Bästa Spelbolag för Cash-Out » Odds & Bonus » apr. 2021

De bästa spelbolagen med Cash-Out

Vi listar och rankar de spelbolag med bäst funktion för Cash-Out

Vad är Cash-Out?

Funktionen Cash Outs popularitet har ökat i rasande takt sedan Bet365 introducerade tjänsten på bettingmarknaden. Cash Out, eller stäng spel som det heter på svenska, tillåter spelaren att stänga ett spel innan det avgjorts. Du kan exempelvis spela på slutresultatet i en fotbollsmatch och sedan avsluta spelet innan slutsignalen har ljudit. Hur mycket du får tillbaka beror på huruvida dit spel är på väg att leda till vinst eller förlust och utbetalningssumman förändras ständigt beroende på den pågående matchsituationen.

Om ditt spel är på väg att gå in kan du välja att stänga spelet ifall du exempelvis vill få direkt tillgång till din vinst eller om det finns en risk för att ditt spel kommer spricka. Du kan också använda funktionen för att minimera din förlust ifall din ursprungliga analys av en viss match slagit fel.

Bästa spelbolag för Cash-Out

 1. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. 100 SEK Gratisspel

 3. Ingen bonus för tillfället

 4. 100% upp till 100 SEK

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 5. 100 SEK Gratisspel

 6. 100 SEK Gratisspel

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

Vad är viktigt med en Cash-Out-funktion?

Allt fler spelbolag erbjuder någon form av Cash Out-funktion vilket ger spelaren en större flexibilitet i sitt spelande. Hur tjänsten är utformad kan skilja sig från spelbolag till spelbolag.

Den vanligaste formen av Cash Out är en så kallad "Full Cash Out", vilket ger dig möjligheten att avgöra ditt spel i sin helhet, där du antingen säkrar din vinst eller minimerar din förlust innan ursprungsspelet är avgjort. Cash Out-funktionen går att använda både på singel- och kombinationsspel. När det gäller kombinationsspel kan man i vissa fall även välja att stänga endast ett spel i kombinationskupongen

Det finns även en funktion för delvis Cash Out, där spelaren inte behöver stänga hela spelet. Med delvis Cash Out kan du stänga en del av spelet utefter hur matchen har utvecklats och låta en del av ursprungsinsatsen fortsätta vara aktivt.

Vissa spelbolag erbjuder även tjänsten automatisk Cash Out, vilket är en inställning som gör det möjligt att stänga ditt spel per automatik utan att du aktivt behöver följa spelet. Vid automatisk Cash out sätter du en gräns för när ett spel ska stängas, exempelvis om laget du spelat på tagit ledningen eller om återbetalningssumman uppgått till ett visst belopp, vilket kan vara praktiskt om du inte har möjlighet att följa en viss match.

Spelbolag med bästa Cash-Out-funktionen

1. Bet365

Bet365, världens största bettingsajt, var först ut att erbjuda Cash Out-funktionen och spelbolagsjätten har inte släppt sitt försprång till konkurrenterna. Hos Bet365 finns Cash Out tillgängligt både inför matcher och som livebetting och gäller för både singel- och kombinationsspel. Du har möjlighet till Full Cash Out såväl som delvis och automatisk Cash Out.

2. Betfair

Betfair erbjuder Cash Out både på sin Sportodds-sajt och sin Spelbörs "Exchange". Betfairs Cash Out-funktion håller hög klass och innefattar möjlighten till full, såväl som delvis Cash Out på majoriteten av matcherna och sportevenemangen. Tjänsten finns tillgänglig på såväl singlar som kombinationsspel.

3. Bethard

Bethard har en smidig och lättanvänd Cash Out-funktion som kan användas på en uppsjö olika matcher och evenemang. Bethard erbjuder Cash Out och delvis Cash Out för såväl singel- som kombinationsspel både inför och under matcher. Funktionen är dock inte tillgänglig för systemspel samt spelformer som Prognos/Tracast-spel

4. Betway

Betways Cash Out-tjänst gäller på singelspel, kombinationsspel med upp till sex val och för systemspel med upp till sex olika val på ett stort urval av sporter och marknader både på spel lagda före matchstart och live. Betway erbjuder också delvis Cash Out.