• Hem
  • Bettingsidor med snabba uttag

Bettingsidor med snabba uttag

Lista över de bästa bettingsidorna med snabba uttag

Bettingsidor - Snabba utbetalningar 2019

Rank Bonus
1

100% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
2

100% upp till 1500 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Hämta bonus
3

Upp till 500 SEK
utan omsättningskrav

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonus
4

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.60

Hämta bonus
5

100% upp till 2500 SEK
+ 150 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
6

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
7

Upp till 1000 SEK i spelkrediter

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 1.20

Hämta bonus
8

100% Oddsboost

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: -

Hämta bonus
9

200% upp till 2000 SEK

Omsättningskrav: 5x Bonussumma

Lägsta odds: 1.40

Hämta bonus
10

100% upp till 2500 SEK
+ 100 SEK Gratissspel

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
11

100% upp till 1000 SEK
+ 400 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonus
12

200% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 12x Bonussumma

Lägsta odds: 2.00

Hämta bonus

Snabba uttag hos spelbolag

Vi lever i en modern värld och kraven på effektivitet blir allt större. Vill spelbolag idag kunna konkurrera krävs det att de hänger med. En av de senaste trenderna inom betting och bettingsidor är snabba uttag. Spelare idag vill kunna ta ut sina pengar så snabbt som möjligt. Många spelbolag har insett detta och verkligen satsat stort på att erbjuda sina kunder snabba uttag. Vi har listat de spelbolagen med snabbaste utbetalningarna för svenska spelare år 2019.

Det finns fyra faktorer som påverkar tiden för dina utbetalningar

  • Vilken spelbolag det gäller
  • Vilken uttagsmetod du vill använda
  • Om det är ditt första uttag
  • Vilken bank du har

Vad menas egentligen med ett snabbt uttag?

Definitionen av ett snabbt uttag varierar beroende på vem man frågar. Vissa sidor, som exempelvis Mr Green, erbjuder Bank ID-registrering, vilket innebär att uttag kan ske på raketfart, normalt sett inom 5 minuter. Detta via Trustly. Spelbolag som inte använder sig av Bank-ID är självfallet inte lika snabba. Men en rimlig definition för ett snabbt uttag är inom en dag.

Bettingsidor med Snabba Uttag

Vilka spelbolag erbjuder snabba uttag?

Flera bettingsidor erbjuder snabba uttag. Normalt sett är det antingen de stora och framgångsrika spelbolagen som är bäst på detta, men också mindre spelbolag som har snabba utbetalningar som en nisch. Dessutom är alla bettingsidor idag klart snabbare än för bara några år sedan. Utvecklingen går kvickt framåt för alla spelbolag i detta avseende.

Din insättnings- och uttagsmetod har stor betydelse

Trustly är den snabbaste aktören, generellt sett. Många spelbolag hävdar att man som spelare kan ta ut sina pengar direkt via Trustly, vilket normalt sett är fallet, men inte en hel sanning. Mycket beror på andra faktorer, bland annat vilken bank du använder och har kopplad till Trustly. Normalt sett sett sker uttag väldigt snabbt med Trustly, ofta inom 15 minuter. Dock krävs ibland att du även satt in pengar med Trustly hos ditt spelbolag.

Andra metoder för snabba uttag är också e-plånböcker som Skrill eller Neteller. Här kan det gå fort och du får dina pengar inom en dag, men när du inte identifierar dig via Bank-ID som med Trustly, så kan bankerna ta lite olika lång tid på sig. Normalt sett säger spelbolagen att det tar mellan 12 timmar och 3 dagar att ta ut pengar via e-plånböcker.

När du inte identifierar dig via Bank-ID som med Trustly, så kan bankerna ta lite olika lång tid på sig.

De återstående metoderna är kredit/debit-kort och banköverföring. Normalt sett tar dessa lite längre tid än övriga metoder. 1-3 dagar är standard för kredit/debit-kort, medan vissa bolag har upp till 5 dagar för en banköverföring.

Vissa spelbolag kräver att ditt uttag kommer från samma källa som din insättning, medan andra tillåter att du byter metod inom vissa ramar. Exempelvis tillåter Unibet inte insättningar med Trustly, men dock uttag.

Din bank spelar också stor roll

Trustly stödjer de flesta svenska banker nuförtiden. Men har du en mindre bank kanske Trustlys tjänster inte är tillgängliga för dig.

Ditt första uttag? Räkna med långsammare utbetalning

Alla spelbolag måste följa lagen om “know your customer” (KYC). Detta för att förhindra förekomsten av bland annat penningtvätt. Det innebär också att du som spelare måste skicka in uppgifter för att verifiera din identitet innan du kan göra ett uttag. Detta gäller de metoder som inte innefattar identifiering med Bank-ID. Exempel på sådana verifieringar är en bild på ditt körkort och/eller en nyligen betald räkning.

Spela utan konto

Den senaste flugan inom betting är att spela utan att skapa ett konto. Detta fungerar genom Bank-ID. Allt du behöver är att logga in med ditt personnummer och din kod via Bank-ID och sätta igång. Sätter in och tar ut pengar gör du via Trustly, snabbt och smidigt.

Den stora nackdelen är att du inte kan ta del av några välkomstbonusar när du registrerar dig på det här sättet.

Spela utan konto

Mr Green Expressregistrering

100% Oddsboost

Ett av de spelbolag som implementerat denna metod är Mr Green. Du kan både registrera dig och logga in via deras expresstjänst med hjälp av Bank-ID. Inga ytterligare svårigheter. Din identitet är klarlagd redan från början och det är bara att sätta igång. Dina betalningar och uttag sköts via Trustly.


Comeon - spela som gäst

200% upp till 1000 SEK

Comeon har en liknande tjänst, där du kan spela som gäst och logga in med Bank-ID. Detta fungerar dock bara via din mobila enhet.


Vanliga frågor om snabba uttag

Hur snabbt är ett “snabbt” uttag?

Det beror på dina preferenser, men vår uppfattning är att ett snabbt uttag är ett sådant som sker inom 24 timmar.

Vilken betalningsmetod måste jag använda mig av?

De snabbaste uttagen sker hos bettingsidor som tillåter identifikation via Bank-ID. Det betyder att Trustly är den snabbaste metoden. Även e-plånböcker som Skrill och Neteller är normalt sett snabba.

Vilket spelbolag ska jag välja om jag vill göra snabba uttag?

Vill du registrera dig på snabbast möjliga sätt och logga in med Bank-ID och betala via Trustly ska du välja Mr Green. Annars välj något av bolagen i listan på denna sida. De erbjuder alla Trustly, Skrill eller Neteller för uttag.