Medel

Livebetting - Spela på odds i realtid

Så fungerar livebetting och liveodds hos spelbolagen.

Livebetting

Live betting

Detta är så kallade live bets, som läggs under det att en match spelas. Detta är en av de mest spännande och om applicerat vid rätt tillfälle mest lönsamma sätten att betta på sport.

Live betting online har blivit allt mer vanligt förekommande på senare dagar. Nu är det bara att logga in på din bettingsida och kolla vilka live odds dom erbjuder för tillfället. Oftast funkar det så att du klickar på den match du är intresserad att live betta på och då kommer det upp en uppsjö av olika former av bets som du kan lägga. Här är ett exempel på vilka alternativ det kan finnas under en NFL match. (Siffrorna inom parents är decimalodds)

  • Next play is an interception +750 (8.50) 
  • Next play is a touchdown +350 (4.50) 
  • Next play is a first down +110 (2.10) 
  • Next play is a run -110  (1.91)

Här har alltså spelbolaget en lista på olika saker som kan komma att hända härnäst i matchen. Du kan se att om nästa spel är en interception (motståndarlaget tar bollen) är utbetalning mycket bra. Bettar du 100kr på det och det blir en interception i nästa spel vinner du alltså 750kr. Om du har koll på NFL så vet du säkert att intereptions händer titt som tätt, men har du nånsin försökt förutspå en? Live betting ger dig chansen att förutspå vad som ska hända härnäst i ett sportevenemang.

Live betting strategi

Att lägga bets i realtid har blivit populärt tack vare en rad olika orsaker. För det första så är det ett väldigt kul sätt att spela på, och för det andra så låter det dig interagera under en hel match. Det gäller att hålla huvudet kallt när man ska lägga live bets. Livebetting kan vara väldigt vinstgivande för spelbolagen, eftersom spelare många gånger lägger helt obefogade bets baserat enbart på känsla. Nyckeln till framgång här är att leta efter bets som ligger runt even money, dvs två gånger pengarna. Det finns alltid många bets av väldigt dåligt värde, undvik dessa och leta istället efter de lite mer udda betsen, som kanske inte är lika spännande för den vanliga spelaren. Det är dom här betsen som kan göra dig vinnande i det långa loppet.

Dela post

Kommentera guide