Få bättre koll på:

Betalningsmetoder för bettingsidor

Betalningsmetoder för uttag och insättningar är av största vikt för val av rätt spelbolag. På den här sidan har vi på Oddsbonusar gjort en granskning av betalningsmetoder för bettingsidor för att ni läsare ska få en bättre överblick och bli mer pålästa.

Om betalningsmetoder på bettingsidor

Betalningsmetoder - där ledorden utgörs av säkerhet, smidighet och snabbhet - blir allt viktigaste för spelbolagen. Kunderna blir allt mer krävande och vill att även uttag och insättningar ska ske utan krångel.

Det är här exempelvis Swish och Trustly kommer in i bilden. Betalningsmetoder som passar utmärkt för bettingsidor som vill stärka mervärdet och erbjuda en bra produkt till spelarna.

På den här sidan har vi gjort en rejäl granskning av de bästa betalningsmetoderna för spelbolag med svensk licens för att du ska få en bra överblick och få koll på fördelarna och nackdelarna med betalningsmetoderna.

Sammanställning av sidan om betalningsmetoder

Vanliga frågor om betalningsmetoder hos bettingsidor

Vilken betalningsmetod är bäst för spelbolag? Här ger vi dig svaret på denna och ett antal andra relevanta frågor som berör betalningsmetoder för bettingsidor.

⭐ Vilken betalningsmetod är bäst för bettingsidor?

Det finns två betalningsmetoder för spelbolag som utmärker sig lite extra. Dels Swish, men även Trustly. Smidiga, säkra och snabba betalningsmetoder. Vi vill i första hand rekommendera Swish.

Läs mer om Swish hos bettingsidor

🔒 Är betalningsmetoderna för spelbolag säkra?

Ja, betalningsmetoder som är kopplade till spelbolag med svensk licens är trygga och säkra i allmänhet. Det ställs hårda krav på spelbolag med svensk licens och ett av dessa krav utgörs bland annat av att ha betalningsmetoder av nog god klass.

Läs mer om betalningsmetoder hos bettingsidor

🚀 Vilka betalningsmetoder är bäst för snabba uttag?

Swish och Trustly är oftast att föredra om man vill ha snabba uttag hos bettingsidor.

Läs mer om Trustly hos spelbolag

📱 Är alla betalningsmetoder tillgängliga via mobilen?

Ja, alla betalningsmetoder på den svenska spelmarknaden med svensk licens går att använda via mobilen.

Läs mer om betalningsmetoder hos spelbolag

🙋 Vilka betalningsmetoder finns hos svenska bettingsidor?

Det finns ett flertal betalningsmetoder bland spelbolag med svensk licens. Alla spelbolag har bara ett fåtal att välja på, medan andra har väldigt många olika betalningsmetoder. I vissa fall är det så att vissa bettingsidor bara har uttag eller insättningar för en enskild betalningsmetod. Exempel på betalningsmetoder för spelbolag med svensk licens:

 • Swish
 • Trustly
 • Visa/Mastercard
 • Neteller
 • Skrill
 • Zimpler
 • PayPal
 • Paysafecard
 • Entropay
 • ecoPays

Läs mer om betalningsmetoder för spelbolag

💵 Kostar det något att göra insättningar och uttag?

I vanliga fall är det gratis att göra uttag och insättningar hos spelbolag. Det finns dock vissa betalningsmetoder som inte är avgiftsfria. Kolla alltid upp villkoren för att vara på den säkra sidan.

Läs mer om betalningsmetoder

💰 Kan man få välkomstbonus med alla betalningsmetoder?

Det är olika från spelbolag till spelbolag. Vissa bettingsidor tillåter inte att man använder somliga betalningsmetoder för att få ta del av insättningsbonusen. Var noggrann med att ta reda på exakt vad som gäller för aktuell betalningsmetod när du planerar att utnyttja ett bonus erbjudande.

Läs mer om insättningsbonus hos bettingsidor

🏦 Är det möjligt att betala med faktura hos spelbolag?

Ja, det förekommer när man väljer Zimpler som betalningsmetod för vissa bettingsidor. Då får man en faktura i efterhand om man väljer det alternativet som måste betalas inom en viss tidsram.

Läs mer om betalningsmetoder för bettingsidor

Bettingsidor med Swish

Uttag och insättningar är essentiella detaljer för bettingsidor. Pålitliga betalningsmetoder - i stil med det till exempel välrenommerade Swish ståtar med - är helt enkelt något som man som kund kan förutsätta när det handlar om bettingsidor med svensk licens som har väldigt höga ambitioner.

