Bästa spelbolag för nybörjare

Vi listar bästa bettingsidor för nya spelare

Spelbolag för nybörjare

Ranking Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
2

100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

3

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.75

Hämta bonusGå till hemsida

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

4

Få 100 kronor i gratisspel!

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

5

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds: 1.80

Hämta bonusGå till hemsida
6

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 1.20

Hämta bonusGå till hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

7

Få 100 kronor i form av ett gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

8

100 SEK i gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida

18+ år, regler och villkor gäller, Stodlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

Bonus för nya spelare

Välkomstbonusar kan vara krångliga att förstå, speciellt om man är ny inom betting. Till exempel kan ord som omsättningskrav och minimumodds vara svåra att greppa inledningsvis. Det främsta syftet med oddsbonusar.se är att göra just den biten enkel. Med våra listor och guider vill vi hjälpa alla spelare att göra bettingen lite extra rolig. Surfa gärna runt på sidan för att lära dig mer.

Det viktigaste för dig som ny spelare är att greppa konceptet och förstå detaljerna när det gäller välkomstbonusar. För gör man det är det ett väldigt effektivt sätt att få en fin startkassa.

Varför ska jag ge mig in i betting?

Det finns flera anledningar till detta. För vissa handlar det om att bli proffs och att långsiktigt tjäna pengar på betting, men för de allra flesta handlar det om ett extra nöje med möjlighet till lite extra cash i kassan. Som nybörjare är man oftast ute efter den senare biten.

Betting är som vilket nöje som helst. Istället för att gå på bio för en dryg hundralapp tycker många att det är roligare att lägga den slanten på en match i helgen. Det handlar om vad man prioriterar i sin fritid. På bion är det också omöjligt att göra om den dryga hundralappen till en tusenlapp.

Det viktigaste av allt är dock att inse sina begränsningar och aldrig spela för mer pengar än vad man har råd med. Då blir nöjet snabbt en börda.

Vad är betting?

Betting är i sin renaste form en vadslagning mellan två aktörer, normalt sett spelare och spelbolag. Spelbolaget erbjuder ett odds på en match eller ett evenemang och spelaren väljer om denne tycker att oddset är rimligt i förhållande till vad denne tror om utgången.

Ett exempel skulle kunna vara att spelbolagen har dessa odds:

Arsenal - Chelsea

Arsenal: 2.60

Oavgjort: 3.20

Chelsea: 2.80

Tror spelare på Arsenal kan denne placera ett bet på dem genom att klicka i oddset, välja sin insats och acceptera spelet. Om vi säger att insatsen är 100 SEK innebär det att spelaren vid Arsenal-seger får tillbaka 260 SEK på sina investerade 100 SEK, alltså en vinst på 160 SEK. Skulle Arsenal inte vinna förloras spelarens 100 SEK.

Utöver detta standardexempel finns numera en nästan oändlig mängd av olika spel. I fotboll kan man till exempel spela både före och under match, på allt från hörnor och kort till nästa inkast eller om en spelare gör hattrick. Det finns alltså en hel del att sätta sig in i om man vill.

Viktigt att tänka på för nya spelare

Välj ett spelbolag som är enkelt att förstå och där du kan utvecklas

A och O för nybörjaren som vill utvecklas är spelkänslan. Därför är det viktigt att vara noggrann med valet av ett första spelbolag. Det finns flera bettingsidor som erbjuder lärande element. Ett exempel på detta är Unibet, som har en väldigt bra fråga/svar-sektion och även videor som bland annat förklarar hur deras insättningsbonus fungerar.

Generellt sett är svensk- eller nordiskt grundade spelbolag väldigt bra att börja hos. Där har de länge fokuserat på att erbjuda svenska kunder de bästa förutsättningarna för att lyckas. De har både mycket instruktioner och övrigt på svenska, plus en svensktalande support,, vilket kan kännas väldigt skönt om man har funderingar i början.

Exempel på bra spelbolag att starta hos, utöver Unibet, är Betsson, NordicBet, LeoVegas eller Betway.

Välj en bra bonus som ger ett extra tillskott i kassan

Detta är vår främsta expertis på Oddsbonusar.se. Dock är våra listor ofta till för alla och kanske främst riktade utifrån hobbyspelarens perspektiv. Det innebär att bonusar i toppen av våra listor kan ha lite andra egenskaper än de som passar de som är helt nya inom betting. Därför tar vi upp några bolag nedan som har en bonus som passar bättre för nya spelare, ofta i och med att de är lite mindre krånliga att förstå.

Läs på eller ta del av bra speltips för att lyckas

Även om bettingen i sig är ett nöje, blir det mycket roligare om man vinner. Normalt sett är man som nybörjare inte påläst på samma sätt som en mer van spelare, och därför kan det vara bra att ta del av speltips från mer vana spelare, eller experter. På internet finns det många olika hemsidor som publicerar gratis speltips. Vi rekommenderar bettingstugan.se för bra speltips.