Betfair Exchange recension:

Betfair Exchange Bonus

Upp till 500 SEK
Som ett riskfritt spel

Betfair Exchange Översikt

Jacob

Jacob

Betfair Exchange är platsen för dig som vill både spela och ta emot spel till dina föredragna odds och insats. Betfair Spelbörs har många fördelar. Bland annat att du som spelare inte riskerar att bli limiterad. Ovanligt höga odds är ett annat rejält plus med Betfair Exchange.

Betfair Exchange rank

 • Höga odds
 • Inga limiteringar
 • Lägg eller ta emot bets
 • Möjlighet till sure bets
 • Bra oddsbonus
 • Krångligare än vanlig sportsbook
 • Dåligt utbud på vissa spelmarknader
Bonuserbjudande
8/10
Spelutbud
5/10
Mobilupplevelse
9/10
Betalningsmetoder
8/10
Spelupplevelse
9/10
Kundtjänst
9/10
Helhetsbetyg
7/10

Fördelar med Betfair Exchange

 • Höga odds
 • Inga limiteringar
 • Lägg eller ta emot bets
 • Möjlighet till sure bets
 • Bra oddsbonus

Bland det bästa med Betfair Exchange är de höga oddsen. Du spelar mot andra spelare och det är inget spelbolag som sätter odds i syfte att tjäna pengar och riskminimera. Oddsen hos Betfair spelbörs kan i många fall vara rejält mycket större än hos spelbolag med vanliga sportsbooks, vilket gör skillnad för dig som spelare i det långa loppet.

Om du är en väldigt välinitierad bettare som levererar över tid är risken uppenbar att du - förr eller senare - blir limiterad hos ett vanligt spelbolag. Det är helt sonika en alldeles för stor risk för spelbolag med tradtionell sportsbook att ha alltför skickliga spelare. Hos Betfair Exchange behöver du aldrig någonsin oroa dig för att bli limiterad.

Du har mycket flexibilitet hos Betfair Exchange och kan både lägga och ta emot bets, vilket är en stor fördel.

Betfair Exchange hindrar dig dessutom inte från att göra sure bets. Det vill säga odds där du - oavsett utfall gällande spelobjektet - går med minst i slutändan. Det är inget som Betfair spelbörs sätter stopp för.

Den fina oddsbonusen måste också nämnas här. Betfair delar ut ett riskfritt spel till nya kunder. Bonussumman är i och för sig låg, men ett riskfritt spel är ett riskfritt spel med allt vad det innebär.

Vad är sämre med Betfair Exchange?

 • Krångligare än vanlig sportsbook
 • Dåligt utbud på vissa spelmarknader

Det är förvisso inte direkt jättekrångligt, men spel hos Betfair Exchange - för att det ska bli framgångsrikt långsiktigt - kräver att du är extra påläst om detaljerna. Hos vanliga sportsbooks är det betydligt enklare och mer tydligt för dig som kund. I dagens samhälle där folk rent generellt har ont om tid och är stressade är det inte alla som orkar sätta sig in i hur ett system med spelbörser fungerar.

Betfair spelbörs har ett bra utbud inom många spelmarknader, som exempelvis de stora fotbollsligorna runt om i världen, men det finns emellanåt stora luckor bland lite mindre kända ligor. Där har traditionella sportsbook - som exempelvis använder sig av Kambi som oddsleverantör - en fördel avseende bredden.

Recension av Betfair Exchange

Betfair Exchange (spelbörsen på svenska) fungerar inte som ett "vanligt" spelbolag. Istället kan användare både ta rollen som spelare eller spelbolag, och Betfair tillhandahåller egentligen bara plattformen.

Det betyder att en spelare in kan placera ett bet, utan att det finns någon annan spelare som är villig att erbjuda det oddset. Detta kallas "backa" eller "boka". Kolla gärna på instruktionsfilmen som förklarar detta på ett bra sätt.

Betfair Spelbörs är ett bra alternativ till en vanlig sportsbook. Detta av olika anledningar.

Dels att man inte riskerar att bli limiterad. Skickliga spelare blir ofta limiterade hos vanliga spelbolag på grund av att de helt enkelt tjänar för mycket pengar och blir en belastning för aktuellt spelbolag. Betfair Spelbörs har en annan affärsidé och förlorar inte pengar på kunder som vinner mycket pengar eftersom att kunderna spelar mot varandra.