Swish betalningsmetoder bettingsidor spelbolag

Det inser spelbolagen mycket väl och många bettingsidor har vidtagit åtgärder därefter. De allra flesta spelbolagen har en bred uppsättning av betalningsmetoder. Oavsett om det gäller uttag eller insättningar. Swish är en betalningsmetod som ingår i den skaran hos många bettingsidor.

Swish är i framkant med mycket och är för tillfället en av de allra vassaste (enligt många välinitierade till och med den bästa) betalningsmetoderna för bettingsidor med svensk licens.

Ett stort plus i kanten utgörs av att man alltid kan ta del av insättningsbonus med Swish som betalningsmetod. Det är ingen självklarhet med ett flertal av de andra betalningsmetoderna.

Swish hos bettingsidor - så gör du

Börja med att ladda hem Swish appen och koppla ditt telefonnummer till bankkontot. Därefter verifierar du dig med BankID, varpå du har Swish installerat och klart.

Använda Swish hos spelbolag:

 1. Gå in på aktuell bettingsida
 2. Uppge Swish som din betalningsmetod
 3. Välj belopp som du vill sätta in på kontot hos spelbolaget
 4. Öppna Swish och verifiera dig med Bank ID

Frågor och svar om bettingsidor med Swish

🙋 Har Casumo Swish som betalningsmetod?

Ja, Casumo är ett spelbolag som har Swish som betalningsmetod. Både för uttag och insättningar.

Läs mer om Casumo

❔ LeoVegas - ett spelbolag med Swish som betalningsmetod?

LeoVegas tillhör kategorin spelbolag med Swish som betalningsmetod. Det gäller oavsett om du vill göra insättningar eller uttag.

Läs mer om LeoVegas

❓ Kan man göra uttag och insättningar via Swish hos Expekt?

Anrika Expekt erbjuder betalningsmetoden Swish. Dels för uttag, dels för insättningar.

Läs mer om Expekt

Bäst spelbolag med Swish som betalningsmetod

 1. 100 SEK Gratisspel

  Åldersgräns 18 år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 100 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100)

 2. 100 SEK Gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

 3. Upp till 1500 SEK Freebet

  18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

 4. Upp till 1500 SEK Gratisspel

 5. 1000 kronor SEK Ultrabet + freespins

 6. 1000 SEK Gratisspel + freespins

 7. 1250 SEK Spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 8. 500 SEK Oddsbonus + freespins

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 9. 500 SEK Oddsbonus

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 10. Hämta upp till 500 kronor i oddsbonus + freespins

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Spelbolag med Trustly

Trustly är också en betalningsmetod för spelbolag som tillhör det absoluta toppskiktet. Vissa bedömare anser till och med att Trustly är etta när det kommer till betalningsmetoder för bettingsidor. Det finns i allra högsta grad argument för det och är en smaksak när det handlar om att lista Trustly eller Swish på första plats i det här avseendet.

Trustly betalningsmetoder spelbolag bettingsidor

Betalningsmetoden Trustly - som är en form av mellanhand mellan din bank och det aktuella spelbolaget - har den stora fördelen att insättningar och uttag görs direkt utan krångel.

En annan stor förtjänst är att Trustly hos bettingsidor är gratis och medför inga avgifter.

Det enda som behövs för att använda Trustly är att man har ett bankkonto i en svensk bank och kan verifiera sig med BankID.

Bäst med Trustly som betalningsmetod hos spelbolag:

 • Snabba uttag och insättningar
 • Gratis
 • Hög säkerhetsnivå
Trustly hos bettingsidor - så gör du

Säkerställ först och främst att du har ett bankkonto i en svensk bank och tillgång till BankID

Använda Trustly hos spelbolag:

 1. Gå in på aktuellt spelbolag
 2. Bocka för Trustly som din betalningsmetod
 3. Välj hur mycket pengar som du vill sätta in på kontot hos bettingsidan
 4. Klicka fram Swish och verifiera dig med BankID

Bäst bettingsidor med Trustly som betalningsmetod

Betway

500 SEK Gratisspel

Klassiska Betway är inte bara vassa inom Esport och har ett stort utbud av odds på sport. Spelbolaget har dessutom en bred uppsättning av betalningsmetoder. Däribland exempelvis Paysafecard.

