Riskfria spel som kampanjer

Ta del av de senaste riskfria spelen

Senaste riskfria spelen

Testa Betfair Exchange - få 450 SEK tillbaka vid förlust

Riskfritt spel Premier League 7 mars 2019 - 10 mars 2019

Betfairs produkt är uppdelad i två delar. Deras sportsbook och deras exchange, eller spelbörs. Har du inte ett konto sedan tidigare får du chansen att pröva spelbörsen helt ... Läs mer

Riskfria spel som kampanj

Ett riskfritt spel, alltså ett spel där spelbolaget betalar tillbaka insatsen om det spricker, är en vanligt förekommande variant av kampanj. Majoriteten av de bästa spelbolagen erbjuder riskfria spel i någon form veckovis, speciellt när det pågår något större evenemang. Det kan vara Champions League-fotboll, OS i ishockey eller handbolls vm, men även mindre evenemang.

Att tänka på vid riskfritt spel

För spelare som blir erbjudna ett riskfritt spel finns några saker att tänka på.

  • Riskfritt spel innebär normalt sett inte att pengarna återbetalas som just pengar

Även om det sker till och från så är det allra mest normala att pengarna betalas tillbaka i form av en oddsbonus eller gratisspel med ett omsättningskrav. Ofta är ett riskfritt spel en bra investering i vilket fall, men är omsättningskravet på återbetalningen svårt att möta bör man tänka en extra gång. De stora spelbolagen har ofta lägre krav på omsättning, även om detta också varierar.

  • Maximal insats

För att begränsa sina återbetalningar har spelbolagen ofta en gräns för högsta insats som måste uppfyllas för att spelet ska valideras. Hur hög den är beror på den specifika kampanjer, men i många fall ligger taket på 1000 SEK.

  • Minimumodds

Ett minimumodds kan förekomma på det kvalificerande, första spelet, men är vanligare på gratisspelet eller oddsbonusen vid eventuell förlust. Anledningen till detta är att begränsa spelarens möjlighet att “säkra” sina pengar till ett väldigt lågt odds.

Som kampanj erbjuds riskfria spel både i form av välkomstbonus, men också som erbjudande till befintliga kunder. Även om det inte finns något negativt i att nyttja ett riskfritt spel i sig bör man vara noga med att inte bara spela på ett evenemang för spelandets skull, med inställningen; “Det är ju ett riskfritt spel”. Det riskfria spelet är en säkerhet och garanti, inga gratispengar.