• Hem
 • Bästa Bettingsidor

Bettingsidor & Bettingsajter 2019

Vi listar & jämför de bästa bettingsidorna med svensk licens

Bästa bet sidor 2019

Rank Bonus
18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 2000 SEK
Bonus utan registrering!

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
2

150% upp till 1500 SEK
Exklusiva bonusvillkor!

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Hämta bonus
3

500% upp till 500 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
4

100% upp till 2500 SEK
Bonus med snabb registrering!

Omsättningskrav: 16x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
5

100% upp till 1000 SEK
Bonus med snabb registrering!

Omsättningskrav: 20x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
6

400% upp till 400 SEK

Omsättningskrav: 10x Bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonus
7

200% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonus
8

Ett klassiskt spelbolag

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonus
9

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Hämta bonus
10

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 16x Bonussumma

Lägsta odds: 1.70

Hämta bonus
11

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
12

Rekordsnabb betting
utan registrering

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonus
13

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus

T&C: 18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

14

200 SEK i Cash

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonus
15

100% Gratisspel upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 3.50

Hämta bonus

Vanliga frågor om bettingsidor

Det finns många bettingsidor på marknaden idag, och att jämföra dem kan vara en omöjlig uppgift. Vårt mål är att göra det enkelt för dig. På denna undersida och resten av Oddsbonusar.se finns en hel del kunskap att skaffa sig. Men för dig som vill ha svar på de vanligaste frågorna kanske det räcker med att läsa svaren nedan.

Vilken bettingsida är bäst?

Jag föredrar Unibet och Betfair, mina kollegor gillar Betway, och min bästa vän spelar uteslutande på Bet365. Det finns alltså inget rätt och fel, utan är till stor del en personlig preferens. Sen finns det förstås vissa objektiva faktorer som spelar roll, som säkerhet, bra odds och snabba uttag.

Våra objektiva favoriter just nu:

 • Speedybet - Pay n Play med bonus
 • Unibet - Klassiskt och respekterat spelbolag
 • ComeOn - Grymt utbud och bra bonus

Klicka gärna runt på vår hemsida för att hitta en bettingsida som känns rätt för dig.

Vad är viktigt att tänka på när du väljer bettingsida?

Du ska alltid välja ett pålitligt spelbolag. Alla spelbolag vi listar uppfyller det kriteriet. Sen är det upp till var och en, beroende på personlig preferens. I vår ranking föredrar vi bettingsidor som erbjuder bra odds, användarvänlighet och bra betalningsmetoder. Och en bra bonus, såklart.

Vilken är den bästa bettingsidan för nybörjare?

De bästa spelbolagen för nybörjare är de som är tydliga i sin design och lätta att förstå. Det är en stor fördel om det är lätt att navigera och hitta de matcher man vill spela på. Ofta är det viktigaste inte de absolut bästa oddsen, men snarare att få en bra plattform för att utveckla sin betting. Läs mer om våra favoriter för nybörjare.

Vilka bettingsidor är bäst för CSGO?

Det finns många mindre spelbolag som specialiserat sig på e-sport, men av de stora spelbolagen som satsar mest på e-sport, och därmed också CS:GO, är Betway bäst. Unibet har också ett bra utbud av CSGO-betting.

Hos vilka bettingsidor kan man spela utan konto?

Att spela utan att behöva registrera ett konto har blivit väldigt populärt. Många nya spelbolag har gjort detta till sin nisch, medan flera mer etablerade bettingsidor också har tagit till sig den nya trenden. Bland de som erbjuder tjänsten återfinns Speedybet, Fastbet, LeoVegas och Campobet. Läs mer om att spela utan registrering här.

Vilka bettingsidor erbjuder snabba uttag?

Detta beror på din definition av ett snabbt uttag. Men idag är definitionen någonstans runt 15 minuter. Generellt sett beror det på två saker. Din betalningsmetod och spelbolaget. Alla spelbolag som erbjuder spel utan registrering har snabba uttag. Det beror på att du som spelare verifierar din identitet med Bank-ID. Läs mer om snabba uttag.

