Om oss

Vi som driver Oddsbonusar.se har mångårig erfarenhet av spelbranschen, både genom eget spelande och genom entreprenörskap. Vårt mål med denna sida är att du som besökare på ett enkelt sätt ska kunna jämföra Sveriges ledande spelbolag och ta del av de hetaste bonusarna och kampanjerna hos dessa.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra besökare Sveriges mest utförliga jämförelse av spelbolag. Våra bonusar och erbjudanden uppdateras ständigt för att ge dig ett så pass bra verktyg som möjligt för att hitta det spelbolaget som passar just ditt spelande.

Leadstarmedia group 1

På Oddsbonusar listar vi enbart spelbolag som beviljats spellicens. Detta innebär att du endast hittar seriösa spelbolag hos oss och att du kan spela tryggt med dessa bettingsidor.

Vi som jobbar med Oddsbonusar.se

Andreas Höglund

Andreas Höglund

Content Writer

Andreas har jobbat som Content Writer för Oddsbonusar sedan 2017 och har sedan dess levererat åtskilliga högkvalitativa texter samt recensioner om spelbolag som vi listar. Han har givetvis god erfarenhet inom betting och håller ständigt koll på dom senaste trenderna för att hålla Oddsbonusar.se uppdaterad. Förutom Andreas intresse för betting gillar Andreas att vara med vänner och titta på när IFK Norrköping spelar.

Johnny Lindström

Johnny Lindström

Content Writer

Johnny har varit involverad i Oddsbonusar en längre tid och är mycket välinitierad när det gäller betting i allmänhet. Han har bland annat hunnit med att skriva massvis av recensioner och gjort ett antal undersidor samt förbättrat befintliga. Johnny hjälper även exempelvis till med nyhetsbevakningen och är lite av en "allt-i-allo" på Oddsbonusar. Det handlar om allt ifrån jobb med startsidan till mindre uppdateringar.

Jacob Ljunggren

Jacob Ljunggren

Product Director

Jacob har tillbringat flertalet år med att jobba aktivt med Oddsbonusar. Till en början hade Jacob rollen som Website Manager för hemsidan men har nu tagit ytterligare kliv och kan nu stoltsera sig som Product Director. Jacob ser till så att hemsidan håller en hög nivå när det kommer till utseende samt att användarvänligheten är toppklass. Förutom att jobba med Oddsbonusar ansvarar Jacob för ytterligare hemsidor som Leadstar Media driver.

Vem kan dra nytta av Oddsbonusar.se?

Oddsbonusar.se passar dig som är över 18 år och som har ett intresse av att spela. Svårare än så är det inte. Det spelar ingen roll om du är nybörjare eller en veteran inom betting och odds. Vi har något för alla.

För dig som är ny rekommenderar vi att läsa vår guide för nybörjare och välja ett av spelbolagen som är listade där för att börja din resa. De har en lång historia, bra rykte och en trevlig support som är redo att ta hand om dig när du har några frågor.

Så listar vi bettingsidor på Oddsbonusar.se

Det finns idag en uppsjö av olika bettingsidor att välja på som svensk spelare. Sedan 2019 implementerades en spellag som innebär att spelbolag måste ha licens för att erbjuda spel till svenska spelare. Det har gjort att oseriösa aktörer försvunnit och att det idag är tryggare än någonsin att betta på nätet.

Bettingsidor kan till en första anblick påminna om varandra men faktum är att dom skiljer sig en hel del. Oddsbonusar.se granskar därför bettingsidor noggrant och vi har framförallt dessa sex faktorer i beaktandet:

  • Produkten i helhet.
  • Utbud och marknader.
  • Support och kundtjänst.
  • Välkomstbonusar och kampanjer.
  • Funktioner som livebetting, Cash Out, Bet Builder osv.
  • Betalningsmetoder för insättnings och uttag.
Vår affärsmodell
Johnny Lindström

Johnny Lindström

All information som ni kan ta del av Oddsbonusar.se är gratis. Vi är en grupp personer som brinner för betting och att hjälpa människor att hitta rätt med sitt spelande. När man bettar tillkommer en mängd risker då det oftast inkluderar pengar och vi vill därför hjälpa dig på traven med att lära dig allt du behöver veta innan du börjar spela.

Experter inom området betting

För att lyckas informera våra läsare om rätt typ av information om spelbolagen krävs erfarenhet inom ämnet. Vi har därför handplockat ett team av skribenter. Dessa människor som jobbar för Oddsbonusar ersätts med en lön och för att betala våra duktiga skribenter använder vi oss av Affiliate Marketing.

Detta innebär spelbolagen som vi listar på vår hemsida betalar oss för den trafik vi skickar till dom. Ni tjänar sannolikt denna affärsmodell inom andra områden som hotell, flyg eller banker.

100% ärlighet

Något som vi värdesätter på Oddsbonusar.se är full transparens och trygghet. Detta innebär att vi endast skriver om bettingsidor med svensk licens, för att din betting ska vara säker.

Våra texter som vi skapar skrivs alltid med full ärlighet med vår långa erfarenhet i ryggen.

Kontakta oss gärna om du har några frågor som rör vår verksamhet. Vår e-postadress är support@oddsbonusar.se.

Om Leadstar Media

Oddsbonusar.se är en av många hemsidor som drivs av Leadstar Media AB. Ett företag som fokuserar på sport och betting. Ta reda på mer om Leadstar Media AB.