Engelska spelbolag

Vi listar bästa engelska spelbolag 2019 för svenska spelare

Populära spelbolag från England

Ranking Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 6x Bonussumma

Minsta odds: 1.75

Hämta bonusGå till hemsida

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

2

100 SEK Gratisspel

Omsättningskrav: 1x Bonussumma

Minsta odds: 1.50

Hämta bonusGå till hemsida
3

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Omsättningskrav: Inga krav

Minsta odds: 1.20

Hämta bonusGå till hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Engelska spelbolag

För svenska spelare är det främst svenska och engelska spelbolag som är populära att starta konto hos. Det har sannolikt en hel del att göra med både den engelska kulturen och historien kring betting samt populariteten kring Premier League. Men det har också att göra med att de engelska spelbolag är väldigt bra.

Dessutom har de olika nischer. Bet365 är världens största spelbolag och har ett stort utbud samt en ledande cash-out-funktion. Betfair har marknadens bästa exchange, eller spelbörs. Och Betway specialiserar sig på E-sport. Vilket av alla engelska spelbolag som är bäst är helt upp till dig. På oddsbonusar.se listar vi de bästa engelska spelbolagen, främst baserat på vilken välkomstbonus de erbjuder, men också baserat på mycket mer. Klicka på respektive spelbolag för att läsa en ingående recension och ta del av deras välkomstbonus.

Hur påverkar licenssystemet engelska spelbolag?

Sverige införde ett licenssystem för casino och betting den 1 januari 2019. Det innebär att alla spelbolag som vill bedriva sin verksamhet mot svenska kunder måste uppfylla en hel del krav, både för att öka säkerheten för spelare, men också högre skatter och avgifter. Effekten av detta är att flera engelska spelbolag, trots mångårig närvaro på den svenska marknaden, har lämnat.

Även om flera av spelbolagen som lämnat hade en del svenska kunder, så hade de knappast ett stort fokus på svenska kunder. De spelbolag som har satsat en del på svenska kunder, som Bet365, Betfair eller Betway, finns fortfarande kvar.

Engelska spelbolag som lämnat Sverige:

  • Ladbrokes