Vilka är de bästa betalningsmetoderna för betting?

Vår absoluta favorit är Trustly. Säkert, snabbt och avgiftsfritt. Du behöver inget konto, utan Trustly fungerar enbart som en mellanhand mellan spelbolag och banken. Andra bra metoder är bland andra kontokort och e-plånböcker.

Erbjuder alla bettingsidor cash-out?

I princip alla bettingsidor erbjuder cash-out, alltså att du kan stänga ditt spel innan matchen är över. Sedan varierar antalet matcher som är tillgängliga för cash-out, eller om man kan stänga en del av spelet eller om man måste hela spelet. Läs mer om de bästa bettingsidorna för cash out.

Bästa bettingsidor & bet sidor med välkomstbonusar

Betting ska vara ett nöje, något som ger ett extra värde till livet. Därför är det viktigt att du som spelare trivs med din betting. Vad som är allra viktigast i den andan är att välja en bet sida som passar dig och ditt spelande. Är du ute efter de bästa oddsen? Vill du ha snabba insättningar och uttag? Eller är det viktigaste av allt känslan?

För dig som har tillbringat din tid för betting hos Svenska Spel hela livet finns en helt ny värld att uppleva. Svenska Spel är pålitliga och har klassiska och roliga spel som Stryktipset och Måltipset, men de är en bit efter andra bettingsidor när det gäller mycket annat. Bland annat har de ett klart sämre utbud av spel och odds.

Många, även vi, listar och rankar betting sidor baserat på saker som odds, utbud och välkomstbonus. För proffsen är detta självfallet väldigt viktiga faktorer, men långt från alla är proffs, snarare tvärtom. Hobbyspelare är normalt sett ute efter användarvänlighet i form av en lättnavigerad hemsida, smidiga betalningsmetoder eller ett brett utbud av livestreamad sport.

Det bästa är förstås att få allt. Bra odds, bonus och brett utbud, och samtidigt användarvänliga funktioner. För oss finns det ett antal bra bettingsidor och spelsidor som erbjuder ett komplett paket.

Bettingsidor & bet sidor

Mest kompletta bettingsidor

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 2000 SEK

 3. 100% upp till 1000 SEK

 4. 100% upp till 1000 SEK

 5. 100% upp till 2000 SEK

  18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 6. 100% Gratisspel upp till 1000 SEK

 7. 100% upp till 1000 SEK

 8. 500% upp till 500 SEK

Spelkänsla hos Betting sidor

En klart underskattad funktion, för personer som pratar om vilken bettingsida som är den bästa, är spelkänslan. Man har lockats av fina erbjudanden och bra odds, men vid varje tillfälle saknas det där andra. Hemsidan är svår att navigera och förstå, finns bara tillgänglig på engelska, eller så är den långsam att ladda.

Dessutom, i en värld av allt mer spelande utanför hemmet, spelar den mobila versionen eller appen en stor roll. Betting sidor med välgjorda appar har en stor fördel gentemot andra. En bra app är snabb att ladda, funktionell i sin utformning och erbjuder bra livespel. Exempel på bet sidor med riktigt bra appar är Betway, Bet365, NordicBet och Unibet.

En annan väldigt viktig funktion är en smidig tjänst för livebetting. De allra flesta spelbolag erbjuder i dag ett stort utbud på livebetting. Men en hel del av dem är ganska dåliga på att erbjuda snabba uppdateringar och därmed förstörs konceptet med livebetting och spelkänslan förminskas.

Vad krävs då av en Bettingsida för att ge spelare en bra känsla?  

 • Ren och enkel design
 • Bra och snabb i mobilen
 • Smidig livebetting
Bästa betting sidor

Nya Bettingsidor

Varje år växer branschen och nya bettingsidor poppar titt som tätt upp på marknaden. Många av dessa ger nya spelare riktigt bra erbjudanden för att slå konkurrenterna. Verkligen bra för alla spelare!

Bland dessa återfinns under de senaste åren LeoVegas och Coolbet.

