• Hem
  • Legolas.bet bonus

Legolas.bet recension:

Legolas.bet insättningsbonus:

Legolas bet recension

Grundat 2017 är Legolas.bet en sprillans ny travsida och bettingsajt på den svenska marknaden. Målet med bolaget är att utmana ATG på trav, genom att erbjuda kunderna mer. För tillfället är Legolas bet inte en stor aktör på marknaden, men med ett svenskt spelmonopol i upplösning och en bra produkt är framtidsutsikterna ljusa.

Utbudet av travspel är ännu inte så stort hos Legolas bet, men de utmanar ATG med varianter av klassiska speltyper som V75 eller dagens dubbel. Dessutom kan Legolas bet, till skillnad från ATG, erbjuda sina användare olika kampanjer och erbjudanden för att sockra spelen.

Under våren 2018 lanserade Legolas.bet sin sportsbook. 

Legolas bet kampanjer & erbjudanden

För tillfället är det skralt med kampanjer hos Legolas bet, även om de förekommer. En vanlig kampanj är “poolökning”. En sådan innebär att Legolas bet ökar potten i utvalda poolspel. I takt med att spelbolaget växer, och planerna på en sportsbook realiseras, kommer antalet kampanjer sannolikt öka.

Om Legolas bet

ATG har länge haft monopol på travsport i Sverige, något som Rune Andersson ville ändra på med grundandet av Legolas.bet. Hemsidan lanserades i samband med Elitloppet 2017. Målet för Andersson och Legolas bet har sedan spelbolaget kom på tal varit att ge tillbaka mer till spelarna och förändra synen på travsport. Legolas bets spellicens är utfärdad av Malta Gaming Authority.

Spela på hästar hos Legolas bet

Legolas bet erbjuder i dagsläget fem olika spelformer på sin hemsida. Alla är olika former av vinnarspel på trav. Spelformerna kallas Pick76, Pick54, Pick3, Pick2 och Pick1. Vinsterna i de olika formerna beror på hur stora insatserna varit vid respektive spelform. Är det många som spelar på samma lopp blir vinstsumman högre, men chansen till ensam vinnare mindre.

Pick76

Legolas bet version av klassiska V75. Målet är att hitta vinnare i sju lopp. Radpriset är 50 öre, vilket därmed är priset för en singelrad. Vinst sker på sex och sju rätt. Till skillnad från ATG och V75 delas nettosumman av spelarnas insatser upp på hälften. Ena halvan delas mellan spelare med sju rätt, medan andra halvan delas mellan spelare med sex rätt.

Pick54

Fungerar på samma sätt som Pick76, men gäller fem lopp och har ett radpris på 3 SEK. Precis som i spelformen Pick76 delas pengarna lika mellan spelare med 5 och 4 rätt.

Pick3

I Pick3 gäller det att hitta vinnare i tre lopp. Här sker utdelning endast på exakt tre rätt.

Pick2

I Pick2 gäller det att hitta vinnare i två lopp. I denna spelform är oddset rörligt och det gäller att hitta rätt kombination.

Pick1

Pick1 är precis vad det låter som. Hitta en vinnare i ett lopp. Möjligheter till högre vinster beror på insats och oddset. Även här är oddset rörligt.  

Legolas bet sportsbook

Legolas.bet lanserade sin sportsbook under våren 2018.

Legolas bet mobil

Legolas bet fungerar utmärkt i en mobil enhet. Eftersom utbudet av spel ännu inte är överdrivet stort går alla spel och spelformer att ta del av i mobilen. Det är enkelt att navigera och förstå de olika sektionerna i mobilversionen.

Legolas bet app

I dagsläget erbjuder Legolas bet ingen app för mobila enheter.

Skriv en recension om Legolas.bet