Recension Smarkets:

Smarkets

Avgiftsfritt spel i 60 dagar

Smarkets sammanfattning

Andreas Höglund

Andreas Höglund

Smarkets är ett spelbolag som under 2020 fått svensk licens. Spelbolaget fungerar som en oddsbörs där du som användare både kan lägga upp egna odds samt spela på odds som andra lägger ut.

Smarkets betyg

 • Höga odds
 • Schysst mobilapp
 • Ingen limitering på spelare
 • Erbjuder inte Swish som betalningsmetod
Bonuserbjudande
7/10
Spelutbud
7/10
Mobilupplevelse
8/10
Betalningsmetoder
8/10
Spelupplevelse
8/10
Kundtjänst
8/10
Helhetsbetyg
7/10
Smarkets snabbfakta
Hemsida Smarkets.com
ProdukterOdds
InsättningsmetoderVISA, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller
UttagsmetoderVISA, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller
OddsleverantörEgna odds
BettingfunktionerLive betting, Cash Out
AppJa
KundtjänstLive chatt, Email, Telefon
ÄgareSmarkets Limited
Grundat2008
HuvudkvarterLondon
BonuskodCOMMFREE

Vad är bäst med Smarkets?

 • Höga odds
 • Schysst mobilapp
 • Ingen limitering av spelare

Smarkets är ett relativt annorlunda spelbolag. Det handlar om en spelbörs, där spelarna spelar mot varandra och inte spelbolaget i sig. Konceptet ger upphov till att oddsen ofta är höga, vilket är en av de främsta fördelarna med Smarkets.

Långt ifrån alla spelbolag med svensk licens har en app, men det har Smarkets. En tämligen genomtänkt och smidig mobil app i allmänhet, för spelare som föredrar att spela via app. Annars fungerar det utmärkt att använda mobilsajten eller spela via datorn/surfplattan om så önskas.

Skickliga spelare blir limiterade hos många spelbolag emellanåt. Smarkets tillhör ett av undantagen i den kategorin. Hos Smarkets blir man inte limiterade. Det är inte så konstigt eftersom att Smarkets inte förlorar pengar på duktiga spelare i sig eftersom att spelbolaget är en spelbörs.

Vad är sämre med Betfair?

 • Erbjuder inte Swish som betalningsmetod

Det är tyvärr inte möjligt att använda Swish som betalningsmetod (varken för insättning eller uttag) hos Smarkets, vilket är synd. Swish är en av marknadens främsta betalningsmetoder i Sverige med allt vad det innebär.

Smarkets recension

SMarkets är ett spelbolag som släppte sin produkt 2008, men som inte haft svensk licens först under 2020. Så idag är det fritt fram för alla svenska spelare att ta del av deras hemsida och utbud som är riktad till dig som är intresserad av betting.

Smarkets spelbors bettingsidor spelbolag

SMarkets är inte vilket spelbolag som helst, utan skiljer sig ganska mycket i jämförelse med andra etablerade spelbolag i Sverige. Här är det du som användare som lägger upp odds som andra kan satsa pengar på eller så spelar du själv på ett odds som någon annan erbjuder.

Hur tjänar Smarkets pengar?

Alla spel hos SMarkets sker mellan de användarna som är aktiva hos Smarkets och det innebär att spelbolaget inte behöver betala ut några vinster, samtidigt får man inga pengar när ett spel förlorar. Alla dessa överföringar sker mellan alla användare som lägger ut odds och satsa pengar på odds.

Så hur tjänar Smarkets pengar på detta? Jo, det gör man genom en provision som SMarkets tar ut. Denna provision ligger på 2% och betalas alltis av den som vunnit pengar.

Stort och brett utbud på betting

Genom att spela på odds hos Smarkets kommer du som användare kunna ta del av ett stort och brett utbud på betting. Här får vi odds från många olika sporter, ligor och evenemang. Dessutom till väldigt fina odds om man jämför med konkurrenterna.

BankID hos Smarkets

Spelbolaget ger kunderna möjlighet att registrera ett konto och logga in med hjälp av Bank ID. Det är ett stort plus. BankID medför att det inte blir något krångel med exempelvis att behöva skicka en kopia på passet och det är även bra sett till den personliga integriteten. Man hämtar Bank ID hos sin Bank och behöver bara fylla i personnummer samt kod vid registrering och inlogging hos Smarkets. Tämligen enkelt, snabbt och med en hög säkerhet!

Smarkets Odds Bonus

Avgiftsfritt spel i 60 dagar

Som ny användare hos Smarkets får du spela utan avgifter i hela 60 dagar. Kommissionen ligger vanligtvis på 2 procent av omsättningen för vinstpengarna med allt vad det kan innebära i kronor och ören.

Så får du oddsbonusen:

 1. Klicka på "Hämta bonus"
 2. Knappa in följande bonuskod: COMMFREE
 3. Sätt in minst 100 kronor.

Regler och villkor:

 • Enbart Trustly och betalkort som är godkända betalningsmetoder.
 • Krav på att sätta in minst 100 kronor.
 • Bonusen gäller i 60 dagar.
  Spelexperten om oddsbonusen hos Smarkets
  Johnny Lindström

  Johnny Lindström

  Smarkets sticker onekligen ut på bonusfronten. Det handlar om avgiftsfritt spel i två månaders tid, vilket kan bli stora pengar i det långa loppet om man har en hög omsättning och vinner mycket pengar. En kul och ovanlig form av bonus, som är unik på den svenska bettingmarknaden med licens. Glöm inte att ha koll på bonuskoden (COMMFREE). Inte helt klockrent med en bonuskod i dagens tider, men det är ändå ett ytterst marginellt minus, ska tilläggas.

