titta hur en viss spelare presterat tidigare på grus innan man lägger sina spel. Franska Öppna är en av de mest populära tävlingarna under hela sportåret och många spelbolag erbjuder kampanjer kopplade till grusbataljerna i Paris. Några spelbolag att hålla koll på när de gäller Franska Öppna är:

  1. 500% upp till 500 SEK

  2. 100% upp till 2000 SEK

  3. 100% upp till 1500 SEK

Om Franska öppna

Franska öppna mästerskapen i tennis heter officiellt Les Internationaux de France men kallas i folkmun vanligtvis bara för Franska Öppna eller Roland Garros. Turneringen spelas årligen i Paris på 20-baneskomplexet Stade Roland-Garros, döpt efter den franske flygaren som blev den förste att korsa Medelhavet i flygmaskin. Franska Öppna är en av tennisens fyra Grand Slam-turneringar och den enda av de större turneringarna att spelas på grus, sportens långsammaste underlag.

Ile de Puteaux i Paris var den första anläggningen att agera värd för Franska Mästerskapet 1891. På den tiden var Franska Mästerskapet en endagstävling som enbart var öppen för fransmän och utländska spelare med medlemskap i en fransk tennisklubb och först 1925 öppnades turneringen helt för spelare från andra länder. I dag består Franska Öppna av 128 spelare både på herr- och damsidan som sållas ner under tvåveckorsperioden som leder fram till de prestigefyllda finalerna i herrsingel, damsingel, herrdubbel, damdubbel och mixdubbel. Eftersom Franska Öppna utspelas över sju omgångar, på sportens långsammaste och mest krävande underlag över matcher som sträcker sig över fem set brukar Roland Garros allmänt anses vara tennisens mest fysiskt krävande tävling. Björn Borg vann Franska Öppna hela sex gånger, men har fått se sig överträffad av den spanske gruskungen Rafael Nadal, som redan vunnit tio stycken.

Dela post