• Hem
  • Engelska spelbolag

Engelska spelbolag

Vi listar bästa engelska spelbolag 2019 för svenska spelare

Populära spelbolag från England

Rank Bonus
1

100% upp till 1500 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Lägsta odds: 1.75

Hämta bonus
2

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 8x Bonussumma

Lägsta odds: 1.60

Hämta bonus
3

Upp till 1000 SEK i spelkrediter

Omsättningskrav: Inga krav

Lägsta odds: 1.20

Hämta bonus

Engelska spelbolag

För svenska spelare är det främst svenska och engelska spelbolag som är populära att starta konto hos. Det har sannolikt en hel del att göra med både den engelska kulturen och historien kring betting samt populariteten kring Premier League. Men det har också att göra med att de engelska spelbolag är väldigt bra.

Dessutom har de olika nischer. Bet365 är världens största spelbolag och har ett stort utbud samt en ledande cash-out-funktion. Betfair har marknadens bästa exchange, eller spelbörs. Och Betway specialiserar sig på E-sport. Vilket av alla engelska spelbolag som är bäst är helt upp till dig. På oddsbonusar.se listar vi de bästa engelska spelbolagen, främst baserat på vilken välkomstbonus de erbjuder, men också baserat på mycket mer. Klicka på respektive spelbolag för att läsa en ingående recension och ta del av deras välkomstbonus.

Hur påverkar ett framtida licenssystem engelska spelbolag?

Framtiden för engelska spelbolag på den svenska marknaden blir intressant att följa. Om Sverige inför ett licenssystem (högst troligt) med Danmark som mall, kommer det innebära att spelbolag behöver licens för att bedriva verksamhet i Sverige. I Danmark har endast tre av de stora engelska spelbolagen (Bet365, Betfair och 888Sport) licens. Det betyder att enbart dessa bolag kan erbjuda danska kunder kampanjer och erbjudanden.

Spelbolag som inte har licens i Danmark kan fortfarande ta emot danska kunder, även om många väljer att inte göra det. För de danska kunderna betyder också spel hos utländska spelbolag som inte har licens att de måste betala skatt på sina vinster.

Ett sådant system i Sverige skulle kunna påverka stora delar av marknaden. I Danmark genomfördes övergången till licenssystem när bettingbranschen ändå var relativt ung (2012), men i Sverige är relationen mellan spelbolag och spelare djupare. Många svenskar har konto hos flera olika engelska spelbolag och skulle dessa inte få licens skulle det innebära nackdelar för både spelare och spelbolag.

På den framtida svenska spelmarknaden är dock målet att behålla 9/10 av dagens spelbolag. Det ska ske genom att Sverige ska ha en lägre skatt för spelbolagen än exempelvis Danmark.