Vad som karaktäriserar de nya bettingsidorna är större krav på användarvänlighet. Eftersom konkurrensen på marknaden är så stor måste de som vill nå till toppen anpassa sig efter rådande klimat. Därför har alla dessa satsat på, och lyckats med, att bygga en mobilvänlig produkt. 

Ytterligare en stor faktor för att lyckas är att erbjuda något som andra inte gör. Därför har nya bettingsidor skapat koncept för att särskilja sig. Coolbet betonar transparens, och presenterar därför både omsättning och hur pengarna fördelas på enskilda matcher, vilket är en väldigt trevlig funktion att använda. Både i beslutstagande av olika bet, men också av ren nyfikenhet. 

Nya Bettingsidor

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 2000 SEK
  Bonus utan registrering!

 2. 150% upp till 1500 SEK
  Exklusiva bonusvillkor!

 3. 100% upp till 2500 SEK
  Bonus med snabb registrering!

 4. 100% upp till 1000 SEK
  Bonus med snabb registrering!

 5. Rekordsnabb betting
  utan registrering

Vår favorit bland nya bettingsidor

Speedybet

100% upp till 2000 SEK
Bonus utan registrering!

Speedybet har något unikt. En Pay and Play-produkt med en bra välkomstbonus. Hero Gaming, som står bakom SpeedyBet, gjorde ingen stor succé i Sverige med Betser. Istället satsade de på Speedybet och snabba insättningar och uttag utan att spelare behöver registrera sig, så kallad Pay and Play. Snabbt blev man en succé under 2018, och framgångarna har fortsatt under 2019. Det finns få produkter som är så pass omtyckta av svenska spelare generellt sett, och vi på Oddsbonusar håller med.


Bettingsidor utan registrering

Att spela på sport utan att behöva ett konto är en trend. Många nya spelbolag har gjort sitt namn på denna funktion. Bland dessa ingår Speedybet eller Fastbet. 

Fördelarna med att spela utan konto är: 

 • Snabbhet vid både insättning och uttag
 • Inga utskick via sms eller mejl

Nackdelarna är: 

 • Färre betalningsmetoder
 • Ofta inga bonusar

Läs mer om att spela utan konto.

Bästa Bettingsidor för nya spelare

För noviser inom betting, som inte har bra koll på vad som gäller, rekommenderar vi först att läsa bästa spelbolag för nybörjare, där vi erbjuder en heltäckande guide över vad man ska tänka på.

De betting sidor som är bäst för nya spelare som vill lära sig att spela är de som är tydliga i sin utformning och är lätta att förstå. Det ska vara enkelt att hitta oddsen och att placera sina spel. Dessutom är det viktigt att kunna följa sina spel och hur det har gått genom en bra spelhistorik.

Viktiga faktorer är

 • Tydlig hemsida
 • Pålitlighet
 • Uppmuntrande upplevelse

Det viktigaste för nya spelare är alltså inte att få absolut bästa odds, utan att få en miljö där de kan lära sig och utvecklas som spelare utan att känna att det är något som är jobbigt.

Bästa spelbolaget för nybörjare

Unibet

100% upp till 2000 SEK

Som ny spelare passar Unibet perfekt. Det är ett pålitligt spelbolag med en användarvänlig produkt. Dessutom finns både bra hjälp att få under deras "hjälp"-sektion, i supporten och i Unibet community. De har också mycket och bra statistik för att hjälpa dig med ditt spelande.


Bästa Bettingsidor för hobbyspelare

Nästan alla odds sidor på nätet är till för de spelaren som är bättre än nybörjare, men ändå inte räknas till proffsen. Det är den stora målgruppen för spelbolagen, vilket innebär att de försöker att göra spelupplevelsen så bra som möjligt för denna kategori av spelare. Det är också här som det är enklast att hitta skillnader mellan spelsidor, i fråga om odds, utbud och funktioner.

För en hobbyspelare är följande faktorer viktiga

 • Odds
 • Utbud
 • Erbjudanden
 • Specialfunktioner
 • Spelupplevelse & känsla

Skillnaden mot bettingsidor för nya spelare är att det blir lite viktigare med bra odds och erbjudanden för att både ha kul med sin betting, men också för att vinna lite extra cash vid sidan av sitt vanliga arbets- eller studentliv.

