Bankroll management för spel på odds » Oddsbonusar.se
Medel

Bankroll management för spel på odds

Disciplin och långsiktighet är viktiga faktorer för att ha en bra bankroll management.

Bankroll Management

Bankroll management för spel på odds

Många spelare tror att dom kan signa upp hos en bra sports betting service, får bra tips, slappna av och tjäna miljoner på sportsbetting resten av livet. Det stämmer att det finns många bra sports betting-tjänster som ger väldigt bra tips, men om du inte kan hantera din bankrulle på ett bra sätt kommer du antagligen inte kunna vara kvar länge nog för att tjäna ordentliga pengar. I den här artikeln ska vi ta upp de grundläggande koncepten för att hantera sin bankrulle och prata om allt du behöver veta för att hålla din bankrulle i gott skick.

Disciplin

Innan vi börjar prata konkreta siffror, måste vi diskutera disciplin. Utan disciplin kommer allt du läser i den här artikeln inte spela någon som helst roll. För att vara framgångsrik inom sports betting måste man lägga upp en plan och sen följa den. Det är då du börjar spela impulsivt och vill lägga in extra mycket på ett bet som du börjar förlora din bankrulle. Lägg upp en strategi och håll dig till den, du måste inse att detta är det enda sättet att vinna på sports betting i det långa loppet.

Din strategi

Själva iden bakom money management i sports betting är enkel, det svåra är som vi nämnde ovan, att hålla sig till den. Det största problemet är att man spelar för mycket på en match. Om du har en bankrulle på 5000kr kanske du tycker det är okej att betta 300-400kr på en match? Fel, det är alldeles för mycket och du är nästan garanterad att förlora allt. Här är den gyllene regeln:

När du bettar på sport ska du aldrig satsa mer än 5% av din bankrulle på ett spel, och normalt ska du satsa mellan två och tre procent av din bankrulle på ett spel.

Så, ditt normala bet ska alltså ligga mellan två till tre procent av din bankrulle. Om du skulle hitta ett bet som du tycker är väldigt säkert kan du betta upp till 5% av din rulle, men glöm inte bort att inget är säkert i sportens värld. Om din bankrulle är 5000kr så ska du alltså oftast satsa mellan 100 och 150kr per spel.

Som sagt, det svåraste kommer vara att hålla sig till sin strategi, att aldrig få för sig att göra impulsiva bets eller betta mer än 5% av sin bankrulle. Om du bara ser till att hålla dig till strategi har du tagit ett stort steg mot att bli framgångsrik på sports betting.

Dela inlägg

Kommentera