Betting & Spel på Trav

Bästa spelbolag, bästa bonus och senaste kampanjerna för Trav

Kampanjer och nyheter för Trav

20 gånger pengarna på Readly Express

Förhöjda odds Trav 28 januari 2018 - 28 januari 2018

Svenske Readly Express är favorit i Prix d'Amérique, och LeoVegas har ett supererbjudande på seger. Hela 20 gånger pengarna, utan omsättningskrav! Läs mer

Spela på Elitloppet 2017 – Pengarna tillbaka om din häst hamnar tvåa eller trea

Försäkring Trav 26 maj 2017 - 28 maj 2017

Spela för 100 SEK på vinnare av Elitloppet 2017 och få pengarna tillbaka om din häst slutar på andra eller tredje plats. Läs mer

Vem vinner Elitloppet 2017? Se alla odds här!

Trav 26 maj 2017

Nuncio tog hem förra årets Elitlopp men har visat svajande form på sistone. Som favorit till Elitloppet 2017 kommer istället franska Bold Eagle som vunnit Prix d'Amerique de ... Läs mer

Trav betting och spel

Varje lördag samlas hundratusentals svenskar framför tv-apparaterna eller på travbanor runt om i Sverige med V75-kupongen i hand och storslagna drömmar som leker innanför pannbenet. Travsporten ligger sedan länge svenskarna väldigt varmt om hjärtat och ATG, Aktiebolaget Trav och Galopp, har spelformer som V75, V65 och Dagens Dubbel som är enormt populära.

Trav betting och spel

Elitloppet är en svensk institution.

ATG har länge haft monopol på den svenska travsporten - men så icke längre och flera nya aktörer har försökt slå sig in på marknaden. ATG:s plats på den svenska travtronen är dock svårrubbad och spelformer som exempelvis deras flaggskepp V75, är tveklöst mest populärt, men andra spelbolag som exempelvis Unibet och Bet 365 har på senare år börjat erbjuda vinnar- och placeringsodds samt Head-to-Head-spel både på lopp i Sverige och utomlands, vilket breddat utbudet och möjligheterna betydligt.

Hur bettar man på trav?

ATG:s spelformer är alltjämt de tveklöst mest populära när det kommer till trav. V75, som körs på lördagar, är flaggskeppet i ATG:s utbud och går ut på att pricka rätt vinnare i sju olika lopp. Spelformer som V64, V65 och V86 går till på liknande vis. DD, Dagens Dubbel, är som namnet antyder ett dagligt spel som utspelas på olika travbanor varje dag där det går ut på att hitta rätt vinnare i de två sista loppen. För den som inte är så insatt i travvärlden finns även hjälpmedlet "Harry Boy", som baserat på statistik och vilka hästar som andra spelare valt, tar ut en kupong för en viss summa.

Utöver ATG:s klassiska kuponger är det allra mest populärt att spela vinnarspel och placeringsspel, som vissa andra spelbolag också erbjuder både på lopp i Sverige och internationellt. Där spelar man oftast på vilken häst som kommer vinna ett visst lopp, eller huruvida en viss häst kommer springa i mål bland de tre främst placerade. Det finns även Head-to-Head-spel, där man helt sonika spelar på vilken av två hästar som först placerar mållinjen.

  1. Välj om du är intresserad av att spela på ATG:s olika spelformer eller om du är intresserad av andra speltyper hos andra spelbolag. Välj ett spelbolag som passar dina behov och skapa ett konto.
  2. Hitta ett travlopp du vill spela på.
  3. Välj speltyp (Exempelvis V75, Dagens Dubbel, Segrare, Placeringsspel, Head-to-Head)
  4. När du funnit ett bra spel och ett bra odds, klicka på oddset och välj insats. Acceptera sedan spelet.

Trav är en sport där den lycklige spelaren kan plocka ut mångmiljonbelopp om han träffar rätt. Man kan förstås ha flax och träffa rätt utan att följa travet minutiöst, men trav är otvivelaktigt en sport där allt analyseras och där all information - allt från dagsform, statistik, banor, resavstånd, huruvida en viss häst går med eller utan skor - är av yttersta vikt. För att nå ett långsiktigt framgångsrikt travspelande gäller det att hålla sig uppdaterad inför varje lopp.

Om trav

Tävlingar med häst har pågått så länge som människan behärskat konsten att rida och såväl gamla romare, greker och mongoler utmanade varandra på hästrygg eller med vagn. Travsporten har blivit oerhört populär i Skandinavien, men den är också stor i länder som Frankrike och USA. De första organiserade travloppen hölls i Frankrike och USA på 1800-talet och 1907 blev Jägersro i Malmö Sveriges första travbana. Sedan dess har sportens utveckling gått explosionsartat. I dag finns det 33 travbanor i Sverige,från Malmö till Boden.

I Sverige hålls travlopp året om, varje dag förutom julafton, där Elitloppet på Solvalla, som körs den sista söndagen i maj varje år, är den tveklöst största. Andra stora tävlingar i Sverige är Olympiatravet, Åby Stora Pris, Hugo Åbergs Memorial, Stochampionatet och  Årjängs Stora Sprinterlopp. Internationellt hålls det flera stora tävlingar i framför allt USA och Frankrike, där de allra mest prestigefyllda är Prix d'Amerix och Hambletonian Stakes.

Dela post