Bettingsidor med snabba uttag » Sveriges snabbaste utbetalningar 2020

Bettingsidor med snabba uttag

Lista över de bästa bettingsidorna med snabba uttag

Bettingsidor med Snabba utbetalningar 2020

Ranking Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 5x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
2

Sätt in 100 SEK
100 SEK

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 0

Hämta bonusGå till hemsida
3

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.75

Hämta bonusGå till hemsida

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

4

100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
5

100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
6

100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
7

100 SEK riskfritt spel

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds:

Hämta bonusGå till hemsida
8

100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 1.60

Hämta bonusGå till hemsida

Åldersgräns 18 år | Insättning och spel på 100 kr. (min. odds 1.6) eller mer inom 60 dagar krävs | Min. insättning 100 kr. | Freebet på 300 kronor | Vinster betalas ut minus insatssumman, utan omsättningkrav | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100)

Vanliga frågor om snabba uttag

Vi har listat åtta vanliga frågor som spelare ställer sig kring snabba uttag.

⚡️ Hur snabbt är ett “snabbt” uttag?

Det beror på dina preferenser, men i den moderna världen är vår uppfattning är att ett snabbt uttag är ett sådant som sker inom 15 minuter.

Läs mer om snabba uttag

✅ Vilken betalningsmetod måste jag använda mig av?

De snabbaste uttagen sker hos bettingsidor som tillåter identifikation via Bank-ID. Det betyder att Trustly är den snabbaste metoden. Även e-plånböcker som Skrill och Neteller är normalt sett relativt snabba.

Läs mer om snabba uttag

🥇 Vilket spelbolag är bäst för snabba uttag?

Vill du registrera dig på snabbast möjliga sätt och logga in med Bank-ID och betala via Trustly finns det flera bra spelbolag i listan på denna sida. De erbjuder alla Trustly som uttagsmetod.

Topp 5 bettingsidor med snabba uttag:

Se fler bettingsidor som erbjuder snabba uttag

Har bettingsidor utan konto snabba uttag?

Ja. Spelar du på bettingsidor utan konto kommer dina pengar hos spelbolaget sättas in på ditt privata konto i samband med att du loggar ut.

Bästa bettingsidor utan konto:

Se fler bettingsidor som erbjuder betting utan konto

❗️ Vilka banker kan man använda för Trustly?

 • Swedbank
 • Nordea
 • Handelsbanken
 • SEB
 • Länsförsäkringar
 • ICA Banken
 • Skandiabanken
 • Danske Bank
 • Forex
 • Sparbanken Syd

❌ Vilka bettingsidor har inte snabba uttag?

Majoriteten av bettingsidor erbjuder snabba uttag. Det finns dock vissa spelbolag som är aningen långsammare med att betala ut vinster till sina spelare. Bet365 är ett av dessa bolag, det kan dröja mellan 2-5 dagar innan pengarna är insatta på ditt bankkonto.

🤔 Vilka bettingsidor använder BankID?

Idag ska samtliga bettingsidor med svensk licens erbjuda BankID.

Se lista på spelbolag med svensk licens

Snabba uttag hos spelbolag

Vi lever i en modern värld och kraven på effektivitet blir allt större. Vill spelbolag idag kunna konkurrera krävs det att de hänger med. En av de senaste trenderna inom betting och bettingsidor är snabba uttag.

Spelare idag vill kunna ta ut sina pengar så snabbt som möjligt. Många spelbolag har insett detta och verkligen satsat stort på att erbjuda sina kunder snabba uttag. Vi har listat de spelbolagen med snabbaste utbetalningarna för svenska spelare år 2020.

Tre faktorer som påverkar tiden för dina utbetalningar

 • Vilken spelbolag det gäller
 • Vilken uttagsmetod du vill använda
 • Vilken bank du har

Vad menas egentligen med ett snabbt uttag?

Definitionen av ett snabbt uttag varierar beroende på vem man frågar. Men nu när alla spelbolag på den svenska marknaden har registrering, och därmed identifiering, med BankID, så finns möjligheten för alla bolag att erbjuda snabba uttag. Därför kan man säga att definitionen av ett snabbt uttag idag är annorlunda och för att räknas in i den kategorin krävs att uttag är möjligt på under 15 minuter.

Bettingsidor med Snabba Uttag

Vilka spelbolag erbjuder snabba uttag?

Flera bettingsidor erbjuder snabba uttag. Normalt sett är det antingen de stora och framgångsrika spelbolagen som är bäst på detta, men också mindre spelbolag som har snabba utbetalningar som en nisch. Dessutom är alla bettingsidor idag klart snabbare än för bara några år sedan. Utvecklingen går kvickt framåt för alla spelbolag i detta avseende.

