Spela på SHL

Läs om SHL och få de senaste nyheterna och kampanjerna för SHL

Kampanjer och nyheter för SHL

Gratisspel på SHL varje månad hos NordicBet

Cashback Ishockey 20 september 2017 - 31 december 2017

SHL har startar igen och ligans huvudsponsor NordicBet gör en rivstart. De erbjuder sina kunder ett gratisspel per månad under resten av året vid spel på SHL-matcher. Läs mer

SHL betting och spel

Svensk hockey är mycket bra, det vet vi. SHL är en av de absolut bästa hockeyligorna i Europa, om inte den bästa efter KHL. Därför är det underhållande att spela på SHL, eftersom hockeyn håller högsta klass. Att det dessutom spelas fartfylld hockey, den stora rinken till trots, försämrar inte underhållningsvärdet. Hos spelbolagen kan du spela vinnarspel, på matchvinnare och över/under antal mål i matchen. Utöver detta finns även andra spelalternativ som exempelvis målskyttar i matchen. 

De största spelbolagen erbjuder ett stort och varierat utbud av marknader på SHL. Och det är tydligt att spelbolagen älskar hockey lika mycket som oss. Några spelbolag, exempelvis NordicBet, har särskilt specialiserat sig på skandinaviska sporter och erbjuder därför odds långt ner i seriesystemet. Du som gillar hockey på mer lokal nivå kan därför hitta odds på dina favoritlag hos dem. 

Eftersom svensk hockey ligger oss varmt om hjärtat har vi skapat en sida endast för SHL. Vi vill helt enkelt att du inte ska missa något av intresse. Här kommer du hitta artiklar och nyheter, men framför allt kampanjer och erbjudanden som spelbolagen erbjuder för spel på SHL.

Shl

Fakta om SHL

SHL hette tidigare Elitserien och har spelats sedan 1975/1976. Serien spelas över 52 omgångar. De främsta lagen får därefter spela slutspel. Klubben som tar sig längst igenom slutspelet koras till svenska mästare och får lyfta Le Mat-pokalen. Den mest framgångsrika klubben sedan 1975 är Färjestads BK som blivit svenska mästare nio gånger. Djurgårdens IF är dock det lag med flest titlar totalt, 16 stycken. Lasse Björn och Tord Lundström är i sin tur de spelare som vunnit flest SM-guld – nio stycken vardera. 

C More har visat SHL sedan slutet av 1990-talet. De visar samtliga grundseriematcher, men delar slutspelet med både Kanal 5 och Kanal 9. De äger rättigheter att visa SHL fram till 2017/2018. Sveriges Radio sänder också SHL via Radiosporten. 

Dela post