• Oddsbonusar
  • Höstens bästa bettingsidor & oddsbonusar för svenska spelare
Hostens Basta Spelbolag
News

Höstens bästa bettingsidor & oddsbonusar för svenska spelare

12 september 2018

En otroligt spännande höst ligger framför oss alla som gillar att spela på sport. Som vanligt Champions League, Premier League, SHL och NHL. Men också Nations League, Ryder Cup och en spännande allsvensk avslutning. För att du ska få ut det mesta av din betting i höst har vi på Oddsbonusar.se sammanställt en lista över våra rekommenderade spelbolag i höst. Gemensamt för alla är att de har ett bra rykte, bra utbud och en bra bonus.

Bästa bettingsidor & oddsbonusar 2018

Det viktiga är helheten. Visst, man kan skapa nya konton och få nya bonusar på löpande band, men vill man bli en vinnande spelare i längden krävs det en stabil grund hos pålitliga spelbolag. Dessutom är det förmodligen en fördel att bygga upp sin grund av spelbolag bland de som kommer att få licens i Sverige från den 1 januari 2019.

Om man dyker lite djupare in i spelbolagen och testar de olika funktionerna märker man snabbt en viss skillnad.

I stort sett är alla stora spelbolag ungefär lika bra, kan man tro. Men om man dyker lite djupare in i spelbolagen och testar de olika funktionerna märker man snabbt en viss skillnad. Från spelbolag med en långsam och svårnavigerad app till spelbolag med dåligt utbud.

Nedan följer höstens bästa bettingsidor och oddsbonusar, baserat på en sammanställning av alla dessa faktorer.

Sveriges bästa spelbolag hösten 2018

Har du några frågor om dessa spelbolag eller dessa bonusar? Hör gärna av dig till oss!