Asiatiskt Handikapp » Så fungerar Asiatiskt Handikapp på Oddsspel
Medel

Asiatiskt Handikapp

Så fungerar asiatiskt handikapp på oddsspel

Asian Handicap

Asiatiskt Handikapp

Om asiatiskt Handikapp

Om du letar efter ett roligt och spännande sätt att spela på fotboll, asiatiskt handikapp är något för dig. Asiatiskt handikapp är en typ av spread bet som har blivit populärt på senare år. Det involverar ofta halva och kvarts mål som ett sätt för oddssättarna att göra matchen så nära 50% som möjligt. Detta innebär att en spelar har så gått som 50/50 chans att välja rätt för en match. Men det är inte lätt: Eftersom oddssättarna sätter vad dom tycker är så nära 50 procent chans oavsett utgång för matchen, är utbetalningen runt even money (2x pengarna). En annan specifik funktion för asiatisk handikapp är att du oftast inte förlorar vid ett lika- resultat. Du vinner inte vid lika men förlorar inte heller, du får tillbaka insatsen. Det finns många olika typer av asiatiskt handikapp, nedanför ska vi gå igenom några av dom.

0:0 Handikapp

Vid den här typen av handikapp spelar du helt enkelt bara på vilka du tror ska vinna matchen. Din utdelning vill bero på oddset som din bookmaker erbjuder. Skulle matchen sluta med ett lika- resultat får du tillbaka insatsen.

0:1 Handikapp

Vid den här sortens handikapp får ett av de två lagen ett måls fördel från start. Låt att säga att det är en match mellan Manchester och Liverpool, Liverpool får ett måls fördel. Om du spelar på Liverpool och dom vinner matchen, vinner du ditt bet. Om du däremot spelar på Manchester måst dom vinna med minst två mål för att du ska vinna ditt bet. Det finns några andra möjliga utfall. Om du spelar på Liverpool och dom förlorar matchen med ett mål får du tillbaka din insats. Spelar du på Liverpool och matchen slutar lika vinner du också ditt bet.

¼ Handikapp

Den här typen av handikapp involverar speciella regler för lika resultat. Låt oss ta Liverpool och Manchester igen. Låt oss anta att Manchester får ¼ mål över Liverpool. Om du spelar på Manchester och dom vinner matchen vinner du även ditt bet. Likadant om du spelar på Liverpool och dom vinner, så vinner du också ditt bet. Kruxet med ¼ handikapp är när det blir lika. Låt oss ponera att matchen slutar lika. Om du spelat på Liverpool förlorar du halva din insats. Spelade du på Manchester och matchen slutade lika vinner du halva ditt bet. Så ¼ handikapp är ett bra sätt att spela på matcher som förväntas bli jämna.

Slutsatsen är att asiatiskt handikapp tillåter spelare att spela på fotboll utan att behöva oroa sig att förlora hela sin insats vid lika resultat. Asiatiskt handikapp erbjuder mängder av möjligheter för den sluge spelaren.

Dela inlägg

Kommentera