Recension SBK:

SBK bonus

Ny bettingsida 2024
kommer snart till Sverige

  SBK sammanfattning

  Obs! SBK har inte gått live i Sverige än, men våra källor säger att de kommer att landa på den svenska marknaden under sommaren 2024.

  SBK är en helt ny bettingsida från Storbritannien, där de också erbjuder odds från en spelbörs. Sidan ägs av Smarkets Limited, vilka redan driver den svenska spelbörsen Smarkets, som är mycket populär i Sverige.

  Om du, precis som vi på Oddsbonusar, också väntar otåligt på SBK så kan vi rekommendera att du spelar hos Expekt eller Bet365 under tiden. Dessa är några av våra absoluta favoritbettingsidor. Är du istället ute efter en nyare bettingsida finns även X3000, som vi tycker mycket bra om.

  SBK betyg

  • Ny bettingsida i Sverige
  • Eventuellt också ny spelbörs?
  • Lanseras sommaren 2024
  • Ej live ännu
  Bonuserbjudande
  0/10
  Spelutbud
  0/10
  Mobilupplevelse
  0/10
  Betalningsmetoder
  0/10
  Spelupplevelse
  0/10
  Kundtjänst
  0/10
  Helhetsbetyg
  0/10
  SBK snabbfakta
  Hemsida Ej släppt i Sverige än
  ProdukterOdds, spelbörs?
  InsättningsmetoderVISA, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller
  UttagsmetoderVISA, Mastercard, Trustly, Skrill, Neteller
  OddsleverantörEgna odds
  BettingfunktionerLive betting, cash out, bet builder
  AppJa
  ÄgareSmarkets Limited
  Grundat2024
  HuvudkvarterLondon

  SBK släpps i Sverige sommaren 2024

  SBK finns i dagsläget inte tillgängligt i Sverige. Spelsidans ägare Smarkets Limited har svensk licens och driver sedan 2020 den svenska spelbörsen Smarkets. Bettingsidan SBK kommer enligt uppgifter att lanseras i Sverige under sommaren 2024.

  SBK recension

  SBK har fått en ny innebörd, och Svenska Brukshundklubben får nu dela sitt namn med en helt ny bettingsida från Storbritannien. SBK har inte lanserats ännu, men här i denna recension kommer vi att titta närmare på den helt nya bettingsidan och eventuellt spelbörsen så fort den öppnar för svenska spelare.

  Vad kan vi förvänta oss av spelbolaget SBK?

  Då SBK redan finns i Storbritannien så kan detta ge oss en idé om hur deras svenska bettingsida kommer att fungera. Dessutom har Smarkets spelbörs funnits på den svenska marknaden sedan 2020, och då SBK ägs av Smarkets Limited så kan det ge oss ytterligare försmak på vad vi kan förvänta oss. Så vad kan vi säga om Smarkets?

  Smarkets är en spelbörs där spelare kan förvänta sig höga odds, då de spelar mot varandra. De har även en mycket bra app, och är kända för att inte limitera sina spelare, vilket rimligtvis även bör gälla hos SBK. Spelbolaget har en relativt låg kommission på 2%. Här kan du läsa vår fullständiga recension av spelbörsen Smarkets.

  I Storbritannien arbetar SBK och Smarkets sida vid sida på följande sätt:

  • Den populära spelbörsen Smarkets erbjuder odds mellan spelare
  • Spelbolaget SBK tar del av dessa odds för sin sportsbook

  Så här skriver företaget själva på frågan om Smarkets och SBK är samma sak:
  "We operate two main products - the Smarkets exchange, a sophisticated betting exchange and prediction market platform, and SBK, an app that delivers industry-disrupting odds by drawing prices from the exchange and presenting them in a sleek, sportsbook interface."

  Vi har också stora förhoppningar om att även svenska SBK kommer att få funktionen Price+ som finns i UK. Detta är en funktion/hjälpmedel som SBK använder för att informera spelare om när odds på en särskild marknad är över genomsnittet. Spelare är mycket förtjusta i funktionen, och den hade varit unik på den svenska marknaden.

   SBK price

   Så här ser Price+ ut hos brittiska SBK

   SBK bonus

   Vi på Oddsbonusar.se specialiserar oss på just bettingbonusar, och därför ser vi särskilt fram emot att se om SBK kommer erbjuda nya spelare någon välkomstbonus.

