• Oddsbonusar
  • Svenska Spels suveräna odds bonus - Spela för 1 SEK och få 100 SEK
Svenska spel bonus 100 kronor
News

Svenska Spels suveräna odds bonus - Spela för 1 SEK och få 100 SEK

14 november 2022

Svenska Spel kör äntligen med en bonus. Odds bonusen är dessutom av tämligen hög klass. Det räcker med att du spelar för en krona för att få 100 kronor i form av ett gratisspel. Förmånligt var ordet!

Svenska Spel - det folkkära spelbolaget

En bonus som sticker ut

Folkkära Svenska Spel har varit restriktiva på bonusfronten och många har efterlyst en bonus. Nu finns det glädjande nog en oerhört spännande oddsbonus att hämta för alla nya kunder hos det statliga spelbolaget.

En bonus utan omsättningskrav

Det räcker att man spelar för en krona för att aktivera oddsbonusen på 100 kronor, som är ett gratisspel. Lägg därtill att det inte finns något omsättningskrav på oddsbonusen med allt vad det innebär.

Noterbart är att det krävs att du sätter in mer än en krona eftersom att minimumgränsen avseende insättningar sedan tidigare ligger på 25 kronor, men det är givetvis inte direkt någon stor sak att anmärka på.

Giltighetstiden är 60 dygn och bonusen kan enbart användas på sportspel.

Spelexperten om Svenska Spels oddsbonus
Johnny Lindström

Johnny Lindström

Svenska Spel sätter press på konkurrenterna genom att erbjuda en mycket, mycket fin oddsbonus. Det är förvisso en låg bonussumma, men villkoren är eminenta. Vad sägs om att bara behöva spela för en krona och dessutom kunna ta ut pengarna precis när man vill? Det kan inte bli bättre. Svenska Spel menar onekligen allvar med satsningen på välkomstbonusen. Det finns inget att tveka på för nya kunder - den här bonusen ska man helt enkelt bara nappa på.

Frågor och svar om Svenska Spels bonus

🎁 Hur mycket kan man få i odds bonus?

100 kronor.

💰 Finns det något omsättningskrav?

Nej. Du kan därmed ta ut pengarna direkt om så önskas.

⚽ Avser oddsbonusen bara sport?

Korrekt.