Bästa Spelbolag - Livestreaming » Oddsbonusar » okt. 2020

Bästa spelbolagen för livestreaming

Vi listar de bästa bettingsidorna med livestreaming

Att kunna erbjuda livestreaming har de senaste åren blivit oerhört populärt bland spelbolagen och numera kan du titta på allt från fotboll, tennis, ishockey till alla möjliga mindre sporter hos en allt större mängd spelsajter. Möjligheten att kunna se matcherna live är ett utmärkt komplement för spelarna, särskilt när det gäller livebetting, och spelbolagen konkurrerar om att kunna erbjuda bäst och störst utbud. Allt som oftast är livestreamingtjänsterna kostadsfria och allt du behöver är pengar på ditt spelkonto eller att du har placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna för att kunna ta del av livesport i världsklass.

Vi på Oddsbonusar har jämfört och rankat vilka spelbolag som är vassast när det kommer till livestreaming.

1. Bet365

Bet365, världens störsa bettingsajt, är också pionjärer när det kommer till livestreaming. Inget annat spelbolag kan mäta sig med Bet365:s enorma utbud och Bet365 erbjuder sina kunder möjligheten att streama tiotusentals matcher från världens största sporter och ligor. Bet365 är särskilt stora på fotboll där man sänder ligamatcher från hela världen, inklusive toppligor som La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 och FA-cupen.

2. Unibet

Svenska Unibet tillhör marknadens främsta aktörer på livestreamingsfronten och Unibet TV håller hög klass. Där kan du följa mängder av tennismatcher från ATP- och WTA-touren, NBA, KHL och fotbollsligor som La Liga, Bundesliga, Serie A och Eredivisie. Unibet TV har också en smidig tablå där du på ett lättöverskådligt sätt kan se vilka kommande sportevenemang som kommer att livesändas.

3. NordicBet

Nordicbet har ett trevligt utbud för livestreaming som utöver en stor mängd tennismatcher från de många turneringarna som dagligen spelas världen över också erbjuder livesändningar av NBA, sydamerikanska Copa Libertadores och toppligor som La Liga, Ligue 1. Nordicbet sänder också många matcher från sporter som ishockey, handboll, basket och volleyboll.

4. Betsson

Betsson sänder tusentals timmar av sportsändningar i sin smidiga livestreamingtjänst. Där finner ni storligor som NBA, La Liga, Bundesliga, Serie A samt en stor mängd tennis och KHL. Betsson har också en lättnavigerad tablå där man enkelt kan hålla kolla på vilka matcher som sänds.

5. LeoVegas

LeoVegas är ett av de senaste spelbolagen att haka på livestreamingstrenden och erbjuda sina kunder att ackompanjera sitt spelande med livesport. LeoVegas startade sin livestreamingtjänst så sent som i maj 2017, har redan fått till ett gediget utbud där det går att finna fotbollsligor som La Liga, Ligue 1, kval till Champions League och Europa League tillsammans med tennis av toppklass, VM och EM i handboll samt KHL.

Bästa spelbolagen för livestreaming

  1. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  2. 100 SEK Gratisspel

  3. 100% upp till 100 SEK

  4. 100% upp till 100 SEK

  5. 100 SEK Gratisspel

  6. 100 % upp till 100 SEK

  7. 100% upp till 100 SEK

  8. 100% upp till 100 kr