   SBK är live i Storbritannien nu, och vi kan också titta på den bonus de använder där för att få ett hum om deras erbjudanden. Just nu erbjuder SBK UK £30 pund i free bets när du satsar £10 pund. Detta motsvarar alltså ungefär 300 SEK gratisspel när du satsar 100 kronor.

   Spelbörser däremot har ibland något annorlunda oddsbonusar än vanliga bettingsidor. Till exempel erbjuder Smarkets svenska spelbörs två månaders spel utan avgifter. Det är mycket möjligt av vi kommer se en liknande bonus från SBK om de erbjuder en spelbörs.

   I dagsläget är det däremot osäkert om spelbolaget kommer välja att betala för en separat licens till spelsajten SBK, eller om de kommer placera den under samma licens som Smarkets. Om dessa delar licens kommer spelare bara kunna ta emot välkomstbonusen hos den ena av dem.

   SBK appen - Kommer SBK bara finnas som app?

   I Storbritannien finns det ingen SBK hemsida. Det går enbart att spela genom SBK-appen. Detta är grunden till ett svenskt rykte om att samma sak kommer att gälla hos svenska SBKs bettingsida. Så är inte fallet.

   Vi har kontaktat SBK för att reda ut detta, och spelbolaget har bekräftat att de först kommer att lansera SBK i form av en svensk hemsida, och därefter en app som spelare kan välja att ladda ned. Men det stämmer inte att SBK bara kommer finnas som app.

   SBK bonuskod

   SBK och företaget som äger spelbolaget kommer från Storbritannien, och där är fortfarande bonuskoder vanligt i samband med välkomstbonusar. Företagets svenska spelbörs Smarkets, använder sig av bonuskod, och med största sannolikhet kommer även SBK att göra det.

   Frågor och svar om SBK

   När lanseras bettingsidan SBK i Sverige?

   Enligt våra uppgifter ska SBK lanseras under sommaren 2024. Så fort sidan är live kommer vi att publicera en nyhet om detta på vår sajt, och givetvis återkomma med en fullständig recension.

   Finns SBK bara som app?

   Nej. Detta är ett felaktigt rykte som spridits på många jämförelsesidor på nätet. Missförståndet grundas i att SBK i Storbritannien enbart finns i form av en app.

   Vi på Oddsbonusar.se har kontaktat SBK och frågat dem om detta och fått svaret att SBK först kommer lansera sin hemsida, och senare app i Sverige. De kommer alltså inte vara app-exklusiva.

   Vad är SBK Price+?

   I Storbritannien är SBK stolta över att ofta erbjuda mycket bättre odds än sina konkurrenter. Därtill erbjuder de funktionen Price+, vilken meddelar spelare när oddsen är högre än genomsnittet. Vi hoppas att denna funktion kommer finnas hos svenska SBK också.

   Är SBK en spelbörs eller en bettingsida?

   I Storbritannien är SBK en bettingsida som hämtar odds från spelbörsen Smarkets. Smarkets finns redan live i Sverige sedan några år tillbaka.

   Det är i dagsläget lite oklart hur svenska SBK kommer att fungera.

   Erbjuder SBK en välkomstbonus?

   Vi vet i dagsläget inte om SBK kommer att ha någon bonus för nya spelare. Till stor del kommer det nog bero på om de kommer att dela licens med Smarkets eller ej.

   SBK i Storbritannien erbjuder just nu motsvarande 300 kronor gratisspel när du spelar för 100 kronor.

   Använder SBK bonuskod?

   SBK ägs av Smarkets Limited. Spelbörsen Smarkets använder en bonuskod även i Sverige, och därför är det mycket möjligt att svenska SBK också kommer att göra detta.

   När kommer ni att recensera SBK?

   SBK är live i Storbritannien idag, men vi vet av erfarenhet att mycket kan ändras när en utländsk bettingsida måste anpassa sig efter den svenska spellicensen. Därför avvaktar vi med vår fullständiga recension tills SBK har sin svenska licens på plats.

   SBK recension

   SBK sportbonus

   Ny bettingsida 2024 kommer snart till Sverige