Mobilbonusar

Bonusar för betting i mobilen

Fyra bra spelbolag för mobil- betting

100 SEK Gratisspel

Hämta bonus
Läs recension

100 SEK Gratisspel

Hämta bonus
Läs recension

Rekordsnabb betting
utan registrering

Hämta bonus
Läs recension

100% upp till 100 SEK

Hämta bonus
Läs recension

Mobil Bonus - Betting bonus i mobilen

I dag är det inte ovanligt att betting sker på mobilen eller surfplattan. I en värld i ständig rörelse är det ett bekvämt alternativ. En bra spelupplevelse i alla lägen är något som spelare vill ha och ofta väljer spelsajt efter. Därför har många spelbolag lagt resurser på att utveckla bra mobilappar eller webbaserade mobilversioner av sina hemsidor.

Mobilbonusar är inte jättevanliga hos spelbolagen, men förekommer med jämna mellanrum. Ibland är det bara i form av välkomstbonus för nya användare, men oftast kan både nya och gamla användare ta del av en mobilbonus. Generellt sett gäller en mobilbonus både smartphones och surfplattor.

En mobilbonus är ofta utformad på liknande vis som en vanlig insättningsbonus. Det vill säga antingen en procentuell matchning av en insättning eller någon form av riskfritt spel eller gratisspel. Därtill också de vanliga omsättningskraven och andra villkor som minimumodds.

Mobilbonusar för betting i mobilen

Vanliga frågor om mobil betting

Erbjuder mitt spelbolag mobilt spelande?

De allra flesta spelbolag erbjuder mobilt spelande, antingen genom en mobilversion av hemsidan eller som en app. För att ta reda på om ditt spelbolag har en app kan du kolla i App Store eller Google Play, beroende på om du har en iPhone eller Android.

Kan jag använda samma saldo i mobilen och datorn?

Ja. Ditt konto är kopplat till spelbolaget, inte till en specifik dator eller mobil enhet. De pengar som du sätter in via datorn kan användas i mobilen och de pengar som du sätter in via mobilen kan användas i datorn.

Kan jag ta del av en mobilbonus om jag redan har ett konto?

Det beror på reglerna för den specifika bonusen. Olika spelbolag kan ha olika regler vid olika tillfällen och det gäller att kolla upp villkoren för bonusen. Som en generell regel kan både nya och gamla användare ta del av en mobil bonus.