Bästa bettingsidan för hobbyspelare

Bet365

Upp till 1000 SEK i spelkrediter

Bet365 passar väldigt bra för hobbyspelaren. Anledningen till detta är att de har ett enormt utbud och bra möjligheter till livespel. Samt den bästa funktionen för cash out på marknaden. I början kan Bet365s produkt vara lite svår att navigera, men när vanan är inne är Bet365 riktigt bra.

Hämta 1000 SEK bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Bästa Odds sidor för avancerade spelare

För fullblodsproffset krävs andra saker av oddssidor. Här är det otroligt viktigt med de bästa oddsen och även en väletablerad sektion för livebetting. Personer som lever på betting är matematiska och vet en hel del om sannolikhet. Flera bettingsidor är specialiserade på att ge spelare de bästa förutsättningarna för att vinna, vilket gör att de ofta prioriterar bort välkomstbonusar och kampanjer. Exempel på ett sådant spelbolag är Pinnacle, som ofta har högst utdelningsprocent på sina odds. Tyvärr är inte Pinnacle tillgängligt för svenska spelare längre. 

Bettingsidor för proffs har ofta

 • De bästa oddsen
 • Inte lika många kampanjer och specialerbjudanden
 • Riktigt bra livebetting

Bästa bettingsidan för proffs

Betfair

100% upp till 1000 SEK

För proffset är det viktigt att undvika limitering. Tidigare fanns till exempel Pinnacle som inte limiterar sina kunder, men de ansökte inte om svensk licens. Istället finns nu Betfairs spelbörs, där du inte spelar mot spelbolaget, utan mot andra spelare och på så sätt undviker limitering.


Odds bonus hos bettingsidor

För att få den där lilla extra kicken vid spelandet är välkomstbonusen ofta en användbar funktion. I princip alla spelbolag erbjuder någon form av insättningsbonus. Vissa är bättre, andra sämre. Men alla är bra för upplevelsen och gör spelandet lite roligare från start. En oddsbonus skiljer sig lite mellan de olika bettingsidorna och därför har vi tagit oss an att jämföra dem med varandra. För att hitta de bästa bonusarna och spelbolagen, ta en titt på vår sida för insättningsbonusar.

Vad ska man då tänka på när man skapar ett konto och accepterar en bonus från en bettingsida?

För det första är det viktigt att välja ett pålitligt spelbolag. Väljer du ett spelbolag som du hittar på vår sida så har vi gjort vår research och kontaktat dem för att försäkra oss om att de är en seriös aktör. Har du upptäckt något annat får du gärna höra av dig.

Den mest vanliga formen av välkomstbonus är en matchning av användarens första insättning, vilket innebär att användaren har dubbelt så mycket att spela för från början. Det ska dock påpekas att en välkomstbonus aldrig kommer utan krav för att omvandla bonuspengar till riktiga pengar. 

De flesta spelbolag är pålitliga, men självklart är inte alla bonusar lika bra som de låter. Det finns omsättningskrav, minsta odds och giltighetstid att ta hänsyn till. Var nog med att kolla alla villkor hos spelbolaget självt, då de kan ändra sina villkor till och från.

Spelfunktioner hos bra bettingsidor

Ytterligare faktorer för en hög användarvänlighet är hur många olika och hur bra funktioner som erbjuds.

 • Statistik
 • Cash-Out
 • Livestreaming

Statistik

Många av de bästa bettingsidorna erbjuder statistik. Det inkluderar både statistik inför matcher och evenemang, och statistik under pågående matcher. De som är bäst på detta är de största spelbolagen, alltså de som har råd att lägga ner både tid och energi på att erbjuda denna tjänst. Bland dessa återfinns exempelvis Bet365 och Unibet.

Livestreaming

För den som vill följa sina spel direkt via livestream, eller för den som helt enkelt vill titta på en match är tjänsten för livestreaming väldigt effektiv. Oftast behöver man ha pengar på kontot eller ha placerat bet inom 24 timmar för att kunna ta del av bettingsidornas livestream. De bettingsidor som erbjuder bäst livestreaming är Bet365 och Unibet. Där finns många olika sporter och evenemang att se på live. Även Nordicbet och Betsafe ska nämnas i sammanhanget.

