Bonusguider

Vad är minimum odds?

Ett minimumodds, eller minsta odds, är det lägsta odds som spelbolag tillåter vid omsättning av en bonus. Normalt sett ligger ett minsta odds någonstans mellan 1.50 och 2.00. Spel med bonuspengar på odds lägre än minsta odds är möjligt, men då räknas spelet inte mot omsättningskravet.

Lagsta Odds

Hur fungerar minimum odds?

Vid varje insättningsbonus med ett omsättningskrav finns ett minimumodds, eller minsta odds, som måste uppfyllas för att spelet ska räknas mot omsättningskravet. Det går att placera spel för bonuspengar även om kravet på minsta odds inte uppfylls, men då räknas spelet inte gentemot omsättningskravet.

  1. Du skapar ett konto hos ett spelbolag och tilldelas en bonus.
  2. För att möta omsättningskravet spelar du endast spel som uppfyller kravet om minsta odds.
  3. Bonusen omsätts och de bonuspengar som finns på kontot omvandlas till kontanter.

Det är viktigt att förstå hur omsättningskrav fungerar, men för att kunna möta kravet krävs också förståelse för minimumodds.

Varför finns minimum odds?

Finns inget krav om minimumodds vid omsättning av en bonus kan spelarna spela igenom sina bonuspengar på “säkra matcher”, matcher med väldigt låga odds. Det innebär att de inte gör någon direkt vinst, men att de kan omvandla bonusen till kontanter mycket enklare.

Vad är ett normalt minimum odds?

Ett minimumodds varierar mellan spelbolagen. Vanligaste intervallet är mellan 1,50 och 2,00 gånger pengarna, men kan ibland vara lägre eller högre.