Oddstävlingar för Betting och Spel » Kampanjer » okt. 2020

Oddstävling

Ta del av spelbolagens senaste tävlingar för odds och betting

Senaste oddstävlingarna

Vinn en resa till Champions League-finalen!

Oddstävling Champions League 28 februari 2019 - 3 mars 2019

Hos Betsafe pågår just nu en tävling där du kan vinna en resa till Champions League-finalen i Madrid i slutet av maj. Allt du behöver göra är att spela för minst 250 kronor innan ... Läs mer

Få julklappar från Betsson - varje vecka!

Oddstävling Betting sidor 4 december 2018 - 24 december 2018

Betsson tjuvstartar julen med att varje advent dela ut julklappar till lyckligt lottade spelare. Om du lägger ett spel för minst 100 kronor mellan måndag och söndag så är du med i ... Läs mer

Oddstävling

Oddstävlingar kommer i olika former och storlekar beroende på spelbolag eller evenemang, men på ett generellt plan handlar det om längre tävlingar, där spelaren måste spela flera olika spel under ett specifikt evenemang. Resultaten sammanställs och utöver eventuella vinster från matcherna i sig finns andra priser som kan inkludera fotbollsresor, bonuspengar eller jackpottar.

Några typer av oddstävling

  • Vinster i rad

En normal form av oddstävling. Spelaren anmäler sig till tävlinge och ska försöka vinna så många spel i rad som möjligt. Oftast finns ett minimumodds vid varje spel som måste uppfyllas. Den spelare som vinner flest spel i rad tar hem segern och någon form av pris.

  • Högsta odds

Här gäller det att lägga ett vinnande spel med så högt odds som möjligt. Den spelare som lyckas lägga det högsta oddset vinner ett specialpris utöver den förhoppningsvis stora vinsten som oddsspelet innebar.

  • Långtidstävling

För den som vill spela oddstävling under längre period finns hos vissa spelbolag tävlingar på evenemang som exempelvis Champions Leagues gruppspel, där användare kan tävla mot varandra och placera sig på en leaderboard. Den som slutar i topp av leaderboarden vid tävlingens slut tar hem ett extra pris.

Att välja oddstävling

Vilken oddstävling som passar vem varierar. Beroende på hur mycket tid var och en vill lägga ner finns olika oddstävlingar, vissa kortare, andra längre. Det viktiga när man väljer är att man har det i åtanke, och inte tar sig vatten över huvudet. Smart är kanske är att börja med en lite lättare och kortare oddstävling för att känna på konceptet, för att senare lägga ner mer tid på längre projekt om det är något man trivs med.