Betfair Exchange möjliggör även så kallade "sure bets". Det innebär att du kan spela på olika spelbolag som har odds som gör att du kommer vinna oavsett utfall av spelobjektet.

Lägg därtill en snygg design och användarvänlig sajt med många bra funktioner i stil med exempelvis Cash Out, där Betfair Exchange har en tjänst som är bättre än många andra bettingsidor med svensk licens.

Betfair Spelbörs har dessutom låga avgifter och är definitivt att rekommendera för alla svenska spelare som är ute efter en renodlad spelbörs för betting.

Betfair Exchange bonus

Upp till 500 SEK
Som ett riskfritt spel

Just nu kan alla nya spelare hos Betfair Exchange, som inte har ett Betfair-konto sedan tidigare, ta del av ett välkomsterbjudande. Betfair erbjuder ett riskfritt spel på 500 SEK.

Det innebär att om du lägger ett spel på 100 SEK som förlorar så får du din insats tillbaka i kontanter. Detta kan handla om totalt fem veckor i följ. Därför är det upp till 500 SEK i bonus.

Vinner spelet är hela insatsen och vinsten din.

Så får du Betfair Spelbörs oddsbonus:

 1. Klicka på "Hämta bonus".
 2. Skapa ett konto hos Betfair Exchange.
 3. Lägg ett spel (backa) för minst 100 SEK.
 4. Förlorar spelet får du din insats tillbaka.

Regler och villkor:

 • Giltighetstid: 7 dagar.
 • Endast insättningar med bankkort, Trustly eller Paypal kvalificerar.
Spelexperten om oddsbonusen hos Betfair Spelbörs
Johnny Lindström

Johnny Lindström

Betfair spelbörs har en gedigen insättningsbonus för odds. Bonus summan är dels på en bra nivå, samtidigt som villkoren är bra. Riskfria spel växer inte direkt på träd. Om ditt spel inte sitter får du tillbaka insatsen med allt vad det innebär - fördelat över maximalt fem veckor. Du kan därmed gambla rejält med upp till 100 kronor i veckan i hopp om att få in en högoddsare utan att riskera egna pengar. Helt suveränt!

Så står sig Betfair Exchange i jämförelse med en del andra spelbolag med svensk licens Betfair Exchange Betfair Exchange Betfair Exchange Betfair Exchange Betfair Exchange
Bonuserbjudande8/107/109/108/107/10
Spelutbud5/107/109/108/108/10
Mobilupplevelse9/108/109/109/107/10
Betalningsmetoder8/108/108/108/107/10
Spelupplevelse9/108/109/108/108/10
Kundtjänst9/108/108/108/107/10
Helhetsbetyg7/107/109/108/108/10

Frågor och svar om Betfair Spelbörs

🤔 Vad är skillnaden mellan Betfair Spelbörs och en traditionell sportsbook?

Skillnaden är att Betfairs Spelbörs koncept går ut på att du spelar mot andra spelare. I vanliga fall spelar man mot spelbolaget, men då blir återbetalningsgraden lägre.

💰 Betalar man en avgift till Betfair Exchange?

Ja, avgiften kallas för kommission och är vanligtvis två procent. Noterbart är att avgiften enbart betalas på spelvinster.

❔ Vad innebär det att backa ett spel?

Om du backar ett spel i Betfairs Spelbörs så tror du att det spelobjektet - exempelvis ett lag - kommer få ett positivt utfall. Din insats satsas mot någon annan spelare som tror på det motsatta utfallet.

🙋 Boka ett spel - vad innebär det?

Begreppet boka ett spel är motsatsen till att backa ett spel. Det innebär att om någon annan - som backat ett spel - tror att till exempel Barcelona ska vinna den spanska högstaligan så tror du att så inte blir fallet. Boka ett spel innebär att man spelar på att något inte kommer bli verklighet.

🎰 Finns det ett nätcasino hos Betfair Exchange?

Nej, Betfair Exchange inriktar sig enbart på betting.

🧾 Har Betfair Exchange Trustly som betalningsmetod?

Ja. Trustly finns för både insättningar och uttag hos Betfair Exchange.

Betfair Exchange recension

Betfair Exchange sportbonus

Upp till 500 SEK Som ett riskfritt spel