Bästa Spelbolag för Livebetting » Odds & Bonus » jan. 2021

De bästa spelbolagen för livebetting

Vi listar de bästa bettingsidorna för livebetting och livespel

Sidmeny: Gå till sektion

Bästa spelbolag för livebetting

Livebetting har klivit fram som en av de absolut mest populära spelformerna och samtliga spelbolag satsar numera hårt på att erbjuda bra tjänster för att spela live. Livebettingens absoluta styrka ligger i att spelformen erbjuder spelarna spänning och möjligheter till snabba vinster, samtidigt som det ger extra krydda till att på plats eller framför TV:n följa matcher man vanligtvis saknar emotionellt engagemang till. För dig som är duktig på att analysera och förutspå matchbilder är livebettingen perfekt.

När det gäller livebetting är det främst utbud, odds och tjänstens användarvänlighet som skiljer spelbolagen åt. Vi på Oddsbonusar har jämfört och rankat spelbolagens livebettingtjänster.

1. Bet365

Bet365 gick verkligen i bräschen när livebettingen gjorde entré på marknaden och världens största spelbolag är än i dag marknadsledande på just den spelformen. Bet365:s kunder erbjuds världens största utbud på livebetting och har tillgång till en mängd olika spelformer i alla tänkbara sporter. Bet365 livestreamar dominerar även marknaden för livestreaming och ofta har du möjligheten att se matchen samtidigt som du spelar live, vilket underlättar för spelaren. Världens största utbud, bra odds, livestreaming och en lättnavigerad tjänst - Bet365 är vassast när det kommer till livebetting.

2. Unibet

Precis som Bet365 har Unibet legat i framkant när det kommer till livebetting och man har satsat väldigt hårt för att erbjuda en snygg och lättanvänd tjänst för liveodds. Utbudet är brett och appen är strålande. Dessutom streamar Unibet TV en hel del matcher ackompanjerat av relevant livestatistik.

3. Betsson

Det som placerar Betsson så högt på den här listan är den välutvecklade appen som gör det oerhört enkelt att snabbt placera spel live, vilket förstås är en av de viktigaste faktorerna när det kommer till livebetting. Utbudet är dessutom generöst och oddsen håller måttet, samtidigt som man erbjuder en bra och relevant tjänst för livestatistik.

4. ComeOn

ComeOn tar kanske lite otippat plats på den här listan, men den svenskgrundade spelsajten erbjuder en riktigt bra och bred livetjänst, särskilt när det gäller betting på fotboll. Livebettingfunktionen är smidig och lättnavigerad och finns att tillgå under fliken "Live Odds" direkt på huvudsidan. Appen är vass och det finns gott om statistik att analysera. ComeOn erbjuder dessutom en speciell livespelsvariant kallad "Flash Bets", där man kan spela på vad som kommer att inträffa under de närmsta fem minuterna i matchen.

5. Betfair

Betfair har ett brett utbud på liveodds, både i sin vanliga sportsbook och via spelbörsen Exchange. Betfair är särskilt bra på fotboll, men håller också oerhört hög klass när det kommer till ett av livebettingens absoluta flaggskepp - tennisen. Utbudet är stort och möjligheterna många. Oddsen tillhör dessutom marknadens främsta.

Spelbolag livebetting

 1. Sätt in 100 SEK
  100 SEK

 2. 100 SEK Gratisspel

 3. 100% upp till 100 SEK

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 4. 100 SEK Gratisspel

 5. 100% upp till 100 SEK

 6. 100 SEK Gratisspel

 7. 100 % upp till 100 SEK

 8. Rekordsnabb betting
  utan registrering