• Oddsbonusar
  • Oddsmiljonen - Bli GARANTERAD en miljonsumma vid åtta rätt!
Oddsmiljonen comeon bettingsidor
News

Oddsmiljonen - Bli GARANTERAD en miljonsumma vid åtta rätt!

8 februari 2023

ComeOn har dragit igång en kampanj som kallas för Oddsmiljonen. Det handlar om att pricka in åtta rätt på lika många fotbollsrelaterade frågor. Om du lyckas med det är du garanterad att få en miljon kronor. Du behöver bara spela för 10 kronor (det kostade tidigare 30 kronor) för att vara med.

Oddsmiljonen ger dig chansen till storkovan

Oddsmiljonen är ett underhållande koncept

Oddsmiljonen är ett nytt grepp av väletablerade ComeOn, som får betraktas som ett klockrent komplement till bettingsidans övriga utbud.

Reglerna är enkla:

Du kan dels bara spela för 10 kronor - varken mer eller mindre - varje omgång.

Du är garanterad att håva in en miljon kronor om du får åtta rätt, men kan även få pengar för färre rätt än så. Fördelningen ser ut enligt nedanstående:

  • 8 rätt: 1 000 000 kronor
  • 7 rätt: 25 000 kronor
  • 6 rätt: 1000 kronor
  • 5 rätt: 500 kronor
  • 4 rätt: 100 kronor
  • 3 rätt: 10 kronor
  • 2 rätt: 2,5 kronor
  • 1 rätt: 0,50 kronor

Frågorna är av varierande karaktär. Det kan till exempel rent hypotetiskt röra sig om hur många mål en enskild spelare gör i en viss match. Ett annat exempel kan utgöras av hur många hörnor det blir i en enskild match.

Spelexperten om Oddsmiljonen
Johnny Lindström

Johnny Lindström

Oddsmiljonen är ett välkommet tillskott på den svenska bettingmarknaden, som delvis hämmas av de strikta bonusreglerna. Här kan man - oavsett ny kund eller inte - spela hur många gånger som helst. Oddsmiljonen ger spänning och möjlighet till de riktigt, riktigt stora pengarna. Det negativa är att man bara får satsa 10 kronor och inte kan skaffa sig garderingar i stil med exempelvis Stryktipset. Ett annat problem är att man inte kan styra vilken typ av frågor man ska betta på. Om du spelar i form av en BetBuilder får du ju en helt annan frihet på den fronten. Oavsett vilket så är Oddsmiljonen ett väldigt bra koncept, som du definitivt ska testa om du är välinitierad och gillar fotbollsbetting.

Vanliga frågor och svar om Oddsmiljonen

🙋 Gäller Oddsmiljonen bara nya kunder hos ComeOn?

Nej, det spelar inte någon roll om du är ny kund eller inte. Oddsmiljonen omfattas inte av samma regler som för insättningsbonusar.

👍 Helt säkert med en miljon vid åtta rätt?

Definitivt. ComeOn garanterar att alla som prickar i åtta rätt inkasserar en miljon kronor.

💰 När får jag pengarna om jag vinner?

I vissa fall kan utbetalning av vinster ta upp till 45 dagar. Inom 45 dygn har du med andra ord med all säkerhet dina pengar.

⚽ Är det 1X2 som avses här?

Nej, Oddsmiljonen kan vara lite av varje. Vissa frågor handlar om att tippa första målskytt eller något i den stilen. Andra kan vara att tippa vid ungefär vilken tidpunkt i matchen det första målet görs.