Riskfritt spel & Gratisspel » Erbjudanden för betting » jan. 2020

Riskfria spel & Gratisspel

Här listar vi spelbolagens bästa riskfria spel och gratisspel

Riskfria spel & Gratisspel

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100% Gratisspel upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 3.50

Hämta bonusGå till hemsida

Riskfritt spel - Riskfria spel för betting

Vissa spelbolag erbjuder ett riskfritt spel som insättningsbonus. Tillvägagångssättet är normalt sett att den nya kunden sätter in en summa pengar och lägger ett spel för den summan. Om spelet spricker betalar spelbolaget tillbaka insatsen. Vid ett riskfritt spel som insättningsbonus är det vanligast att pengarna betalas tillbaka i kontanter, men återbetalningen kan ske i form av en odds bonus eller ett gratisspel. En sådan bonus måste sedan omsättas ett antal gånger innan den omvandlas till kontanter på spelkontot. Dessutom kan det finnas krav om ett minsta odds på spelet och giltighetstid vid omsättningen.

På den här sidan listar vi spelbolag som erbjuder riskfria spel som insättningsbonus. För att hjälpa dig att välja rätt spelbolag för dina behov finns information om maximal insats på det kvalificerande spelet, samt villkor för omsättningen.

Exempel på ett riskfritt spel som insättningsbonus

  1. Spelbolaget erbjuder en ny spelare ett riskfritt spel upp till 500 SEK till minsta odds 1.50.
  2. Spelaren placerar ett bet för 500 SEK på en match till 1.75. Spelet vinner.
  3. Spelbolaget betalar ut dina 500 SEK plus nettovinsten 375 SEK (500 x 0.75). Nettovinsten delas ut form av en bonus som måste omsättas tre gånger (375 x 3) till minsta odds 1.50.
  4. Spelaren placerar ett bet för 375 SEK till oddset 2.00. Spelet vinner. Nu har spelaren 750 SEK på bonuskontot.
  5. Spelaren placerar ett bet för 750 SEK till minst tillåtna odds 1.50. Därmed är omsättningskravet uppfyllt, eftersom spelaren lagt bet för totalt 1125 SEK. Spelet vinner. Nu finns de omsatta 1125 SEK + insättningen på 500 SEK = 1625 SEK på kontot.
Riskfria spel

Riskfria spel som tillfällig kampanj

Hos de flesta spelbolag finns riskfria spel tillgängliga för existerande kunder på kontinuerlig basis, i form av kampanjer. Ett sådant riskfritt spel kan komma i flera olika former och till flera olika evenemang. Ett exempel på detta är att spelaren får ett riskfritt livespel på en match om denne lägger ett spel på samma match innan den startat. Ett riskfritt spel kan också komma utan krav på kvalificerande spel.

Det är dock viktigt att tänka på att det ofta finns omsättningskrav för eventuella vinster från riskfria spel. Normalt sett är de kraven betydligt enklare att möta än vid en normal insättningsbonus.

På oddsbonusar.se har vi en sektion under kampanjer avsedd för riskfria spel. Där kan du läsa mer om och ta del av aktuella riskfria spel. Både för nya och existerande kunder.