Spela på NHL

Läs om NHL och få de senaste nyheterna och kampanjerna för NHL

Kampanjer och nyheter för NHL

NHL börjar i natt - Här är oddsen

Ishockey 4 oktober 2017

I natt startar årets NHL-säsong med fyra intressanta matcher. Många lag ser bra ut i år och det bäddar för en jämn säsong. Som vanligt har spelbolag många säsongslånga spel att ... Läs mer

NHL betting och spel

National Hockey League (NHL) är världens bästa hockeyliga och mycket underhållande att spela på. Matcherna är händelserika och samtliga lag är tillräckligt bra för att vinna mot varandra. Den stora kontinenten i kombination med flera matcher i veckan innebär dock långa och många resor och detta kan naturligtvis avspeglas i matcherna. Därför måste du som spelar på NHL vara påläst och analytisk – annars riskerar du att förlora ditt vad. 

I NHL spelar världens bästa hockeyspelare. Samtliga lag består av skickliga spelare som är bra nog att avgöra matcher på egen hand. Laget som ligger sist i tabellen är därför aldrig slaget på förhand, vilket tyvärr är fallet i många fotbollsligor. Detta gör att NHL är ett mycket intressant spelobjekt eftersom du kan hitta guldkorn i form av höga odds. De mest populära oddsen att spela på är vinnarspel under ordinarie tid, matchvinnare samt över/under antal mål. 

Sverige är en av de främsta hockeynationerna i världen och Sverige har många skickliga hockeyspelare i NHL, världens bästa hockeyliga. På denna sida kommer du därför hitta alla spännande nyheter om NHL. Spelbolagen är generösa med olika erbjudanden och kampanjer för NHL och dessa kommer du att hitta på denna sida tillsammans med intressanta nyheter om odds i olika matcher. 

 NHL betting och spel

Fakta om NHL

NHL grundades 1917 i Montréal, Québec och tog vid där National Hockey Association (NHA) avslutade. Till en början spelade endast fyra lag i NHL men under åren har antalet utökats till 30 lag. Serien spelas mellan oktober och april över 82 omgångar. Därefter spelar åtta lag från Eastern Conference och åtta lag från Western Conference slutspel mellan april och juni. Laget som står som segrare i juni vinner Stanley Cup-pokalen. 

Montreal Canadiens är det mest framgångsrika laget i NHL:s historia. De har vunnit 24 titlar, varav 22 av dessa vunnits efter grundandet av NHL. Toronto Maple Leafs är det näst mest framgångsrika laget med 13 titlar. Sedan 2012 har Los Angeles Kings och Chicago Blackhawks turats om att vinna Stanley Cup. 

Svenskar har hävdat sig bra under åren i den hårda konkurrensen som kännetecknar NHL. Några av de mest framgångsrika svenskarna under åren är Börje Salming, Pelle Lindbergh, Mats Näslund, Kent Nilsson, Håkan Loob, Daniel Alfredsson, Peter Forsberg, Mats Sundin, Niklas Lidström, Markus Näslund och bröderna Sedin.

Dela post