Hämta 500 SEK bonus

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.


LeoVegas

100 SEK Gratisspel

LeoVegas är ett spelbolag som har expanderat mycket. Delvis tack vare den fina mobil appen och bettingsidans vassa insättningsbonus. LeoVegas har dessutom Trustly som en av ett antal betalningsmetoder.

Hämta 100 SEK bonus

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.


Snabbare

Upp till 1500 SEK Gratisspel

Spelbolaget Snabbare ger dig möjlighet till betting med BankID och har Sveriges snabbaste kundtjänst. Ett annat plus är att Snabbare har Trustly att tillgå som betalningsmetod. Både för uttag och insättningar.


Spelbolag med kreditkort och kontokort - Visa/Mastercard

Visa mastercard betalningsmetoder spelbolag bettingsidor

Kreditkort och kontokort som betalningsmetod tillhör en av de vanligaste betalningsmetoderna på bettingsidor. Delvis för att det är så lättillgängligt. De allra flesta har helt enkelt ett Visa eller Mastercard i dagens tider.

Samtliga bettingsidor har Visa och Mastercard som betalningsmetod

Alla spelbolag med svensk licens erbjuder i dagsläget Visa och Mastercard som betalningsmetod.

När man använder Visa eller Mastercard första gången hos det aktuella spelbolaget kan det vara lite omständighet på grund av att man måste knappa in kontonumret, utgångsdatum och CVC-koden. Därefter går det emellertid att spara informationen, för att slippa den processen i framtiden hos berörd bettingsida vid uttag och insättningar.

Ett minus är att kreditkort och kontokort i form av Visa/Mastercard i vissa fall är förenade med en lång tidsprocess för uttag. Visa och Mastercard är långt efter vissa konkurrenter inom betalningsmetoder för bettingsidor på den fronten.

Risken är liten, men Visa och Mastercard har - i jämförelse med många konkurrenter - frågetecken gällande det säkerhetsmässiga i enstaka fall.

Bäst med Visa och Mastercard som betalningsmetod hos spelbolag:

 • Lättillgängligt
 • Alla spelbolag har den betalningsmetoden

Mindre bra med Visa och Mastercard som betalningsmetod hos bettingsidor:

 • Krångligt inledningsvis
 • Säkerhetsmässiga frågetecken i vissa fall

Bäst bettingsidor med kreditkort och kontokort - Visa/Mastercard

 1. 500 SEK Gratisspel

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 2. 120 SEK Gratisspel

  Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

 3. Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

 4. 100 SEK Gratisspel

  Åldersgräns 18 år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 100 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100)

 5. 100 SEK Gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

 6. Upp till 1500 SEK Freebet

  18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

 7. Upp till 1500 SEK Gratisspel

 8. 1000 kronor SEK Ultrabet + freespins

 9. 1000 SEK Gratisspel + freespins

 10. 1250 SEK Spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bettingsidor med Zimpler

Zimpler betalningsmetoder spelbolag bettingsidor

Zimpler är en betalningsmetod för bettingsidor som blir allt vanligare. Det råder inga som helst tvivel om att Zimpler får betraktas som en betalningsmetod med en del fördelar.

Betalningsmetoden är att se som en form av mobil plånbok och är enkel att använda.

Zimpler införskaffas genom att man skapar ett konto och kopplar sitt telefonnummer dit - svårare än så är det inte.

Zimpler är bra för den personliga integriteten

Fördelarna - utöver smidigheten - är att man slipper dela med sig av bankuppgifter till bettingsidan. Zimpler är med andra ord en bra tjänst sett till den personliga integriteten.

Det negativa är att Zimpler ger dig möjlighet att betala via faktura och riskerar att låta spelarna spela för pengar som de egentligen inte har, så det gäller att vara försiktig med Zimpler ur det perspektivet.

Zimpler hos spelbolag - så gör du

Det är inga som helst konstigheter att använda Zimpler hos spelbolag, utan tämligen enkelt och smidigt över hela linjen.