  Smarkets vs. andra spelbolag

  Smarkets tillhör nischen spelbörser, vilket det inte direkt kryllar av på den svenska marknaden. Spelbolaget är en relativt liten aktör, men står sig ändå rätt så starka och är värda att prova på.

  Vad är det då som sticker ut med Smarkets? De höga oddsen är såklart en tung faktor. Spelarna hos Smarkets spelar mot varandra och kan sätta oddsen på egen hand. Smarkets tjänar pengar i form av kommission och behöver inte ta någon risk, vilket ger förutsättningar för ovanligt höga odds, som spelarna kan dra vinning av.

  Smarkets limiterar inte spelare

  Kundsupporten är ett exempel på en annan fördel med Smarkets. Kundtjänsten är lättillgänglig och smidig över hela rinken. Smarkets har en tillmötesgående kundtjänst, som är väldigt trevlig.

  Många spelare är duktiga och tjänar pengar över tid. Det gillar förstås inte många av spelbolagen med en traditionell affärsmodell eftersom att det slår mot den egna ekonomin. Smarkets har ett annorlunda koncept och har ingen som helst anledning att limitera spelare. Det är en mycket stor fördel.

  Den fina insättningsbonusen är också ett plus.

  Några av fördelarna med Smarkets:

  • Attraktiva odds
  • Bra kundsupport
  • Limiterar inte spelare
  • Utmärkt insättningsbonus
  Smarkets i jämförelse med andra bettingsidorSmarketsBetfair ExchangeComeOnBet365Unibet
  Bonuserbjudande7/108/1010/109/108/10
  Spelutbud7/105/108/109/1010/10
  Mobilupplevelse8/109/108/109/109/10
  Betalningsmetoder8/108/108/1010/1010/10
  Spelupplevelse8/109/108/109/108/10
  Kundtjänst8/109/109/109/1010/10
  Helhetsbetyg7/107/108/1010/1010/10

  Spelmarknader hos Smarkets

  Smarkets har ett stort utbud. Framför allt på sport, förstås. Det finns dock även ett utbud av till exempel politik och musik. De allra flesta hittar med andra ord rimligtvis något av intresse i Smarkets spelutbud.

  En bra funktion är bevakningslistan, där du kan markera spelmarknader, odds och en del annat som du har intresse av. Lättöverskådligt och smidigt i allmänhet.

  Ett axplock av spelmarknaderna som finns hos Smarkets:

  • Ishockey
  • Fotboll
  • Basket
  • MMA
  • Bandy
  • Handboll
  • Politik
  • Hästkapplöpning
  • E-Sport
  • Dart
  • Bordtennis
  • TV och specialerbjudanden

  Så fungerar Smarkets kommission

  Hur överlever Smarkets som företag? Förklaringen är att spelare betalar kommission baserat på nettovinsten. Det handlar - i de allra flesta fallen - om 2 % i provision, som Smarkets tar del av.

  Allt handlar om hur mycket den enskilda spelaren omsätter och hur mycket nettovinsten är.

  Faktum är att det är hela 99,8 % av kunderna som har den vanliga kommissionen på 2 % - en högre eller lägre kommission än så är alltså relativt sällsynt.

  Smarkets provisionsdeal

  2 % i kommission är något som de flesta spelarna hos Smarkets får betala. Ibland kan det dock vara 3 % och i vissa fall bara 1 %. Här nedan förklarar vi på Oddsbonusar Smarkets provisionsstruktur:

  • 1 %: Här handlar det om att placera minst 1500 spel per månad eller satsar 12 miljoner kronor eller mer under en enskild månad. Dessa spelare kommer upp i den så kallade proffsnivån.
  • 3 %: Spelare hos Smarkets som har en nettovinst som överstiger 300000 kronor sett till de tolv senaste månaderna.

  Smarkets mobil

  Smarkets har en suverän mobilsajt. Det råder inga som helst tvivel om det. Med mobilen får du en härlig spelupplevelse hos Smarkets och kan surfa runt friktionsfritt.

  Smarkets mobil app spelbolag spelbors

  Mobilen - oavsett om du kör med Android eller iOS - är det bästa sättet att betta hos Smarkets.

  Det finns som bekant en mobil app att tillgå och visst är den bra, men den är absolut inget måste.

  Smarkets är ett modernt spelbolag med ett nytänk, vilket märks på mobilsajten. Allt känns planerat in i minsta detalj och Smarkets mobilsajt passar både för den rutinerade spelaren och för den mindre erfarna.

  Vanliga frågor och svar om Smarkets

  🇸🇪 Har Smarkets svensk licens?

  Ja, Smarkets har svensk licens. Något man fick under 2020.

  🎁 Vad har Smarkets för bonus?

  Ja (spel utan avgifter i 60 dygn).

  👍 Har Smarkets bra odds?

  Absolut. Smarkets odds är höga rent generellt eftersom att spelbolaget är en renodlad spelbörs.

  📱 Har Smarkets en app?

  Ja, Smarkets har en app som fungerar både för iPhone och Android.

  🎰 Finns det ett casino hos Smarkets?

  Nej, Smarkets fokuserar på sport betting helt och hållet.

  🏦 Kan jag använda Trustly hos Smarkets?

  Ja, Trustly fungerar som betalningsmetod hos Smarkets. Både för insättning.

  🙋 Kör Smarkets med BankID?

  Så är det. Smarkets erbjuder dels möjligheten att registrera sig med BankID. Dels för inloggning när man är befintlig kund.

  Smarkets recension

  Smarkets sportbonus

  Avgiftsfritt spel i 60 dagar