• Oddsbonusar
  • Smarkets unika bonus - spela avgiftsfritt i 60 dagar
Smarkets insattningsbonus nya
News

Smarkets unika bonus - spela avgiftsfritt i 60 dagar

13 mars 2023

Smarkets bryter mönstret avseende välkomstbonusen. Här handlar det om spel utan avgift (kommission) i hela två månaders tid. En synnerligen attraktiv bonusdeal för alla som gillar konceptet med spelbörser!

Smarkets är en högklassig spelbörs

Smarkets

Avgiftsfritt spel i 60 dagar

Smarkets är en så kallad "betting exchange" och konkurrerar primärt med Betfair. En spelbörs med ett stort utbud och höga odds, kryddat med en vass insättningsbonus.

En välkomstbonus värd att nappa på

Det händer spännande grejer på den svenska bettingmarknaden när det gäller det bonusmässiga! Nyheten att Smarkets skippar den traditionella sportbonusen till förmån för en helt ny deal är mycket välkommen och kan mycket väl leda till att fler får upp ögonen för spelbörsen.

Man betalar vanligtvis två procent i kommission på nettovinster. Det vill säga en avgift på två procent av vinstpengarna i Smarkets spelbörs.

Det måhända låter futtigt, men kan ändå bli stora pengar i det långa loppet för en skicklig spelare.

Bonuskoderna har mer eller mindre försvunnit, men även här bryter Smarkets mönstret lite grann genom att ha det som krav (bonuskoden är COMMFREE) för att ta del av bonusen.

Spelexperten om Smarkets nya heta bonus
Johnny Lindström

Johnny Lindström

Insättningsbonusar på den svenska bettingmarknaden är i vanliga fall en matchning av insättningssumman upp till ett visst belopp. Smarkets har ett helt annat koncept att erbjuda nya kunder. Nackdelen med spelbörser är att det vanligen är en del avgifter som kan bli stora pengar över tid. Det faktum att Smarkets skippat avgiften för nya kunder i 60 dagars tid är därmed ytterst välkommet. Snacka om en bonusdeal som alla spelbörsfanatiker lär sukta efter!

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
Spelbolag BonusTill spelbolaget
Avgiftsfritt spel i 60 dagar

Frågor och svar om Smarkets nya bonus

🎁 Vad handlar bonusen om?

Du får - som ny kund - spela helt utan avgifter i 60 dagar. I vanliga fall är det två procent i avgifter på eventuella vinstpengar.

💰 Hur mycket pengar måste jag spela för?

Ditt första spel måste vara på minst 100 kronor.

🤔 Är Trustly en tillåten betalningsmetod för bonusen?

Absolut. Trustly är en av betalningsmetoderna som fungerar i det här fallet.