Bettingsidor med snabba uttag: Topp 10

 1. 888sport
 2. LeoVegas
 3. Unibet
 4. SpeedyBet
 5. Hajper
 6. Snabbare
 7. Fastbet
 8. Paf
 9. ComeOn
 10. Mr Green

Bästa spelbolag för snabba uttag

 1. 100 SEK Gratisspel

 2. 100 SEK Gratisspel

 3. 100 SEK Gratisspel

 4. 100% upp till 100 SEK

 5. 100% upp till 100 SEK

 6. 100% upp till 100 SEK

 7. Rekordsnabb betting
  utan registrering

 8. 99 Free spins
  Utan omsättningskrav

 9. 100% upp till 100 kr

 10. 100 SEK Gratisspel

Din insättnings- och uttagsmetod har stor betydelse

Trustly är den snabbaste aktören, generellt sett. Många spelbolag hävdar att man som spelare kan ta ut sina pengar direkt via Trustly, vilket normalt sett är fallet, men inte en hel sanning. Mycket beror på andra faktorer, bland annat vilken bank du använder och har kopplad till Trustly. Normalt sett sett sker uttag väldigt snabbt med Trustly, ofta inom 15 minuter. Dock krävs ibland att du även satt in pengar med Trustly hos ditt spelbolag.

Trustly snabba uttag betting

Andra metoder för snabba uttag är också e-plånböcker som Skrill eller Neteller. Här kan det gå fort och du får dina pengar inom en dag, men när du inte identifierar dig via Bank-ID som med Trustly, så kan bankerna ta lite olika lång tid på sig. Normalt sett säger spelbolagen att det tar mellan 12 timmar och 3 dagar att ta ut pengar via e-plånböcker.

När du inte identifierar dig via Bank-ID som med Trustly, så kan bankerna ta lite olika lång tid på sig.

De återstående metoderna är kredit/debit-kort och banköverföring. Normalt sett tar dessa lite längre tid än övriga metoder. 1-3 dagar är standard för kredit/debit-kort, medan vissa bolag har upp till 5 dagar för en banköverföring.

Vissa spelbolag kräver att ditt uttag kommer från samma källa som din insättning, medan andra tillåter att du byter metod inom vissa ramar. Exempelvis tillåter vissa spelbolag inte insättningar med Trustly, men däremot uttag.

Din bank spelar också stor roll

Trustly stödjer de flesta svenska banker nuförtiden. Men har du en mindre bank kanske Trustlys tjänster inte är tillgängliga för dig.

Swish är framtiden

Sedan införandet av den svenska spellicensen så har flera spelbolag börjat att tillåta Swish som insättningsmetod. Tidigare var det bara då statliga Svenska Spel som tillät Swish, men med BankID-registreringen så har det öppnats upp möjligheter för andra spelbolag att använda sig av Swish. Idag använder majoriteten av spelbolag Swish som insättningsmetod. Bettingsidor som inte har Swish, kommer sannolikt erbjuda det inom kort.

När det gäller snabba uttag med Swish så har flera spelbolag börjat med denna funktion.

Spela utan konto

Den senaste flugan inom betting är att spela utan att skapa ett konto. Detta fungerar genom Bank-ID. Allt du behöver är att logga in med ditt personnummer och din kod via Bank-ID och sätta igång. Sätter in och tar ut pengar gör du via Trustly, snabbt och smidigt. Swish har bland annat kommit in och utmanat Trustly inom denna nisch. Flera spelbolag har börjat implementera Swish som en insättningsmetod, och tanken är att uttag snart ska vara möjliga. Håll utkik!

Den stora nackdelen är att du oftast inte kan ta del av några välkomstbonusar när du registrerar dig på det här sättet.

Spela utan konto

Fastbet utan konto

Rekordsnabb betting
utan registrering

Ett av de spelbolag som implementerat denna metod är Fastbet. Du spelar utan vi registrering och loggar in via Bank-ID. Inga ytterligare svårigheter. Din identitet är klarlagd redan från början och det är bara att sätta igång. Dina betalningar och uttag sköts via Trustly.


Speedybet

100% upp till 100 SEK

Speedybet blev ett av 2018:s stora succéer. Med en riktigt snabb produkt och några av de snabbaste uttagen på marknaden är det enkelt att förstå varför. Om du vill spela på ett spelbolag med riktigt snabba uttag så är Speedybet ett bra alternativ.