Cash Out

När det gäller mer direkt betting-relaterade funktioner som Cash-Out är både tillgängligheten och utbudet varierande bland bettingsidorna. Det finns flera bettingsidor med cash-out, men bäst är Bet365, som vi på Oddsbonusar.se tycker har allt. Deras Cash-Out inkluderar både spel placerade innan match och live. Dessutom finns funktioner för båda delvis cash-out (ta ut en del av insatsen) och även för att automatiskt stänga ett spel när en viss summa har uppnåtts. Mer användarvänlighet än så finns inte att hitta någon annanstans.

Andra bra betting sidor som har bra Cash-Out är Unibet, Betfair, Betway och Bethard.

Oddssidor med bäst spelfunktioner

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1000 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100% upp till 2000 SEK

 3. 100% upp till 1000 SEK

 4. 100% upp till 1000 SEK

 5. 100% upp till 2000 SEK

  18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

 6. 100% Gratisspel upp till 1000 SEK

 7. 100% upp till 500 SEK

 8. 400% upp till 400 SEK

Specialfunktioner hos bet sidor

Utöver de mer vanliga funktionerna finns andra sådana som erbjuds på ett fåtal bettingsidor. Idén är vanligtvis att särskilja sig från konkurrenterna. Exempel på sådana funktioner är bland andra:

Coolbets öppenhet

Hos Coolbet finns en riktigt häftig funktion för användarna. De delar med sig av omsättningen och fördelningen av spel på deras matcher och evenemang, vilket både ger en bra indikation bettingmässigt, men det är också en riktigt rolig funktion för den nyfikne! Coolbet är ett exempel på moderna, bra bettingsidor. 

Betways fokus på E-sport

Den brittiska jätten Betway har ett stort fokus på E-sport och sponsrar svenska CS:GO-laget Ninjas in Pyjamas. Därmed är de klart bäst för den som gillar att betta på E-sport, både när det gäller utbud av matcher och marknader, men också när det gäller livebetting.

SpeedyBets bonus för "Pay and Play"

Inga spelbolag som erbjuder spel utan registrering har haft en normal välkomstbonus innan SpeedyBet lanserade sin under våren 2019. Flera har haft boostade odds eller liknande, men SpeedyBet gav sina nya spelare en riktig välkomstbonus. Det gav dem en våg av bra nya spelare, och det är inte en omöjlighet att flera liknande spelbolag kommer att följa i deras fotspår.

Bredd av olika spel på spelsajter

För att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse av olika bettingsidor är bredden på utbudet ofta viktigare än bra odds. Med bredd menar vi både inom just betting med olika sporter och evenemang, men också andra delar som online casino och poker. Sådana delar kan vara skönt att avlasta bettingen med.

De odds sidor som ofta erbjuder bäst bredd är de som har en lång historia av branschen. Det innebär Unibet, eller klassiska brittiska bolag som Bet365, Betway och William Hill, som utöver en stor sportsbook med odds, även har casino och poker, och också i vissa fall bingo eller andra mindre spel.

Kampanjer & Bonusar på bettingsajter

En av de mest avgörande sakerna för en härlig spelupplevelse är kampanjer, bonusar och erbjudanden. Hos de bästa bettingsidorna finns nya kampanjer varje vecka och ibland varje dag. Dessa kan innefatta:

 • Förhöjda odds
 • Riskfria spel
 • Försäkring

Förhöjda odds

Ett förhöjt odds är precis vad det låter som. En bettingsida väljer ut odds på vissa matcher och höjer upp dem för att öka spelvärdet. Hos vissa spelbolag finns detta dagligen. Betway har exempelvis “Betway-Boosts” där de ökar oddset på en eller flera matcher varje dag.