Använda Zimpler hos bettingsidor:

 1. Surfa in på aktuellt spelbolag
 2. Välj Zimpler som din betalningsmetod
 3. Uppge önskad summa som du vill sätta in
 4. Vänta på ett sms med koden
 5. Slutför betalningen med hjälp av koden

Spelbolag med Neteller

Neteller betalningsmetoder spelbolag bettingsidor

Neteller är en betalningsmetod för bettingsidor som har en del positiva sidor. Det handlar framför allt om att slippa dela med sig av känsliga bank- eller kortuppgifter till spelbolaget som ger dig möjlighet att använda betalningsmetoden. Det är bra i dessa tider när den egna integriteten blir allt viktigare.

Det faktum att Neteller är en snabb och effektiv betalningsmetod hos spelbolag är ytterligare ett stort plus i kanten.

Finns det nackdelar med Neteller? Definitivt. En nackdel är dels att somliga bettingsidor inte ger dig möjlighet att ta del av eventuell insättningsbonus om du kör med Neteller som betalningsmetod. En annan dålig sida är att Neteller som betalningsmetod medför en avgift på vanligtvis cirka en procent av beloppet.

Fördelar med Neteller:

 • Hög integritet
 • Snabb betalningsmetod
 • Effektiv

Nackdelar med Neteller:

 • Går inte att få insättningsbonus i vissa fall
 • Inte avgiftsfritt

Bäst bettingsidor med Neteller

 1. 500 SEK Gratisspel

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 2. 120 SEK Gratisspel

  Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

 3. Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

 4. 100 SEK Gratisspel

  Åldersgräns 18 år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 100 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100)

 5. 100 SEK Gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

 6. Upp till 1500 SEK Freebet

  18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

 7. Upp till 1500 SEK Gratisspel

 8. 1000 kronor SEK Ultrabet + freespins

 9. 1000 SEK Gratisspel + freespins

 10. 1250 SEK Spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bettingsidor med Skrill

Skrill betalningsmetoder spelbolag bettingsidor

Skrill har mycket gemensamt med Neteller. Det är en smaksak angående huruvida Skrill eller Neteller är bäst som betalningsmetod av dessa två alternativ.

Skrill påminner mycket om Neteller

Betalningsmetoden Skrill är en form av elektronisk plånbok där man kan sätta in pengar och använda för betalningar via företagets plattform utan att behöva lämna ut känsliga uppgifter till andra parter.

En annan bra grej är att Skrill är tämligen väletablerat bland spelbolag med svensk licens. Faktum är att nästan samtliga bettingsidor i Sverige erbjuder Skrill som betalningsmetod. Både för insättningar och uttag.

Bäst spelbolag med Skrill som betalningsmetod

 1. 500 SEK Gratisspel

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 2. Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

 3. 100 SEK Gratisspel

  Åldersgräns 18 år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 100 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100)

 4. Upp till 1500 SEK Gratisspel

 5. 1000 kronor SEK Ultrabet + freespins

 6. 1000 SEK Gratisspel + freespins

 7. Upp till 1000 SEK Oddsbonus

 8. 200 SEK Gratisspel

 9. Upp till 2000 SEK Oddsbonus

 10. 500 SEK Freebet

Bettingsidor som har Paysafecard

Paysafecard betalningsmetoder spelbolag bettingsidor

Paysafecard är en väldigt stor aktör globalt och en betalningsmetod som en stor del av spelbolagen i Sverige använder sig av. Faktum är att Paysafecard finns i ett 40-tal länder och expanderat mycket - delvis i form av förvärv. Paysafecard har blivit oerhört populärt och det är inte svårt att förstå varför.

Paysafecard är en form av kontantkort

Betalningsmetoden fyller samma funktion som ett kontantkort och går att fylla på när som helst. Det fina med Paysafecard är att man inte behöver lämna ut exempelvis kontouppgifter på något annat håll. Paysafecard har alltså en hel del gemensamt med både Neteller och Skrill i det avseendet. En hög nivå av integritet, vilket är bra för kunderna.

När du skapat ett konto hos Paysafecard väljer du en PIN-kod som du loggar in med för framtida bruk. Smidigt och enkelt.

Finns det då något negativt med Paysafecard? Utan tvivel - och det är ingen liten nackdel. Det går nämligen inte att göra uttag med Paysafecard hos spelbolag, utan för det ändamålet får du söka andra alternativ.

Fördelar med Paysafecard:

 • Bra för den personliga integriteten
 • Smidigt
 • Tryggt

Nackdel med Paysafecard:

 • Fungerar inte för uttag - bara insättningar

Bäst spelbolag som har Paysafecard

888sport

Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

888sport är en av ett flertal bettingsidor som har Paysafecard som betalningsmetod för kunder som önskar detta. Spelbolaget har i övrigt en utmärkt insättningsbonus, ett stort utbud av odds och bjuder på en härlig spelupplevelse.


