Bonusguider

Vad är minimum odds?

Ett minimumodds, eller minsta odds, är det lägsta odds som spelbolag tillåter vid omsättning av en bonus. Normalt sett ligger ett minsta odds någonstans mellan 1.50 och 2.00. Spel med bonuspengar på odds lägre än minsta odds är möjligt, men då räknas spelet inte mot omsättningskravet.

Lagsta Odds

Hur fungerar minimum odds?

Vid varje insättningsbonus med ett omsättningskrav finns ett minimumodds, eller minsta odds, som måste uppfyllas för att spelet ska räknas mot omsättningskravet. Det går att placera spel för bonuspengar även om kravet på minsta odds inte uppfylls, men då räknas spelet inte gentemot omsättningskravet.

Minimumodds minimumbet spelbolag bettingsidor

Så fungerar minimumodds:

 1. Du skapar ett konto hos ett spelbolag och tilldelas en bonus.
 2. För att möta omsättningskravet spelar du endast spel som uppfyller kravet om minsta odds.
 3. Bonusen omsätts och de bonuspengar som finns på kontot omvandlas till kontanter.

Det är viktigt att förstå hur omsättningskrav fungerar, men för att kunna möta kravet krävs också förståelse för minimumodds.

Varför finns minimum odds?

Finns inget krav om minimumodds vid omsättning av en bonus kan spelarna spela igenom sina bonuspengar på “säkra matcher”, matcher med väldigt låga odds. Det innebär att de inte gör någon direkt vinst, men att de kan omvandla bonusen till kontanter mycket enklare.

Vad är ett normalt minimum odds?

Ett minimumodds varierar mellan spelbolagen. Vanligaste intervallet är mellan 1,50 och 2,00 gånger pengarna, men kan ibland vara lägre eller högre.

Bäst spelbolag med lågt minimumodds för oddsbonus

 1. 120 SEK Gratisspel

  Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

 2. Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

 3. 1250 SEK Spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 4. 500 SEK Oddsbonus + freespins

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 5. 500 SEK Oddsbonus

  18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 6. Hämta upp till 500 kronor i oddsbonus + freespins

  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

 7. Hämta hem uppemot 1000 kronor i odds bonus

Exempel på minimumodds

888sport är ett exempel på ett spelbolag med svensk licens som har minimumodds för välkomstbonusen.

Så fungerar minimumodds hos 888sport:

 1. Registrera ett konto hos 888sport.
 2. Sätt in 100 kronor och få 100 kronor i odds bonus.
 3. Placera ditt spel till ett odds som är 1.50 gånger pengarna eller högre än så.
 4. Fixat! Sitter spelet så kan du ta ut din bonus, annars förlorar du din odds bonus, men inte egna insata pengar.

Observera att Neteller, Paypal, Skrill, Paysafecard eller MuchBetter inte får användas som insättningsmetod för att få oddsbonus hos 888sport.

Lågt minimumodds hos 888sport

888sport

Tillåter inte längre svenska spelare - kolla in våra andra spelbolag istället

888sport är ett spelbolag med ett stort utbud av en hög användarvänlighet med snabba betalningsmetoder. Det faktum att oddsbonusen är så pass bra är ett annat stort plus. Inte minst med tanke på att minimumoddset bara ligger på 1.50 gånger pengarna.


Välkomstbonus utan minimumodds

Finns det insättningsbonusar helt utan minimum odds? Ja, det finns. Det är dock väldigt, väldigt svårt att hitta välkomstbonus utan minimumodds på marknaden med svensk licens.

Spelbolagen vill undvika att ta stora risker

Bettingsidorna är med all rätt försiktiga och vill inte ta för stora risker när det gäller villkoren för insättningsbonusar.

Om du lyckas med bedriften att hitta en insättningsbonus utan minimumodds är det bara att köra med tanke på de minst sagt goda förutsättningarna.

Frågor och svar om minimumodds

🙋 Vad är minimumodds?

Minimumodds finns vid insättningsbonusar som är förenade med omsättningskrav. Ett minimumodds är det lägsta oddset som man kan spela på för att ha möjlighet att få ut pengarna i form av kontanter i slutändan.

Läs allt om minimumodds

💰 Varför har många spelbolag ett minimumodds vid välkomstbonus?

Därför att det minskar risken för spelbolagen. En insättningsbonus utan minimumodds medför att risken blir så mycket högre ur spelbolagets synvinkel.

Läs allt om minimumodds

❓ Vad brukar ett minimumodds ligga på vid odds bonus?

Vanligen mellan 1.50-2.00 gånger pengarna när det gäller spelbolag med svensk licens.

Läs allt om minimumodds

Spelexperten summerar guiden om minimumodds

Johnny

Johnny

Spelexpert på Oddsbonusar

Ett normalt minimumodds för att få ut sina odds bonus pengar ligger vanligen på mellan 1.50-2.00 gånger pengarna. Visst går det att spela på lägre odds än så, men då räknas inte pengarna gentemot omsättningskravet med allt vad det innebär.

Det förekommer dessutom att välkomstbonusar överhuvudtaget inte är förenat med något minimumodds, men det är ytterst sällsynt, vilket är full förståeligt. Risken blir ju enorm för aktuellt spelbolag vid en sådan deal till kunderna.

1.50-2.00 gånger pengarna i minimum odds är trots allt ändå rimligt. En någorlunda skicklig spelare med en del erfarenhet klarar ofta av att pricka in ett odds på den nivån och därmed få möjlighet att få ut insättningsbonus pengarna även om det finns ett omsättningskrav med i bilden.