Riskfria spel

Ett riskfritt spel är en kampanj där du som spelare lägger ett specifikt spel och om det skulle förlora betalar bettingsidan tillbaka din insats. Normalt sett är det inte ett förhöjt odds eller liknande, utan du som spelare väljer helt fritt ett spel, men placerar det utan risk att förlora pengarna. Det kan förekomma regler om maximala insatser eller odds, men generellt sett är riskfria spel bland de mest spelvärda kampanjerna.

Försäkring

Normalt sett finns olika typer av försäkringar pågående hos de flesta oddssidor. Dessa brukar inkludera stopptidsförsäkringar eller flervalsförsäkring. En stopptidsförsäkring innebär att ett spel som spricker efter minut 90 ersätts med pengar eller gratisspel. En flervalsförsäkring, eller “acca-försäkring” innebär att du som spelare ersätts om ett av dina spel i en kombo spricker.

Bettingsidor med svensk licens

År 2019 kommer ett licenssystem införas i Sverige. Det innebär att spelbolag som vill bedriva laglig verksamhet i Sverige måste inneha en licens. Fördelarna med detta är många. Som spelare får du ett säkrare spelande hos enbart seriösa spelbolag, där du dessutom kan stänga av dig själv från alla spelbolag samtidigt. På ett makroplan kommer också flera av spelbolagen att flytta sin verksamhet till Sverige från Malta, vilket innebär skatteintäkter och jobbmöjligheter för fler svenskar. Läs mer om den svenska spellicensen

Bettingbolag på Sociala medier - Twitter & Facebook

Något som har växt under de senaste åren är bettingsidornas närvaro på sociala medier och speciellt Twitter. Här arrangeras ofta tävlingar och utlottningar av olika slag. Följare kan vinna allt ifrån kläder till spelkuponger. Dessutom kan spelare ofta höra av sig till spelbolagen för att få specialodds på matcher och evenemang. Ett exempel på detta är Betways #betyourway, där Twitter-användare kan be om odds på vad som helst som inte redan finns i Betways sportsbook.

Betalningsmetoder hos bet sidor

Olika bettingsajter har olika metoder för betalning. Det gäller både för vilka medel som kan användas för insättning och uttag, men också gräns för lägsta respektive högsta insättning som är möjlig. För att få reda på exakta villkor, besök gärna spelbolagens hemsidor.

Några vanliga betalningsmetoder är följande:

 • VISA/Mastercard
 • Skrill (Moneybookers)
 • Neteller
 • Paysafecard
 • Entropay
 • Trustly

Betting sidor med Trustly

Att sätta in eller ta ut pengar med Trustly är en av de snabbaste metoder som är tillgängliga. Dessutom behövs inget kort, utan överföringar sker mellan spelbolaget och spelaren via Trustly. En insättning eller ett uttag som förut kunde ta flera dagar, går nu att genomföra direkt.  

Dessutom är det enklare och säkrare. Som spelare behöver man inte fylla i en massa siffror från sitt kort, utan kan helt enkelt sköta överföringar med bank-id. Det innebär också att man inte behöver delge sina kortuppgifter till spelbolaget. Allt detta är stora anledningar till att fler och fler väljer Trustly som betalningsmetod.

De allra flesta bettingsidor tillåter i dag betalningar med Trustly. Läs mer ingående på vår sida om Trustly.

Bettingsidor med Swish

Swish slog igenom med dunder och brak på den svenska spelmarknaden under 2019. Efter att licenssystemet infördes så lanserade många bolag Swish som betalningsmetod. Det innebar att betalningar blev ännu snabbare än tidigare, och även om det fortfarande inte är möjligt med uttag via Swish så var det ett paradigmskifte som gav flera bettingsidor en konkurrensfördel. Läs mer i vår längre text om Swish hos spelbolag

Swish: Fakta
 • Lanserades: 2012.
 • Används av: 6 miljoner svenskar.
 • Ägs av: Getswish AB (6 av Sverige största banker)

Swish - Banker som är anslutna

 • Danske Bank
 • Handelsbanken
 • Länsförsäkringar
 • Nordea
 • SEB
 • Swedbank
 • Forex Bank
 • ICA-banken
 • Skandiabanken
 • Sparbanken Syd
 • Ålandsbanken