Betting & Spel på Tennis

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Tennis

Kampanjer och nyheter för Tennis

Spela på Australian Open och få sex gratisspel!

Riskfritt spel Australiska öppna 15 januari 2018 - 28 januari 2018

Årets första Grand Slam-turnering, Australiska öppna, start den 15/1. Roger Federer är favorit till titeln, tätt följd av Rafael Nadal. Hos Betfair kan alla kunder, både nya och ... Läs mer

ATP-final i London - Vi har oddsen!

ATP Tennis 10 november 2017

På söndag är det dags för säsongens bästa tennisspelare att göra upp i ATP-slutspelet i London. De senaste fem åren har Novak Djokovic vunnit fyra gånger och Andy Murray en. Ingen ... Läs mer

Stockholm Open i tennis - Här är oddsen

ATP Tennis 13 oktober 2017

Under måndagen startar anrika Stockholm Open i Kungliga tennishallen. Favoriter till slutsegern är bulgaren Grigor Dimitrov och argentinaren, tillika fjolårets segrare, Juan Martin ... Läs mer

Tennis betting och spel

Det kallades "jeu de paume" från början när fransmännen började underhålla sig med att bolla sinsemellan med hjälp av handflatorna på medeltiden. Engelsmännen tog det dock ett steg längre, ett par hundra år senare, och det var på de brittiska öarna som den moderna tennisen - racketsporten för gentlemen - uppstod. I dag tillhör tennisen en av världens mest populära sporter.

Nadal

Rafael Nadal, en världsstjärna inom tennis.

I Sverige är kopplingen till tennis stark och kärleken till legendarer som Björn Borg, Stefan Edberg, Mats Wilander och de övriga är djupt inristad i den svenska idrottshistorien. Det var ett tag sedan Sverige tillhörde dominanterna inom tennis, men sportens popularitet står sig stark och många svenskar följer och bettar frekvent på tennis. Hos många spelbolag är det bara fotbollen som slår tennis på fingrarna och det faktum att det spelas så många matcher i så många olika turneringar, stora som små, under hela året gör den väldigt tacksam för spelarna. Spelbolagen erbjuder ofta kampanjer, särskilt i samband med de allra största turneringarna: De så kallade Grand Slam-turneringarna. Några spelbolag som är vassa på tennis är:

Spelbolag för tennis

  1. 500% upp till 500 SEK

  2. 100% upp till 2000 SEK

  3. Upp till 1000 SEK i Spelkrediter

Hur bettar man på tennis?

Tennis är en oerhört populär sport sett till betting, både i Sverige och internationellt, och alla spelbolag värda namnet erbjuder ett stort utbud på såväl singel- som dubbelmatcher. Det faktum att det så gott som varje dag pågår någon tennismatch, då det under hela året spelas turneringar av olika storlekar i olika delar av världen, gör tennisen väldigt lättillgänglig ur bettingsynvinkel.

De mest populära turneringarna är förstås Grand Slam-turneringarna - Australian Open, Roland Garros, Wimbledon och US Open - men det finns mängder av matcher i herrarnas ATP-turnering och damernas WTA-turnering. Det är allra mest populärt att spela på vilken spelare som kommer vinna en viss match. Eftersom tennisturneringarna är många och pågår under en relativt kort tid är det också väldigt vanligt att spela turneringsspel, alltså spela på vem som kommer vinna en viss turnering. Det finns också mängder av handikappsspel och spel på resultat i olika set. Eftersom tennis är en dynamisk sport där det kan svänga väldigt fort har det också blivit väldigt populärt med livebetting.

  1. Undersök spelbolagens utbud på tennis. Välj ett spelbolag som passar dina behov och skapa ett konto.
  2. Hitta en match, turnering eller ett långtidsspel du vill spela på, antingen före matchen startar eller live.
  3. Välj speltyp (Exempelvis Segrare, Handikappspel, Turneringssegrare)
  4. När du funnit ett bra spel och ett bra odds, klicka på oddset och välj insats. Acceptera sedan spelet.

Eftersom det spelas en så stor mängd turneringar världen över, som dessutom pågår över relativt kort tid, så brukar dagsformen vara direkt avgörande för en viss tennisspelares framgång. Vissa spelare presterar också bättre eller sämre på olika typer av underlag, så se till att göra ett gott förarbete innan du lägger dina spel.

Om tennis

Den moderna tennisen uppstod i England och har växt fram till en av världens allra mest populära sporter. Det är två kombattanter, ett nät, en boll och två rackets i en sport som ser ut att spelas med sådan lätthet av de som behärskar den, men som sätter så oerhörda fysiska och mentala krav på spelarna i världseliten, och när de skickligaste spelarna ställs mot varandra i de största turneringarn stannar miljontals upp för att följa händelserna.  Tennisen spelas på olika underlag under olika delar av säsongen: Hardcourt, gräs, grus och inomhus.

Tennismatcherna på elitnivå spelas i två olika tourer. De manliga proffsspelarna huserar på ATP-touren, som spelas genom 68 olika turneringar över året. För de kvinnliga elitspelarna heter den motsvarande WTA-touren. De fyra Grand Slam-turneringarna - Australian Open, Franska Öppna, Wimbledon och US Open - är de allra mest prestigefyllda både på dam- och herrsidan. De största lagtävlingarna är Davis Cup, World Team Cup och Fed Cup.

Dela post