Mr Green nyhet
News

300 SEK live bet bonus på EM hos Mr Green

27 juni, 2024

Spelbolag efter spelbolag hakar på trenden med att erbjuda särskilda oddsbonusar för fotbolls-EM. Mr Green är den senaste bettingsidan att ansluta sig, och under EM kan nya spelare nu ta del av 300 SEK live bet. Här hittar du detaljerna, och bonuskoden.

Albert Profile Image
Albert
Default Author Worktitle

Mr Greens EM bonus - 300 SEK för live betting

Från och med onsdag den 26e juni så erbjuder även Mr Green en särskild oddsbonus som gäller under fotbolls-EM. Vad som är särskilt med denna bonus är att den ger dig ett gratisspel på liveodds, vilket passar utmärkt under EURO 2024.

Så här fungerar EM-bonusen:

  • Registrera ett konto hos Mr Green
  • Använd bonuskoden "EM" och sätt in minst 300 SEK
  • Satsa minst 300 SEK på en kupong med minimumoddset 1.80
  • Du får ett live bet värt 300 SEK, utan omsättningskrav

Som vanligt så rekommenderar vi alltid att våra besökare läser igenom spelbolagets regler och villkor innan de accepterar bonusen.

Hämta en oddsbonus hos Mr Green

Mr Greens nya EM bonus

100 SEK på valfritt spel
omsätt insättningen

Passa på att ta del av Mr Greens tillfälliga bonus. Sätt in minst 300 SEK, och satsa 300 till minimumoddset 1.8, för att få ett live bet värt 300 SEK, bara under fotbolls-EM. Ditt live bet kommer utan omsättningskrav.

För att ta del av denna bonus behöver du använda bonuskoden "EM" när du registrerar dig.


Den förra oddsbonusen finns kvar

100 SEK på valfritt spel
omsätt insättningen

Om live betting inte är något som tilltalar dig så finns Mr Greens tidigare välkomstbonus fortfarande tillgänglig. Med denna bonus får du 100 SEK till valfritt spel hos Mr Green när du sätter in 100 SEK.

För att ta del av denna bonus behöver du istället använda bonuskoden "CASH" när du registrerar dig.

Missa inte bonuskoderna hos Mr Green

Vi vet verkligen inte varför, men Mr Green är ett av få spelbolag som faktiskt kräver bonuskoder vid registrering för den som vill ta del av ett välkomsterbjudande. Missar du koden så får du ingen bonus.

Därför är det också viktigt att du kontaktar kundtjänsten omedelbart om du av någon anledning inte får din bonus, alltså innan du börjar spela. Om du börjar spela innan du fått din bonus så anses denna vara förverkad, och kundtjänsten kommer inte kunna hjälpa dig. Så missa inte koden, vilken ska skrivas med versaler (stora bokstäver).

Fler nya bonusar och spelbolag