Betfair

Hämta hem uppemot 1000 kronor i odds bonus

Spelbörsen Betfair erbjuder betalningsmetoden Paysafecard till sina kunder. Ett spelbolag med många starka sidor. Bland annat det stora utbudet och alla oddsboostar.


888sport

Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

888sport är en bettingsida med många bra betalningsmetoder. Inte minst Paysafecard. 888sport har etablerat sig som en stor aktör med en gedigen sportsbook och är ett spelbolag att rekommendera.


Spelbolag som har Apple Pay som betalningsmetod

Apple Pay är ett alternativ vid både insättningar och uttag hos spelbolag. Betalningsmetoden kräver att du har en Apple-enhet som är uppdaterad med iOS 11 eller en färskare version än så.

  Apple pay betting spelbolag

  Tjänsten fungerar inom många andra områden än hos bettingsidor, bland annat i butiker där man kan använda blipp tjänsten, men även i appar och online på webben.

  En stor fördel med Apple Pay är att det är en smidig betalningsmetod utan krångel. Inte minst med den redan nämnda blipp funktionen.

  Ett annat stort plus är att Apple Pay har en imponerande hög säkerhetsnivå. Du kan känna dig trygg med Apple Pay för betting.

  Den negativa med Apple Pay utgörs av att man måste ha en Apple-enhet för att kunna använda betalningsmetoden. Det är många som har det, men långt ifrån alla.

  Fördelar med Apple Pay:

  • Tämligen smidigt
  • Säkert

  Negativt med Apple Pay:

  • Begränsat till Apple-enheter

  Bäst bettingsidor med Apple Pay för insättning och uttag

  Unibet

  Upp till 500 SEK Oddsbonus

  Anrika Unibet erbjuder ett brett urval av betalningsmetoder. Här kommer Apple Pay in i bilden. Spelbolaget har Apple Pay för såväl insättningar som uttag, vilket många kunder uppskattar.


  888Sport

  Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

  888Sport är ett spelbolag på frammarsch som har många fördelar. Bland annat det faktum att betalningsmetoderna präglas av mycket valfrihet. 888Sport har en uppsjö av bra betalningsmetoder - däribland till exempel Apple Pay.


  Casumo

  100 SEK Gratisspel

  Casumo är vassa inom både sportbetting och casino. Spelbolaget är breda i allmänhet. Inte minst vad avser betalningsmetoder. Apple Pay är ett av alternativen på den fronten. Du kan göra både insättningar och uttag med Apple Pay hos Casumo.

  Hämta 100 SEK bonus

  Åldersgräns 18 år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 100 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100)


  Bettingsidor med PayPal

  PayPal, med fler än 325 (!) miljoner aktiva konton i 200 länder - är en populär betalningsmetod globalt i många sammanhang. Den är dock den långt ifrån vanligaste när det gäller bettingsidor med svensk licens, men PayPal finns ändå att tillgå, både för uttag och insättningar, hos ett antal spelbolag i Sverige.

   Bettingsidor med paypal spelbolag

   Det är enkelt att registrera ett PayPal konto och man kommer snabbt igång med betalningsmetoden. Oavsett om man har lite eller mycket rutin av betalningsmetoder på nätet.

   Betalningsmetoden är dessutom trygg och säker. Man kopplar PayPal till ett bankkonto och behöver inte lämna ut känslig information vid betalningar.

   En annan fördel handlar om att PayPal är avgiftsfritt för kunden. Spelbolagen i sig kan dock i vissa fall tvingas betala en mindre avgift för överföringar.

   Finns det då inget negativt med PayPal? Jo, det finns negativa aspekter med PayPal. Dels att långt ifrån alla bettingsidor kör med PayPal som betalningsmetod. Faktum är att det är massvis av spelbolag i Sverige som inte tillåter PayPal för insättning och uttag.

   En annan negativ aspekt utgörs av att det inte är någon självklarhet att insättningsbonus är tillåtet med PayPal som betalningsmetod.

