Om oss

Om oss

Vi som driver Oddsbonusar.se har mångårig erfarenhet av spelbranschen, både genom eget spelande och genom entreprenörskap. Vårt mål med denna sida är att du som besökare på ett enkelt sätt ska kunna jämföra Sveriges ledande spelbolag och ta del av de hetaste bonusarna och kampanjerna hos dessa.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra besökare Sveriges mest utförliga jämförelse av spelbolag. Våra bonusar och erbjudanden uppdateras ständigt för att ge dig ett så pass bra verktyg som möjligt för att hitta det spelbolaget som passar just ditt spelande.

Vem kan dra nytta av Oddsbonusar.se?

Oddsbonusar.se passar dig som är över 18 år och som har ett intresse av att spela. Svårare än så är det inte. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en veteran inom betting och odds. Vi har något för alla.

För dig som är ny rekommenderar vi att läsa vår guide för nybörjare och välja ett av spelbolagen som är listade där för att börja din resa. De har en lång historia, bra rykte och en trevlig support som är redo att ta hand om dig när du har några frågor.

Kontakta oss gärna om du har några frågor som rör vår verksamhet. Vår e-postadress är support@oddsbonusar.se.