• Oddsbonusar
  • No Account Bets nya jättebonus - Kamma hem 2000 kronor!
No account bet valkomstbonus ny
News

No Account Bets nya jättebonus - Kamma hem 2000 kronor!

16 november 2021

No Account Bet är en pigg uppstickare på den svenska spelmarknaden, som bland annat har gjort sig kända för betting utan krångel. Nu storsatsar No Account Bet dessutom på insättningsbonusen i jakten på att locka nya spelare. Här snackar vi om uppemot 2000 kronor i välkomstbonus!

No Account Bet - den kaxiga nykomlingen med svensk licens

No Account Bet kör hårt på bonusfronten

Upp till 2000 SEK
100 % oddsbonus

No Account Bet är ett spelbolag som bara har ett fåtal år på den svenska marknaden bakom sig, men redan blivit ett populärt val för många spelare. Spelbolaget har en innovativ sajt och många bra funktioner. Det faktum att No Account Bet har en ny jättebonus är ett annat stort plus! Nya kunder får 100 % upp till 2000 kronor.

No Account Bets nya superbonus för sportsbook

No Account Bet fortsätter att vara aggressiva och offensiva på den svenska spelmarknaden. Nu har det dykt upp en imponerande insättningsbonus till nya kunder. Det är 100 % upp till 2000 kronor som gäller!

Här räcker det att man sätter in minst 200 kronor - då får man lika mycket i oddsbonus och med andra ord totalt 400 kronor att spela för.

Kravet är att man fullföljer insättningsbonusen inom 14 dagar efter att man satt in pengar.

Ett annat krav utgörs av 20x sett till omsättningen.

Spelexperten om No Account Bets nya oddsbonus
Johnny Lindström

Johnny Lindström

No Account Bet är kända för att vara en kaxig uppstickare, som utmanar de stora drakarna på den svenska spelmarknaden. Faktumet att No Account Bet kör med uppemot 2000 kronor i insättningsbonus är en modig satsning som uppskattas. Summan i sig är imponerande. Det finns dock negativa aspekter. Dels att omsättningskravet är 20x. Det krävs enormt mycket skicklighet för att spela igenom bonussumman så många gånger. Ett annat problem är att man bara har 14 dagar på sig att fullfölja bonusen efter att man satt in pengar. Det kan bli riktigt stressigt för många. Oavsett: No Account Bet bidrar till att skapa en hårdare konkurrenssituation inom oddsbonus marknaden, vilket är positivt och sätter press på konkurrenterna, något i sin tur är bra för kunderna på lång sikt.

No account bet ny oddsbonus

Frågor och svar om No Account Bets nya välkomstbonus

🎁 Hur mycket kan man få som mest i oddsbonus?

Man kan som mest få 2000 kronor i oddsbonus hos No Account Bet. I så fall är kravet att man sätter in lika mycket pengar.

🤔 Vad är det för omsättningskrav på insättningsbonusen?

Insättningskravet ligger på 20x.

⏰ Hur bråttom är det att fullfölja bonusen?

Giltighetstiden är 14 dagar efter att man satt in pengarna i syfte att ta del av oddsbonusen.