   Fördelar med PayPal:

   • Smidigt
   • Hög säkerhet
   • Avgiftsfritt

   Nackdelar med PayPal:

   • Många spelbolag har inte PayPal som betalningsmetod
   • Insättningsbonus godkänns inte alltid

   Bäst bettingsidor med PayPal

   1. 500 SEK Oddsbonus + freespins

    18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

   2. 500 SEK Oddsbonus

    18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

   3. Hämta upp till 500 kronor i oddsbonus + freespins

    18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

   4. Hämta hem uppemot 1000 kronor i odds bonus

   5. 1250 SEK Spelkrediter

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Banköverföring som betalningsmetod hos spelbolag

   Förekommer vanlig gammal hederlig banköverföring fortfarande som en betalningsmetod på bettingsidor? Definitivt. Det blir mindre vanligt, men väldigt många kunder föredrar den klassiska betalningsmetoden.

   Kombinerar man dessutom banköverföring med Trustly och BankID blir det hela tämligen kraftfullt. Med hjälp av Trustly blir banköverföring ännu enklare och framför allt snabbare.

   Trustly ger banköverföring en ny dimension

   En fördel med banköverföring som betalningsmetod hos spelbolag är att det är relativt säkert.

   Det är dessutom vanligtvis inte förenat med avgifter.

   Lägg därtill att banköverföring inte förhindrar eventuell insättningsbonus. Ett antal andra betalningsmetoder kan sätta stopp för välkomstbonus, men med banköverföring är det aldrig ett hinder.

   En nackdel är att vanlig banköverföring inte är någon snabb betalningsmetod, utan vanligen tar minst en bankdag.

   Fördelar med banköverföring som betalningsmetod:

   • Tryggt
   • Mycket hög säkerhetsnivå
   • Oftast utan avgifter
   • Förhindrar inte välkomstbonus

   Nackdel med vanlig banköverföring som betalningsmetod:

   • Betalningar kan ta lång tid (om Trustly inte är inblandat)

   Casino betalningsmetoder

   Dagens online casino spelare har krav på smidiga, snabba och trygga betalningsmetoder. Det har resulterat i att casino bolagen har vidtagit kraftfulla åtgärder med att erbjuda bra betalningsmetoder.

   Betalningsmetoder online casino spelbolag

   Det finns i dagsläget ett flertal högkvalitativa betalningsmetoder inom nätcasino med svensk licens som levererar allt det kunderna efterfrågar.

   Trustly och Swish är de bästa betalningsmetoderna för nätkasino i Sverige som läget är nu. Båda betalningsmetoderna är inte minst säkra, utan krångel och har snabba betalningar.

   Bäst betalningsmetoder för casino med svensk licens:

   • Trustly
   • Swish
   • Visa/Mastercard

   Bäst casino med Trustly som betalningsmetod

   1. 100 free spins

    18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar. Cash Free Spins är omsättningsfria, ev. vinster är riktiga pengar. Läs fullständiga regler och villkor här.

   2. 200 freespins

    18+ år. Behöver du se över dina spelvanor besök: Stodlinjen.se. Regler och villkor gäller.

   3. Busterbanks tillhör numera TurboVegas

   4. Upp till 500 SEK

    Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 20x inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

   5. 200 freespins

   6. 200 freespins

   7. Nano Casino är inte längre aktiva - se andra casinon här

   8. Upp till 1500 SEK + free spins

    18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

   9. Cashmio tillhör numera TurboVegas

   10. Zenspin har flyttats till TurboVegas

   Spelexperten summerar betalningsmetoder för spelbolag

   Johnny

   Johnny

   Spelexpert på Oddsbonusar

   Bra betalningsmetoder är i allra högsta grad essentiellt vid spel på bettingsidor. Det krävs oftast att man sätter in pengar för att komma igång med betting och casino online.

   Det viktigaste med betalningsmetoder är att de ska vara säkra, trygga, snabba och helst utan avgifter.

   Swish och Trustly står sig starka inom kategorin betalningsmetoder för bettingsidor som läget är nu.

   Det finns dock många alternativ, inte minst exempelvis Neteller, SKrill Zimpler.

   Konkurrensen kommer dessutom troligtvis öka när det gäller betalningsmetoder i framtiden, vilket i så fall lär bli positivt för kunderna. Ju hårdare konkurrens desto mer måste företagen bakom de enskilda betalningsmetoderna anstränga sig för att göra en än bättre produkt.

   Några bra betalningsmetoder för spelbolag med svensk licens:

   • Swish
   • Trustly
   • Visa/Mastercard
   • Zimpler
   • Skrill
   • Paysafecard